goskagb 20.08.08, 09:16 Na Twoich zdjęciach dojrzałam śliczne buciki u Zosi jeśli możesz to zdradź mi co to za butki i jak się sprawują Z góry dziękuje Oj rosną Te Twoje szkraby i wyglądają super- i kto by pomyślał że tyle przeszły Pozdrawiam Goska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
traganek Re: do Traganka-buciki 20.08.08, 09:35 Chodzi Ci pewnie o Elephanten. Kupujemy je w Deichmannie. Jak dla mnie są to najlepsze buty dziecięce. Przetestowaliśmy wszystkie inne włącznie z Bartkami, Gufo, Nike, Addidas etc. Te są wg mnie idealne. Zosia po założeniu ich zaczęła znacznie lepiej chodzić. Teraz czeka nas zakup butów jesiennych. Odpowiedz Link
lazy_lou Re: do Traganka-buciki 20.08.08, 13:22 przepraszam ze sie wtrace, chcialam tylko dopisac sie do fun clubu elefanta tez uwazam ze sa to najlepsze dziecinne buty, przy tym <moim zdaniem> duzo ladniejsze od np bartka. troche mnie tylko zmrozily ceny zimowych butow (wczoraj bylam w deichmanie na rekonesansie) ocieplane takie traperko-kalosze kosztuja bagatelka 179 zeta przyznam sie ze zdaza mi sie kupowac uzywane elefanty na allegro- pytalam ortopede i powiedzial ze o ile nie sa powykrzywiane to nie ma przeciwskazan. Odpowiedz Link
dlania Re: do Traganka-buciki 20.08.08, 13:41 Dzieciaki faktycznie urocze! A jak sie kochają))) Odpowiedz Link
utka Re: do Traganka-buciki 21.08.08, 13:00 butki elephantena sa tez czesto przeceniame i fajne wysokie skorzane buciki mozna kupic juz za 39 zl ja ze swej strony dodam jeszcze ze warto zagladac do sklepow ecco i timberland - szczegolnie pod koniec wyprzedarzy, bo sliczne 'zdrowe' dzieciece buciki mozna tam dostac juz za kilkadziesiat zl. Odpowiedz Link
utka Re: do Traganka-buciki 21.08.08, 13:01 Traganku - tez mamy te sandalki nike'a Alez Twoje dzieciaczki juz sa duzeeee Odpowiedz Link
lazy_lou Re: do Traganka-buciki 21.08.08, 22:35 gdzie takie przeceny? poprosze konkretne adresy! jak dotad jedyne fajne przecenione butki w deichmanie znalazlam takie do nauki chodzenia- cieniutkie jak rekawiczka , bardziej skarpetki niz butki. Odpowiedz Link
goskagb Re: do Traganka-buciki 22.08.08, 13:44 dziękuje za odpowiedź . Przy takiej reklamie butów Elephanten można je kupować ze spokojną głową, choć u nas jest problem rozmiarowy bo Młoda ma małą nóżkę i trzeba polować na rozmiar Odpowiedz Link