famous_ash 22.11.09, 11:22 Hey, więc losowaliście już na mikołajki? Jeśli tak to kogo macie dziewczynę czy chłopaka. Ja wylosowałam dziewczynę i jeszcze taką którą za bardzo nie lubię i nie wiem co jej kupić. A wy co kupujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
famous_ash Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:23 Jeśli był już taki wątek to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_023 Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:25 ja chłopaka i jeszcze sie w nim kocham ! ale jeszcze nie wiem co kupic !! Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:26 My już losowaliśmy..ja mam dziewczynę.. Nie jest to moja super kumpela..Wiem co jej kupić,bo mi mówiła xD P.S. Było mnóstwo takich wątów.. Ale nie musisz przepraszać,co ty.!! Odpowiedz Link Zgłoś
silly_girl Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:28 My też już losowaliśmy . Mam dziewczynę Asię . kupie jej jakiegoś pluszaka i coś słodkiego - starczy xd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:28 ja wylosowałam moją koleżankę a mnie wylosowała jeszcze inna koleżanka , także nie martwię się że dostanę coś głupiego hmm , jeszcze nie myślałam nad tym co jej kupię , może jakąś książkę , kolczyki czy perfumy ;] coś się wymyśli Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_katy Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:30 my jeszcze nie losowaliśmy, ale mam nadzieję że wylosuję kogoś normalnego . xd Odpowiedz Link Zgłoś
samezlo Re: Mikołajki ... 22.11.09, 20:10 Nie losowaliśmy, i losować nie będziemy. My w takie pierdoły się nie bawimy. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:32 My jeszcze nie ale pamiętam że w zeszłym roku wylosowałam kolegę to kupiłam mu torebkę słodyczy Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:34 ja co roku, miałam losowane ale w tym roku idę do kina z klasą . i mi to odpowiada bo jakbym wylosowala chłopaka , a szczególnie takiego jednego = to KOSZMARR . ; - P . Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:37 Ale wy macie fajnie :< U nas, w klasie każdy daje dychę, a wychowawca kupuje za to słodycze z lidla :x Teeeż chcę takie losowanie :< A jesli jej za bardzo nie lubisz... To odwiedź jakiś sklep w stylu `wszystko po 5 złotych`/`najtaniej na świecie`... xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:45 Moja kumpela w zeszłym roku wylosował chłopaka i w tym roku też w zeszłym roku kupiła świecący krawat z bałwankiem i takim fajnym napisem przez wszystkie lekcje ten krawat grał nam jakąś angielską kolędę Ale był ubaw Ciekawe kto mnie wylosował Zżera mnie ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:46 muszę wytrzymać jakoś jeszcze te dwa tygodniw Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:34 My prawdopodobnie pójdziemy do kina, a nie będziemy losować =.= Odpowiedz Link Zgłoś
cathy Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:36 My mieliśmy losowanie, ja wylosowałam dziewczynę, ale nie jestem moją koleżanką, więc nie wiem co jej kupić, ale może kupię jakieś słodycze i śmieszny kubek XD A mnie wylosował chłopak Mikołaj xDD Odpowiedz Link Zgłoś
ilona1023 Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:40 My jeszcze nie mieliśmy ale pamiętam że w tamtym roku wylosowałam moją imieniczkę(ona jest extra xdd)a mnie wylosował wychowawca (xdd fajny prezent był) napiszę jeszcze jak wylosujemy Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:38 Mam ten sam problem też wylosowałam dziewczynę i też nie wiem co jej kupić Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:43 Ja mam chłopca i na dodatek nie wiem jakiego -_-'' Odpowiedz Link Zgłoś
magic.butterfly Re: Mikołajki ... 22.11.09, 11:45 Ja wylosowałam chłopaka. Ale razem z moim drugim kolegą doszliśmy do wniosku, że wymienimy się losami, więc mam dziewczynę : ) Kupuje jej jakieś śmieszne kolczyki np. kostki do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Mikołajki ... 22.11.09, 12:55 "beautiful_ " w tamtym roku też wylosowałam chłopaka i też mu kupiłam torebkę słodyczy Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Mikołajki ... 22.11.09, 15:05 Ja wylosowałam dziewczynę i to jeszcze moją kumpele.. Jeszcze nie zastanawiałam się nad tym co jej kupię.. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Mikołajki ... 22.11.09, 16:43 Ja wylosowałam chłoapa ale zamieniłam się na dziewczynę. Nie wiem co jej kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
deee_rf Re: Mikołajki ... 22.11.09, 16:49 ja wylosowałam chłopaka i kupuje mu szalik Widzewa ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_black Re: Mikołajki ... 22.11.09, 16:53 Ja mam moją best zegareczek z playboy' em Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Mikołajki ... 22.11.09, 20:05 ja wylosowałam girl, którą nawet lubię. ale nie mam zielonego pojęcia, co jej kupić a ja miałam przykrą sprawę-wylosował mnie chłopak, w którym się kocham. Chodzę do 6 klasy i nareszcie się udało-od 1 klasy proszę los, żeby mnie wylosował Ale tu niemiła niespodzianka... tak bardzo chciał mieć swojego naj. kumpla, że się zamienił i nie ma mnie, tylko kumpla... było mi strasznie przykro, że to akurat on musiał się "na mnie" z kimś zamienić Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Mikołajki ... 22.11.09, 20:18 U mnie w klasie nigdy nic nie wiadomo teraz też pani chce iść do kina a my chcemy losowanie niektórzy chcą aby dziewczyny losowały dziewczyny a chłopaki chłopaki i jak zwykle nikt nic nie wie a gospodarz to totalny tłumok Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Mikołajki ... 22.11.09, 20:17 Ja tam jeszcze nie losowałam Ale jak wylosuję kogoś niefajnego to się zamienię i tak Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 x d 22.11.09, 20:20 wylosowałam wychowawczynię ; -/ nwm co jej kupię x d może grzebień lub suszarkę do włosów, bo zawsze jakaś roztrzepana jest ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Mikołajki ... 22.11.09, 20:33 Ja całe szczęście dziewczynę i to jeszcze do tego moją najlepszą przyjaciółkę Jeszcze nie wiem co jej kupię, ale jakiś drobiazg bo nie mam zamiaru przesadzać. A limit to 50 zł więc na pewno coś fajnego jej kupię Odpowiedz Link Zgłoś
ilona1023 Re: Mikołajki ... 26.11.09, 15:34 Ja wylosowałam chłopaka ;p Jest taki no w miarę ;d A jeszcze nie wiem co mu kupię Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Mikołajki ... 26.11.09, 15:40 U mnie nie było jeszcze losowania bo mam głupią wychowawczynię taka debilka o niczym nie pamięta tylko o kartkówkach i klasówkach i pracach domowych oceny wpisuję tam gdzie nie trzeba w dodatku stara i brzydko się ubiera i będzie losowanie kiedy cała klasa będzie w szkole to będzie kwiecień i ona nie doczeka się kiedy wszyscy będą w school Ja dziewczynie bym kupiła perfumy jakieś albo kolczyki wiszące i do tego czekoladę bo co innego można kupić jak nie perfumy albo kolczyki wiszące Najgorzej jak wylosuję się wychowawcę to koszmar bo nie wiadomo ci kupić Odpowiedz Link Zgłoś