xeikon 17.01.10, 20:48 Jeszcze nie ochłonąłem po wczorajszym wypadzie z małżonką na Carmen. www.rmfclassic.pl/index.html?a=polecamy&kat=&id=7140 Jeżeli ktoś ma ochotę zobaczyć to będzie retransmisja za tydzień. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xeikon Re: Carmen 17.01.10, 20:53 Acha,zapomniałem dodać że o mały figiel nie wylosowałem na weekend Passata CC od sponsora.Wylosowała pani siedząca obok mnie. :( I na dodatek z powodu choroby nie wystapił w Carmen nasz bass pan Kwiecień. Odpowiedz Link
xeikon Re: Carmen 17.01.10, 21:32 dr.verte napisał: > to fajnie , że się odchamiłeś trochu Można tak powiedzieć. Zapewne wielu z was zauważyło że już od dłuższego czasu unikam chamskich zaczepek i nie zaogniam atmosfery na forum. Odpowiedz Link
t-tk Re: Carmen 17.01.10, 21:35 xeikon napisał: > dr.verte napisał: > > > to fajnie , że się odchamiłeś trochu > > Można tak powiedzieć. > Zapewne wielu z was zauważyło że już od dłuższego czasu unikam chamskich > zaczepek i nie zaogniam atmosfery na forum. Ty i chamskie zaczepki, zaognianie atmosfery na forum? Człowieku, był tu kiedyś taki jeden krakus, przy nim jesteś łagodny jak owieczka. ;) Odpowiedz Link
xeikon Re: Carmen 17.01.10, 21:41 t-tk napisał: > > Ty i chamskie zaczepki, zaognianie atmosfery na forum? > Człowieku, był tu kiedyś taki jeden krakus, przy nim jesteś łagodny jak owieczk > a. > > ;) Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. A świstak siedzi i zawija sreberka.:) Prucz krakusa znam jeszcze paru takich którzy po zmianie nicków nadal potrafią wulgaryzmami ciskać. A krakus to faktycznie był w tym dobry.:) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Carmen 18.01.10, 17:41 t-tk napisał: > Człowieku, był tu kiedyś taki jeden krakus, przy nim jesteś łagodny jak owieczk > a. > > ;) Ja tam do krakusa nic nie miałem:)) Odpowiedz Link
xeikon Re: Carmen 18.01.10, 19:54 lexus400 napisał: > t-tk napisał: > > > > Człowieku, był tu kiedyś taki jeden krakus, przy nim jesteś łagodny jak o > wieczk > > a. > > > > ;) > > Ja tam do krakusa nic nie miałem:)) Krakus zawsze lubił i szanował Lexusa, więc xeikon również to czyni z wzajemnością. Odpowiedz Link
plawski Re: Carmen 18.01.10, 13:27 (...) > Zapewne wielu z was zauważyło że już od dłuższego czasu unikam chamskich zaczepek i nie zaogniam atmosfery na forum. .... zauważyło i szanuje. Odpowiedz Link
xeikon Re: Carmen 18.01.10, 19:55 plawski napisał: > (...) > > Zapewne wielu z was zauważyło że już od dłuższego czasu unikam chamskich > zaczepek i nie zaogniam atmosfery na forum. > > .... > zauważyło i szanuje. > > Cieszę się. Odpowiedz Link
xeikon Re: Carmen 18.01.10, 20:35 bassooner napisał: > aaa... to była bezpośrednia transmisja... ;-))) Oczywiście że bezposredni przekaz satelitarny. W nadchodzącą niedzielę Kijów zrobi retransmisję bo chętnych na zobaczenie Carmen jest od groma. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Carmen 18.01.10, 20:43 Może jestem zbyt głupi, ale nie bardzo rozumiem pojęcie "retransmisja" - o ile wiem to opera jest grana na żywo tak jak teatr, czy to będzie jakiś playback czy co?? czy to w kinie grają ?? Odpowiedz Link
xeikon Re: Carmen 18.01.10, 20:57 lexus400 napisał: > Może jestem zbyt głupi, ale nie bardzo rozumiem pojęcie "retransmisja" - o ile > wiem to opera jest grana na żywo tak jak teatr, czy to będzie jakiś playback cz > y > co?? czy to w kinie grają ?? Kino Kijów od dłuższego czasu transmituje na żywo opery z MET (raz w miesiącu) i teraz wyjatkowo zrobi powtórkę takiej transmisji. Innymi słowy,oglądasz operę na żywo tylko na kinowym ekranie. Ma to jednego plusa. W przerwach kamery podglądają zakulisowe życie. :) Odpowiedz Link
wowo5 Re: Carmen 18.01.10, 21:47 Dawno juz nie bylem w MET. Ostatnio na "Don Givannim" rok temu. Bylo super. Odpowiedz Link