02.08.06, 15:02
Przechodze kryzysowe chwile...Jestem 3 dzień na diecie. W większości Waszych
wypowiedzi jest napisane że chudniecie juz po 2 dniu a u mnie waga ani
rusz...Zastanawiam sie dlaczego.Jem tak jak rzeba,czasem nawet mniej,chodze
na aerobik itd.Moze jestem niecierpliwa i za wcześnie na jakiekolwiek efekty?
helpsad
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: załamka 02.08.06, 15:17
      u mnie też waga stoi, też 3 dzieńsmile))) myślę, że trzeba poczekaćsmile))
      • margit.b Re: załamka 02.08.06, 15:29
        dziewczyny nie wiem jak inne plażowiczki ale naprawde u mnie waga wcale nie
        spadała po 2 dniach zauwazyłam zmiany po tyg dwoch na poczatku to miałam
        wrazenie ze puchłam przeciez organizm musi sie przestawic dajcie sobie czas-nie
        podłamujcie sie zbyt szybko
    • pinos Re: załamka 02.08.06, 17:05
      Jem tak jak trzeba,czasem nawet mniej

i tu jest pies pogrzebany - jeżeli jesz mniej, organizm robi zapasy...
      • inia25 Re: załamka 02.08.06, 22:16
        no własnie, trzeba jeść kika normalnych posiłkówsmile ale chyba tez bez przesady z
        ilościasmile
        ja tam trwam i sie nie podłamujęsmile
        powodzenia
        • aniusia24 Re: załamka 03.08.06, 18:53
          madzik spokojnie!ja tam zgubiłam 2kg dopiero po 10 dniach I fazy. Wkurzało mnie
          to strasznie, ale się zawziełam i jakoś trwam dalej. Najlepiej schowaj wagę do
          szafy i nie myśl o niej. Zważ się dopiero na koniec I fazy. Zobaczysz, sama
          będziesz zaskoczona efektami. Idea tej diety polega na powolnym ale trwałym
          zrzucaniu nadwagi. Jeśli chudniesz szybko to jest na 99% pewne, że to sytuacja
          chwilowa a po diecie czeka cię efekt jojo. A więc głowa do góry, waga do szafy,
          a ty dzielnie wytrwaj jeszcze 11 dni. Powodzenia!
          • lucusia3 Re: załamka 04.08.06, 11:22
            A może madzik wogóle nie masz nadwagi. To czego nie ma zazwyczaj nie znika. Przy tej diecie to sie nie doprowadzisz do wyglądu anorektyczek. Po prostu dojdziesz do swojej optymalnej wagi. No ale po 2 dniach nie ma o czym mówić.To mozna ocenic po co najmniej tygodniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka