Gość: JoeK IP: 199.72.137.* 19.04.02, 15:46 Cosik mi sie zdaje ze tytuly watkow(niebieskie litery) na tym Forum sa "rozmazane". Moze to moj Monitor, moje oczy abo jezdem na cyku.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WC Re: Rozmazane Tytuly IP: *.sympatico.ca 19.04.02, 17:53 Gość portalu: JoeK napisał(a): > Cosik mi sie zdaje ze tytuly watkow(niebieskie litery) na tym Forum > sa "rozmazane". Moze to moj Monitor, moje oczy abo jezdem na cyku.... Odklej nos od monitora, bedziesz lepiej widzial Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Rozmazane Tytuly 19.04.02, 18:27 Zgadza sie. Jeszcze bardziej to widac na TFT-monitorach. Meczace dla oczu... Chyba ze ja tez na cyku... Musialo byc w sluzbowej kawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: Rozmazane Tytuly IP: 199.72.137.* 19.04.02, 19:09 _szwedka napisał(a): > Zgadza sie. Jeszcze bardziej to widac na TFT-monitorach. Meczace dla oczu... > Chyba ze ja tez na cyku... Musialo byc w sluzbowej kawie Dziekuje za poparcie, no to cyk do Uppsali Odpowiedz Link Zgłoś