izabela1023 18.07.09, 06:47 Witam wszystkich miłosników i włascicieli tej o to rasy...ja mam swojego shih tzu juz pół roku jest bardzo kochanym piechem i teraz juz nie wyobrazam sobie bez niego życia :)to jak mały dzidzius :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaya252 Re: Shih tzu 01.08.09, 22:24 tak,to prawda.te pieski sa jak dzieci.znajomi namawiali mnie na yorka,ale ja od razu wiedzialam ze shih tzu to pieski z charakterem dla mnie.moj ma na imie Gizmo,poniewaz jest podobny do tego milego gremlinka z filmu.jest cudowny.kocham go bardzo, a on mnie :-) Odpowiedz Link
izabela1023 Re: Shih tzu 04.08.09, 22:52 Tak,masz racje one troche przypominaja te stworki gremliny i ja swojego na poczatku tez chciałam nazwac Gizmo ale ze wczesniej miałam juz pieska o tym imieniu wiec teraz obecnemu dalam na imie Dyzio...to prawdziwy panicz...potrafi sie obrazac...i byc złosliwy ale kiedy trzeba jest jak kochane dziecko ktore przychodzi po to by je przytulic...ah...duzo mozna by bylo napisac... :) izunia1023 madzia1023 agnes1023 Odpowiedz Link