g-48 05.02.09, 12:44 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6238816,Wyroki_dla_oskarzonych_ws___Halemby___ktorzy_dobrowolnie.html To znaczy ze sprawiedliwosci to mozna oczekiwac tylko w niebie. Jest to wstyd dla wymiaru sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozefosmenda Re: Ale im" dowalili"!!!!!!!!! 05.02.09, 13:03 No,no Gregor! Tobie zwyczajnie nawet nie wypada tak mówić jako głęboko wierzącemu. Co innego ja ale TY? A popatrz a ja cicho siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Joziczku 05.02.09, 13:32 Powiedz ty mi dlaczego wy komuchy i Zydy jak wam sie nacisnie na nagniotki to zaraz wam sie przypomina zasady religi katolickiej. Czy to jest zwiazane z brakiem argumentow ?Jezeli tak to kto was tego uczyl ?Moze Rysiu Nazarewicz pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Nazarewicz Bo on mial takie metody a jezeli to nie skutkowalo to nasylal SB. A co do wyroku to musisz przyznac ze to jest jeden smiech! Odpowiedz Link Zgłoś
fast-kajfasz Re: Ale im" dowalili"!!!!!!!!! 15.02.09, 15:21 Kaaaatoooolik!! hi, hi, hi,... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:faryzeuszu 15.02.09, 18:28 Kaaaatoooolik!! hi, hi, hi,... A tys idiota? hi,hi,hi...........i! Odpowiedz Link Zgłoś
fast-kajfasz Re:faryzeuszu 15.02.09, 18:48 Aż tak cię to boli? Może masz przepis na wszechwiedzę? A może na głupoty trochę? Czy może prawda cię boli? Na takie dolegliwości, psycholog jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:faryzeuszu 15.02.09, 20:57 Aż tak cię to boli? Może masz przepis na wszechwiedzę? A może na głupoty trochę > ? Czy może prawda cię boli? Na takie dolegliwości, psycholog jest dobry. No na wszechwiedze to mam przepis !NAUKA! A to przy twoich wpisach jest bardzo ograniczona. Na bol mam medikamenty a wiec faryzeusz jest zbyteczny. A psycholog to albo dawno nie byles u lekarza albo masz juz przekaz w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re:faryzeuszu 16.02.09, 03:52 Gregor! Jak zwykle dupcysz. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:faryzeuszu-Jozek 16.02.09, 13:15 Gregor! > Jak zwykle dupcysz. I to by było na tyle. A kogo? No jako pedagok masz piekny zasob slowek! Ale teraz cos dlo goroli. www.youtube.com/watch?v=0w04GLGgFcc&feature=related www.youtube.com/watch?v=VWXCl_XZnEo&feature=related A moze troche przetlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
fast-kajfasz Re: Ale im" dowalili"!!!!!!!!! 15.02.09, 15:24 Sorki, a jak tam ustawy spóldzielcze? Buble? A nie ludzkie? Odpowiedz Link Zgłoś