nikjar 26.03.13, 19:30 czy Wasze psiaki też tak szaleją na punkcie jabłek ,bo mój na głowie by stanął by tylko je dostać,jest malutki wiec opiera sie to na lizaniu głównie( zabki malutkie i jeszcze nie wszystkie) :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria0511 Re: jabłko 26.03.13, 23:06 Moja psinka jabłko weznie w zęby i położy metr dalej nie zje, ale kwaszoną kapustę to nie można jej odpędzić od niej. Maria Odpowiedz Link
an3czka2 Re: jabłko 27.03.13, 09:29 Moje też uwielbiają jabłka i inne owoce. Na razie mały jest za mały na takie rarytasy, bo jak nie pogryzie dobrze to może być problem z brzuszkiem. Za parę tygodni będziesz mogła mu wprowadzać owoce i warzywa. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link
nikjar Re: jabłko 27.03.13, 14:18 dzieki bardzo za odpowiedzi,fajnie,że zawsze ktoś tu odpowie,doradzi,podzieli sie doświadczeniem:) Odpowiedz Link
kami_aicha Re: jabłko 28.03.13, 10:12 Moja Aicha niestety ma "francuskie podniebienie" więc jabłko weźmie ale tylko żeby je schować przed Seleną :P Natomiast Selena jak widzi jakie kolwiek jedzenie, czy owoce, warzywa, czy mięso, to dostaje takiego wytrzeszczu oczu i takie adhd... :))) i zjada wszystko co jej wpadnie w małe ząbki ;) pozdrawiamy ;) Odpowiedz Link