Dodaj do ulubionych

Bebe confort loola?

20.03.06, 00:33
Konczę niedługo mordęgę ze swoim wózkiem i przeiadamy się w lżejszą spacerówkę. Model loola mi sie podoba ale nie chciałabym znów żałować decyzji. Poradźcie czy warto. Jest dość drogi jak na parasolkę. Więc jeśli coś w nim będzie się tłuc lub skrzypieć to nie zdzierżę.
Obserwuj wątek
    • maja0402 Re: Bebe confort loola? 20.03.06, 09:13
      Ja słyszałam o nim same dobre opinie sama sie zastanawiam nad nim ale z
      gondolą na początek tylko mam wątpliwość czy piankowe koła poradzą obie na
      miejskich dziurawych chodnikach?
      Może ktos uzywa to prosze o opinie ja sie sprawdza
      • coronella Re: Bebe confort loola? 20.03.06, 13:47
        a ja odradzam!!!! jest mnostwo innych fajnych spacerówek. Ja looli nie miałam, chociaz byłam bliska kupna. Zniechęciła mnie kolezanka. Poproszę ją, zeby tu napisała.
    • kask77 Re: Bebe confort loola? 21.03.06, 16:11
      dziewczyny, ja nie swego czasu bylam chora na loole!!!Strasznie cvhcialam ja
      miec. ziewczyny na forum odradzaly mi z dwoch powodow. Po pierwsze, ze jest zle
      wywazona i trudno ją "podbic" wjezdzajac np na kraweznik. Po drugie, ma nad
      koszem taki krzyzak, przez ktory niczego nie da sie wlozyc i wyjac z kosza!!
      Ale ja dalej marzylam o looli, ktora znalam z internetu. Pojechalam do sklepu i
      wyleczylam sie. Faktycznie, nie moglam podbic pustego wozka, a co dopiero gdyby
      siedzialo w nim dziecko. Po drugie, ten krzyzak faktycznie jest fatalny, tuz
      nad koiszem. Wyleczylam sie. Kupie stelaz Trophy BBC a potem lekka spacerowke
      np. BBC Allegro. Pozdrawiam
      kask
    • pinik Re: Bebe confort loola? 22.03.06, 18:35
      Oj, ja mialam i po jednym spacerze sprzedalam. Tak jak jest piekna i super, ze
      ma obracane siedzonko, tak nie bylam w stanie podbic kolek z moim 12-kilowym
      dzieckiem. Poszlam do sklepu po takie podstawowe zakupy i nie bylo jak tego
      wsadzic. W porownaniu z moim faworytem Peg Perego Pliko P3 Loola wypadla wrecz
      beznadziejnie. A i za lekka po zlozeniu nie jest...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka