grigori70 05.04.06, 17:22 Czy podczas występowania tej choroby występują obrzęki stawów kończyn dolnych (stopy) ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grigori70 Re: Objawy 07.04.06, 08:42 grigori70 napisał: > Czy podczas występowania tej choroby występują obrzęki stawów kończyn dolnych > (stopy) ? Odpowiedz Link
kendo Re: Objawy 20.05.06, 09:24 objawy sa bardzo indywidualne dla kazdego pacjeta, bol przychodzi z "nikad",umiejscawia sie np: w ramionach/dloniach i trwa pare dni,by przeniesc sie w kolana czy w okolice karku/stop/krzyza i tak wedruje sobie po pacjecie, metody zlagodzenia bolu sa rowniez bardzo indywidualne, jednym pomaga dieta bezmiesna,innym lekkie gimanstyki,a niektorzy nauczyli sie akceptowac pewna granice bolu by nie brac za duzo tabletek przeciwbolowych,ktore niszcza sluzowke jelit i zoladek. Odpowiedz Link
ewax100 Re: Objawy 16.08.06, 23:00 Jeśli chodzi o mnie to bardzo puchną mi stawy szczególnie stóp-zaburzenia limfatyczne.Wcześniej tego nie kojarzyłam z fibromialgią ale po przeczytaniu tej ciekawej strony o dr.Weiss widzę że może to miec cos wspólnego tą chorobą. Odpowiedz Link
ida37 Re: Objawy 21.08.06, 17:22 ewo, możesz zalinkować stronę do dr. Weissa? Od zawsze bolą mnie stawy plus liczne objawy z Waszych wątków. Dzięki. Pozdr. Odpowiedz Link