Dodaj do ulubionych

Nowy domek suni

25.10.13, 12:27
Kupiłam suni nowy domek -legowisko , jeśli macie ochotę zobaczyć to zapraszam na mój profil.
Nie wiem dlaczego nie chcą się tu wklejać zdjęcia a teraz nawet nie chce się podkreślić link.
Te same zdjęcia wklejają mi się prawidłowo na innym gazetowym forum , więc nie wiem dlaczego tu nie chcą .

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/ic/vj/vyrn/AnygAsRpa09ibdH5tA.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • 9czarna Re: Nowy domek suni 25.10.13, 14:20
      Sliczna sunia i domek tez no i gratuluje wnusi:)
    • an3czka2 Re: Nowy domek suni 25.10.13, 17:53
      Małgosiu nowy domek super, ale ta kruszynka w beciku słodziutka jak cukiereczek:). Mój łobuziak ma już 16 m-cy, i mamy bzika na punkcie wnusia:).
      • adzikkkkk Re: Nowy domek suni 25.10.13, 22:06
        A u nas niestety problem taki, że dziewczyny (zwłaszcza Tosia) strasznie się pchają do łóżka. W nocy robi mi pobudkę, wyciąga poduszkę spod głowy, liże po rękach itp żebym tylko ją wpuściła, albo wskakuje sama kładzie się między nami oczywiście na skos i zabiera całą kołdrę. Powiem Wam, że zaczyna mnie to już wkurzać. Jak kupiłam jej legowisko to rozszarpała je w ten sam dzień. Ja ogólnie moge z nimi spać, ale one się tak rozpychają, że nie ma dla nas miejsca poza tym no wolałabym spac tylko z mężem. No i kończy się na tym, że musimy mieć osobne kołdry bo inaczej całą ma Tosia a my nic, a jak się budzimy to ona leży między nami. No masakra. Także chętnie zakupiłabym takie śliczne legowisko, ale niestety skończyłoby tak jak poprzednie.
        • 9czarna Re: Nowy domek suni 26.10.13, 12:47
          Moje dwie dziewczyny tez spia z nami w lozku ale mnie to nie przeszkadza i mezowi rowniez mamy dwie koldry i duze lozko wiec jestesmy w stanie sie pomiescic,gdy maz rano wstaje do pracy do dziewczyny od razu przychodza sie polozyc jak najblizej mnie i tak sobie spimy a Axel za lozkiem nie przepada za legowiskiem zreszta tez kladzie sie na podlodze obok lozka:)No ale rozumiem ze jesli Adzik nie chcesz zeby z spaly z wami w lozku to moze to byc troszke denerwujace takie wpychanie sie na sile do lozka. Dziewczyny wiedza gdzie jest najwygodniej nawet najlepsze legowisko nie zastapi im lozeczka z pania i panem;)
          • an3czka2 Re: Nowy domek suni 26.10.13, 21:49
            Przyznam się że i moje małpki od zeszłych wakacji śpią z nami. Fabcia była po prostu przerażona na pierwszym wyjeździe i pozwoliłam jej spać z nami. Miała jakiś dziwny okres i nie tolerowała zmian. I zaczęło się spanie w czwórkę. Ja powiem szczerze że jedna psina to może okey, ale dwie wierci dupki to już za wiele. Nie wiem jak wasze, ale moje wiercą się strasznie i mnie często budzą. Najgorsze jest to jak chcę wstać do wc i nie mogę się ruszyć, bo obie leżą po dwóch stronach na kołdrze. Kocham te nasze łobuzy, ale muszę oduczyć ich spania z nami. Mają porządne legowiska, więc czas najwyższy zacząć w nich spać:).
            Pozdrawiam Ania.
            • 9czarna Re: Nowy domek suni 27.10.13, 09:14
              No moje dziewczyny tez troszke sie wierca w lozku najbardziej Gigi ona to wogole kladzie glowke obok mojej na poduszce a gdy w nocy zdarzy mi sie wyjsc za potrzeba do toalety to cala banda biegnie za mna:)
              • malgokasp59 Re: Nowy domek suni 27.10.13, 09:44
                No właśnie Viki u mnie w mieszkaniu spala w łóżku , a teraz przez trzy miesiące jest u syna i tu jej nie wolno wskakiwać na łóżko , dlatego chętnie śpi w domku lub w legowisku , tez zdjęcia to z pierwszego dnia gdy jej kupiłam domek .
                Zobaczymy za półtora tygodnia gdzie będzie sunia spała ,po powrocie do domu.
                Przyznam , ze wolałabym by spała w domku , pomimo że fajnie śpi ze mną.
                • malgokasp59 Re: Nowy domek suni 06.11.13, 17:13
                  Wczoraj po powrocie do domu sunia poszła spać do "budy" , ale rano obudziłam się z psem w łóżku. czyli jesteśmy w domu ! :)
                  • bozka432 Re: Nowy domek suni 06.11.13, 21:49
                    mój Maluch śpi wciśnięty między łóżkiem a ścianą ( nie wiem jak się jego wielka dupcia tam mieści) a rano czasem wskakuje do mnie, ale tylko jak jest stęskniony :) jak mnie nie ma dłużej albo późno wracam do domu to mu na to pozwalam, ale ogólnie śpi przy łóżku więc problemu nie mamy :) On w ogóle nie należy do jakiś wielkich pieszczochów, chwila głasek i ma dość :)
                    pozdrawiam
                    • emersee Re: Nowy domek suni 07.11.13, 07:57
                      moja to by się "tarmosiła" ze mną cały wieczór po powrocie z pracy ;p. zasypia w swoim kojcu... spryciula czeka, aż my zaśniemy...a później myk i do łóżka. Rano budzimy się z rozwaloną Daffy, która zazwyczaj śpi brzuchem do góry w poprzek :) zajmuje znaczną część łóżka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka