Dodaj do ulubionych

A w Meksyku

09.03.21, 10:22
kobiety ruszyly na siedzibe prezydenta z mlotkami i palnikami. Doszlo do starc z policja, na teraz info o co najmniej 81 rannych, w tym 62 funkcjonariuszy.
Docen, Dudo, jakie masz spokojne obywatelki. I ty, policjo, docen.
Obserwuj wątek
    • morekac Re: A w Meksyku 09.03.21, 10:27
      No własnie - o tym samym pomyślałam, czytając dzisiaj o tym. Dziewczyny poszły z młotkami i jakimś cięższym sprzętem. A mówią, że narzędzia stolarsko-budowlane nie są dla nich...
    • borsuczyca.klusek Re: A w Meksyku 09.03.21, 15:23
      Bardzo inspirujące
      • engine8 Re: A w Meksyku 09.03.21, 18:20
        Widocznie maja dostep do Polskich mediow smile
    • volta2 Re: A w Meksyku 09.03.21, 15:57
      Oj tam oj tam, niedawno wojnę nasze bojowniczki wypowiedziały, ale po jednym słowie prezesika pisk podniosły i uciekły, liczyłam na jakieś efektowne widowisko, a zostały gorzkie żale na fejsiku
      • leosia-wspaniala Re: A w Meksyku 09.03.21, 17:02
        Trzeba było pójść zobaczyć osobiście. Chyba, że właściciel spodni, których się trzymasz zagroził obcięciem kieszonkowego.
        • volta2 Re: A w Meksyku 09.03.21, 17:18
          właściciel spodni to rozliczał mnie z tego, że tam nie poszłam, ale cóż, wie, że leniwa z natury jestem, nie to co ty wspaniała leosiu pod kolejnym nickiem, szkoda że jesteś tak nieśmiała z natury jak ja leniwa i musisz się ukrywać

• sumire Re: A w Meksyku 09.03.21, 17:29
        Tego prezesika, co sobie chałupę obstawił kilkudziesięcioma radiowozami ściąganymi z całej Polski, a wczoraj znowu nasłał policję na kobiety? No ja nie wiem, kto tu przed kim ucieka...
    • bywalec.hoteli Re: A w Meksyku 09.03.21, 18:26
      a za co go tak chciały pobić?
      • morekac Re: A w Meksyku 09.03.21, 21:28
        Gugla ci wyłączyli?
        Za bycie dziadersem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka