06.11.13, 21:42
Na swój profil rzuciłam nowe fotki mojego Maluszka :) u nas odpukać wszystko dobrze, po ostatnich przebojach teraz jest spokój i mam nadzieję że długo tak zostanie :) Jesienna pogoda już zaczyna dokuczać, szczególnie że po każdym spacerze ląduje w wannie i myjemy łapki, ale tragedii nie ma :) tylko te liście i inne paskudztwa przyczepiające się do włosa - masakra... jakoś dajemy radę :) W domu mamy nowego członka rodziny, którego Rufi zaakceptował bez problemu, siostrzeniec ma 2 miesiące :) Rufi reaguje na jego płacz i wzywa nas do ingerencji - taki mały stróż :) niesamowite jak taki psiurek potrafi zmienić życie wszystkich domowników, idealnie się do nas dostosował i do naszego trybu życia i to jest fantastyczne :) nie wyobrażamy sobie żeby miało go nie być, tym bardziej że ostatnio zdechła nasza papużka nimfa która była z nami 16 lat... niby to tylko ptak ale każdemu było smutno, była nauczona wychodzić z klatki i spacerować po domu, jak ktoś przychodził to śpiewała, jak była głodna to potrafiła przyjść i się upomnieć o karmę... Rufi też odczuł jej brak, spał w miejscu gdzie zawsze była jej klatka... ale się rozpisałam... :) napiszcie też co u Was nowego, pozdrawiam Bożena

ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=bozka432&photoId=1090734
ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=bozka432&photoId=1090735
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: zdjęcia 06.11.13, 22:51
      jaki ma fajny usmiech z zabkami na wierzchu:)
    • an3czka2 Re: zdjęcia 07.11.13, 20:49
      Kochanie maluszek śliczny jak zawsze, a co do maleństwa to na pewno będzie małuszka uwielbiał. Wiem jak moje baby pilnują naszego wnusia, kochają go bardzo i z wzajemnością. Przykro że odeszła wasza papużka, miałam nimfe też i wiem jakie są kochane. Lilunia chowała się przy trzech świnkach i też odeszły po latach. Wiem co to utrata zwierzaczka, trzymaj się kochanie.
      Pozdrawiam Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka