ada296 buziaki... 11.03.05, 00:17 dla wszystkich na tydzień wyjeżdżam do Zakopca będę o Was ciepło myśleć co jakiś czas Odpowiedz Link
gaja_1 Re: buziaki... 11.03.05, 00:37 PoŁamania kijków) Trzymam kciuki coby ten śnieg przez ten tydzień jeszcze polezał Niech będzie moja krzywda Nie zazdoszczę, bo jak wiesz nie znosze zimy Poza tym nie lubię gór Za długo wichry w kotlinie jeleniogórskiej dawały mi popalic Ale Ty masz się bawić za nas obie Grzańca w wkładką, czy herbatkę z prundem możesz za mnie wychylic Odpowiedz Link
ada296 Re: buziaki... 11.03.05, 00:41 na nartach nie śmigam zakaz pałętania się po górach - dzięki za sprzyjające okoliczności zimy nie lubię za górami nie przepadam więc grzańce i inne poprawiające humor będę za siebie, Ciebie i całe forum przyjmować ) Odpowiedz Link
ada296 Re: buziaki... 11.03.05, 00:56 Gaja więc jedźmy kiedyś do Zakopca lub gdziekolwiek razem wiem pogadamy i na tym się skończy ale czasem warto pogadać Odpowiedz Link
gaja_1 Re: buziaki... 11.03.05, 01:07 No wiesz, ja całkiem powaznie wzięlam ekskursję na Hiszpanię Cały czas myślę jak i kiedy to będzie mozliwe Wiem nawet, ze jest jeden chętny żeby tam do nas zawitac Odpowiedz Link
kanoka Re: buziaki... 11.03.05, 08:43 Ado, baw się teraz dobrze w Zakopanym, a później razem z Gają w tej Hiszpanii ) knk Odpowiedz Link
alfredka1 Re: buziaki... 11.03.05, 13:09 Ado droga, jak bardzo chciałabym pojechać..a tymczasem Ty uważaj na lawiny, złodziejaszków kieszonkowych nie tylko na Krupówkach, na narciarzy bezmyślnych /jeden taki wpadł na mnie i rękę złamałam ,dobrze że nie narte)/. Koniecznie idż do Redykołki na żur i grzaniec.A jeżeli Ci czasu wystarczy, zrób spacer na Pardałówkę /osiedle, nr 3/ i popatrz jak to sobie przez lata mieszkaliśmy. 0dezwij się po powrocie. Odpowiedz Link
popaye Re: Wedrowiec 17.03.05, 21:15 Serdecznie dziekuje Wedrowcze. Staralem sie potwierdzic otrzymanie przesylki ale... chyba (czasowo) poczta w Portalu GW - u mnie nawala(la) Jezeli dostalas 2 x odpowiedz to... z tego powodu pozdrawiam,- pE Odpowiedz Link