Dodaj do ulubionych

Grubość endo...

21.05.07, 21:54
Martwicie się 6mm? Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciążę miałam 4,5 mm. Nawet
nie przyszło mi do głowy, że to może być mało.
Obserwuj wątek
    • wiosenka1 Re: Grubość endo... 21.05.07, 23:00
      ja zaszlam i bylo ok 6mm, wg mnie to poprostu cud

i oczywiscie latwiej zajsc przy endo 8-10mm
    • ae_iwona_83 Re: Grubość endo... 21.05.07, 23:07
      pewnie do czasu zagnieżdzenia od badania USG urosło nieco, pewnie było na tej
      granicy 6mm ;-)
    • asidoo Re: Grubość endo... 22.05.07, 06:32
      Badanie było 10 stycznia, to nie wiem ile mogło urosnąć do 14-go. Może...
    • kasiap75 Re: Grubość endo... 22.05.07, 09:54
      Jak zachodziłam w ciąże nigdy nie badałam swojego endo. Za to teraz przy badaniu
      (nie pamiętam który to był dc) wyszło, że mam o wiele za grube. Przy normie dla
      tego dc 6mm, ja miałam 14mm. Jak przychodzi @, to jest nieprzyjemnie:( Cały czas
      się zastanawiam, skąd mi się to wzięło?
    • iwasz2000 Re: Grubość endo... 22.05.07, 10:13
      o matko, na prawde? to super... ja mam te 6mm i tak mi sie wydaje, że troche za
      mało. Zwykle miałam tak 10-12mm, a teraz cholerka tylko 6. może to juz na mnie
      koniec przyszedł?:)) w sensie jakas kurcze wczesna menopauza? nie, żartuje (mam
      nadzieje). obzeram sie orzechami, wczoraj kieliszek czerwonego winka, dzisiaj
      jakaś rybka pewno będzie. zobaczymy. Temperatura na razie nie spada, ale to
      dopiero poczatek lutealnej wiec nie mam sie co jeszcze podniecać!! poczekamy...
      sciskam...pa
      • wiosenka1 Re: Grubość endo... 22.05.07, 10:31
        jak to nie sprawiedliwei, jeden gruby drugi chudy, i tak samo z naszym endo

moja historia z endo zaczela sie tak, mialam lat 25 i jakby juz wtedy sie
        zaczelo, mniej zaczelam krwawic i dlugo po @ plamic, jakies razem 8dni, wowczas
        endo nie badalam, bo nie mialam bladego pojecia ze cos takiego wogole jest

w wieku 26,5 zaszlam w ciaze, szybko i wszystko bylo ok, po porodzie
        lyzeczkowanie, chyba bardzo ingerujace, wszystkie wychodza tego samego dnia,
        mnie zatrzymali dni 4

po odstawieniou synka od piersi @ juz mi nie wrocily, cykle kazdy jeden z owu,
        a @ brak, malutkie plamienia tylko na szyjce

leczylam sie i nic, diagnoza endo ok 5mm, podroslo chyba do 6mm, to było jakieś
        3 lata temu

zaszlam w druga ciaze (Aniolek) wlasnie przy takim endo, po tym porodzie tez
        mnie lyzeczkowali, ale jakos ciut wszystko sie ruszylo, obecnie mam chociaz
        plamienia na wkladce, raz lepiej raz gorzej, jutro poznam swoje endo bo ide na
        monitoring-12dc

dam znac jakie jest
        • iwasz2000 Re: Grubość endo... 22.05.07, 11:49
          to jakies koszmary z tym "lyzeczkowaniem".. matko!!
          a mnie już mdli od tych orzechów!! chyba se wieczorem, do Magdy M, walne pare
          kielichów czerwonego wina. ale bez orzechów. do wieczora zjem ich chyba
          kilogram!!! żartuje, kupiłam 20dkg i chyba dzis dam im rade!!
          napisz jak wyniki..pa
    • fiamma75 Re: Grubość endo... 22.05.07, 12:33
      Zaszłam w ciążę przy endo 6-7 mm, jakoś nie budziło to mojego niepokoju.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka