ankat2 11.05.04, 23:06 Interesują mnie wyniki tej gimnastyki-czas,waga przed i po,częstotliwość.Proszę o kontakt te którym się udało schudnąć i te którym coś nie wyszło. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifii Re: Pilates 16.05.04, 00:29 podciągam do góry Po ciąży zamierzam skorzystać z tych ćwiczeń, żeby powrócić do formy...Również interesują mnie wszelkie opinie na ich temat. Dziewczyny podzielcie się swoimi doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
carri Re: Pilates 17.05.04, 09:19 O wynikach niewiele powiem, ale mozecie sobie przejrzec strone www.pilates.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewalewi Re: Pilates 22.05.04, 11:55 Ja cwicze od 4 tygodni ( jest taka książka Leslie jakiejśtam " Pilates w 15 minut" czyli dla nas akurat) i jestem bardzo zadowolona, nie poce sie co nie jest bez znaczenia , bo jak dzidzia drzemie to nie specjalnie chce mi sie od razu brać prysznic, są łatwe do wykonania ( a zakwasy jak ta lala...) i mozna je stosowac juz w czasie połogu ( z małymi wyjątkami ) reasumując- sa super, i jakas taka " dłuższa" jestem i brzuch mniejszy... a ja w ciąży przytyłam 33 kilo przy wzroście 159 i niespecjalnie fajnej figurze ju z przed ciążą. Pozdrawiam i zycze wytrwałości. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kum-ag Re: Pilates 28.10.14, 10:39 Hej ja polecam Pilates w Bielanach Wrocławskich www.pilatesbielany.pl Bardzo profesjonalny i prozdrowotny trening. Ceny zaczynają się od 40 zł Treningi personalne i też grupowe (małe grupy max 4 osoby) Tu też jest oryginalny sprzęt Pilates - warto go zobaczyć i wypróbować ćwiczenia Efekty treningów to - przeciwdziałanie bólom kręgosłupa, płaski brzuch, proste plecy, ogólne wzmocnienie i jędrne ciało - serio oraz mega duży relaks Można skorzystać z darmowego, niezobowiązującego treningu !! Warto !! Ja ćwiczę Pilates od ponad 2 lat, pierwsze efekty zobaczyłam po ok 10 treningach a takie już bardzo duże po 30 - zależało mi na wzmocnieniu kręgosłupa i spłaszczenie brzucha - udało się!! teraz trenuję w Ciszewska Pilates Studio i sama w domu Odpowiedz Link Zgłoś