bytom333 14.06.07, 08:24 Przeczytane w myślach Wielkiego Andzreja: Pani Kwiecińska zastąpi Panią Skowronek. Jak wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro333 Re: Nowa wiceprezydent? 14.06.07, 08:38 A kto to jest Pani kwiecińska???? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrata Re: Nowa wiceprezydent? 14.06.07, 08:44 zauważam, że w mieście ruda w oświacie są sami fachowcy, chyba wolalabym jakiegos normalnego chlopa z jajami hahah Odpowiedz Link Zgłoś
bytom333 Re: Nowa wiceprezydent? 14.06.07, 10:06 To nowe zapatrzenie Wielkiego Andrzeja. Zapewniam nie jest facetem i nie jest z Ostrowca. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Raczej mało prawdopodobne 14.06.07, 17:33 ale gdyby, byłby to najszybszy awans w histori UM Odpowiedz Link Zgłoś
rudzianin44 Re: Nowa wiceprezydent? 14.06.07, 22:01 A dlaczego pani Kwiecinska mialaby zastąpic Skowronek? Dostała fajną posadkę w MZOPO? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Nowa wiceprezydent? 15.06.07, 10:38 Przepraszam! Zapomniałem dodać,że ja również. Ale za to jestem niezależny! Odpowiedz Link Zgłoś
rewident6 Re: Nowa wiceprezydent? 15.06.07, 22:15 Najwyższy czas na zmiany, które wyjdą tylko na wielki PLUS! Pani Ptaszek już dawno się pogubiła i zmieniła na niekorzyść!!! Może jak wróci na dawne stanowisko, to spokornieje! Odpowiedz Link Zgłoś
bytom333 Re: Nowa wiceprezydent? 16.06.07, 20:34 A jak zmiana to będzie wielki MINUS. To co powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrata Re: Nowa wiceprezydent? 16.06.07, 21:01 aco tam zawsze bedzie inaczej , moze cos nowego zostanie wniesione swieza krew kazdemu trza dac szanse Odpowiedz Link Zgłoś
luveroz Re: Nowa wiceprezydent? 17.06.07, 00:45 Ogólnie: najgorsze jest to że jak ktoś jest na stołku i z niego spada to słowo "spada" jest rzeczywiście w cudzysłowiu. Jak jakaś osobistość udaje że ciężko pracuje na stołku biorąc za to ciężką kasę którą praktycznie my wykładamy i w końcu z tego spada bo sie na przykład nie nadaje to powinna ta osobistość spaść tam gdzie jej miejsce a nie przesiadać się na inny stołek. a! jeszcze w naszych władzach nie było nikogo z Stuposianów ani z Suchowoli. Skoro każdemu trza dać szansę tylko nie rudzianinowi to chyba się z tąd wyprowadzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrata Re: Nowa wiceprezydent? 17.06.07, 14:29 masz racje i jest jeszcze kilka ciekawych miejscowosic a moze Konowicz w Rudzie Śląskiej? ja od dawna mysle o wyjeździe stad, bo czego tu szukać? młodzi juz wyjeżżają , w końcu zaczną i starsi, ale co tam chyba poza nami nikogo to nie obchodzi, niektorzy mówią, że Unia stoi otworem Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszlonca Re: Nowa wiceprezydent? 18.06.07, 18:34 a co? zazdrościsz? jeśli ktoś posiada kwalifikacje, wykształcenie, to dlaczego miałby nie zostać? akurat ta osoba jest bardzo kompetentna, więc proszę się odczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Nowa wiceprezydent? 18.06.07, 20:27 Jaka/? kometentna?wykształcona? kwalifokacje? haa, hee anie raczej Blondynaka? długie nogi? krótka spódniczka? Kogo ty za durnia robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zaduzotego Re: Nowa wiceprezydent? 18.06.07, 21:25 hehe bytom kaj ty oczy masz?? Jezeli mówimy o Skowronkowej to od kiedy ty ja widziales w krótkiej spódnicy??Zawsze jest przepisowa do kolan ,a ty tu ją jak jakąs latawice opisujesz. Ech bytom ty jakis sflustrowany na ta skowronowa jestes.Zal mi cie. ps. przepraszam za brak polskich znaków klawiatura mi szwankuje Odpowiedz Link Zgłoś
von-cymbergaj Re: Nowa wiceprezydent? 18.06.07, 21:48 to chyba chodziło o tą drugą panią? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszlonca Re: Nowa wiceprezydent? 18.06.07, 22:28 Skoro oceniasz kogos po kolorze włosów, długości spódnicy, to obawiam się, że nie muszę Cię robić za durnia. Sam się robisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
sister_of_mercy obowiązuje ! 18.06.07, 22:37 Obowiązuje tzw dress code. Na pewnych stanowiskach - zwłaszcza wobec osób publicznych. Jeżeli ktoś go nie stosuje - to - wybacz - ale wówczas ocenia się go właśnie po długości spódnicy. Albo - jakości garnituru i wody po goleniu. A zwłaszcza gdy za kompetencjami nie idą w parze kwalifikacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Idealny kandydat na .... 19.06.07, 09:05 ...wicka (i nie tylko): www.plotek.pl/plotek/1,78646,4232658.html echom,ochom i achom końca by nie było już na sam widok! A co dopiero gdyby się odezwała? Niejeden zapatrzony dałby sobie spokój z krytyką wszelką. I byłby święty spokój może? Odpowiedz Link Zgłoś