28.10.10, 13:12
Mam arie nie cały rok młoda w lutym bedzie miała dwa lata na lato dwa i pół i zachciało mi sie kupic nowy wóżek co byscie mi polecili jest duzo fajnych tylko niewiem jak w praktyce ,arie sprzedam i bym cos dołozyła albo jakis uzywany ,co b yscie kupiły na moim miejscu.
Obserwuj wątek
    • monia111175 Re: aria 28.10.10, 13:21
      a miałam pisać,ze dawno o arii nie było:)
    • 01laura02 Re: aria 29.10.10, 13:54
      Doradzcie mi cos tak mnie kusi cos nowego a moze peg-perego si albo zapp.
      • pomilak1 Re: aria 29.10.10, 20:53
        A jakieś wymagania? ma byc tak lekki jak Aria? musi się rozkładać?napisz na czym ci najbardziej zależy:)(waga,wielkość po złożeniu, wielkość budki, pałąk, reg. oparcia, podnóżka, kosz na zakupy, lekkość prowadzenia, podbijania itd )
        • 01laura02 Re: aria 29.10.10, 21:11
          dziewczyny obojetnie fajnie jak by sie super podbijał .waga nie gra roli .
          • pomilak1 Re: aria 30.10.10, 08:54
            Hmm jesli nie masz wymagań to przejrzyj sklepy internetowe i allegro i wybierz ten który ci sie wizualnie podoba :)
            Każdy wózek ma wady, dla mnie nie ma idealnego wózka :P
            Zapp super się prowadzi i podbija, ma dość duże siedzisko, fajnie się składa,ale ma małą budę i klekoczące kółka.
            Miałam chicco skip (po Ari) i rewelacyjnie się podbijał i prowadził, super długie pasy,ale też mała buda i dość mały koszyk (w porównaniu do Arii) no i jak to chicco zaczął skrzypieć :/
            Teraz mam cubex onyx i też super sie podbija i prowadzi, ma super rozkładane oparcie i podnóżek, znowu ma dość mała budę (nie naciaganą) i ma mały koszyk, no i jednak jest jak dla mnnie za ciężki :)
            Mnie sie podobają np BJ city mini, Buggster, Bugaboo bee+, maclaren volo :)
            Znajdź swoje typy a na pewno dziewczyny z forum ci pomogą coś wybrać :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka