Gość: agatulka
IP: *.19-79-r.retail.telecomitalia.it
10.07.10, 12:02
Postanowilam nieodwolalnie dac sobie spokoj z pisaniem na tym forum. Szczerze mam dosc uzerania sie z trollami, ktorzy oczywiscie wiedza wszystko, niestety ich wiedza nalezy do tych tajemnych, wiec na jakiegolwiek argumenty nie ma co liczyc. Jednak poniewaz sami nie maja kompletnie nic do powiedzenia upodobali sobie atakowanie tych, ktorzy cos do powiedzenia maja...
W watku o nartach w lipcu i sierpniu, ktory przerodzil sie w zupelnie inny watek zaproponowalam ufundowanie tygodniowego pobytu w Alpach (nie wiem ile osob na tym forum byloby stac na cos takiego i nie mam tu na mysli kwestii finansowych) dla osoby ktora pierwsza udowodni, ze sie myle piszac iż Vail (ani zaden inny osrodek w Ameryce z wyjatkiem Whistler Blackcomb) nie miesci sie wsrod 50 najwiekszych osrodkow z polaczonymi trasami. Minal ponad miesiac no i co? No i nic :) Iluz to madrali sie wypowiadalo w temacie, ublizanie, personalne ataki, podwazanie wiedzy, pisanie nie na temat, niestety zero argumentow i ciagle nikt nie udowodnil, ze sie myle. Moze nagroda jest za mala? Wybaczcie, ale mam tego dosc, mam ciekawsze zajecia niz uzeranie sie z trollami.
Nie jest to jednak jedyny powod. Bede teraz pracowac nad duzym projektem zwiazanym z narciarstwem i widze pewien konflikt interesow w jednoczesnym pisaniem tu.
Pozdrawiam wszystkich fajnych ludzi, ktorych tu spotkalam i do zobaczenia na nartach, albo w innym miejscu ;)