aniutek 06.07.02, 21:52 jade odpoczac od nic nierobienia , opalic sie, posurfowac tym razem na desce z zaglem, trzymajcie sie cieplo, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galetik Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 21:54 aniutek napisał(a): > jade odpoczac od nic nierobienia , opalic sie, posurfowac tym razem na desce > z zaglem, > trzymajcie sie cieplo, > aniutek oooo kurwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
___aniutka-terminator___ Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 21:57 Mam nadzieje, ze deska zatonie i zjedza cie rekiny gruby babiszonie bueeeeeeeeeeeeeeeeee i nie wracaj Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 22:01 ___aniutka-terminator___ napisał(a): > Mam nadzieje, ze deska zatonie i zjedza cie rekiny gruby babiszonie > bueeeeeeeeeeeeeeeeee i nie wracaj terminator. przeciez to proste. wymyslila sobie hawaje bo nie wie jak usprawiedliwic swoja nieobecnosc w najblizszym czasie. jest jej juz tak glupio (a rownoczesnie zal odejsc) ze wstyd jej sie pokazywac. juz niejednokrotnie sie popisala heheheh. mysli ze jak "zniknie" na kilka dni to wszystcy zapomna i na nowo zaczna jej dupe lizac. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 22:04 przypominam debilu, ze brzydko byc azzzzz taaaaak zazdrosnym , niezdaro zyciowa hehehehehe chcialoby sie co hehehe MOZESZ MI SKOCZYC a raczej skoczyc glowa w dol dla pewnosci, AMEN heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 22:06 aniutek napisał(a): > przypominam debilu, ze brzydko byc azzzzz taaaaak zazdrosnym , niezdaro zyciowa > > hehehehehe > chcialoby sie co hehehe > MOZESZ MI SKOCZYC a raczej skoczyc glowa w dol dla pewnosci, > AMEN heheheheheh ale ty masz marne pojecie o zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
___aniutka-terminator___ Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 22:09 aniutek napisał(a): > chcialoby sie co hehehe oczywiscie tylko z ta roznica, ZE JA SOBIE NA TO ZAPRACUJE a nie puszcze z pierwsza lepsza bogata kurewka i to by bylo na tyle obiboku-obzeraczu Bede trzymal kciuki za rekiny! i niech cie walna podwojnie za bilet Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 22:09 ___aniutka-terminator___ napisał(a): > Mam nadzieje, ze deska zatonie i zjedza cie rekiny gruby babiszonie > bueeeeeeeeeeeeeeeeee i nie wracaj hehehehe rekin sie udlawi wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 22:04 aniutek napisał(a): > jade odpoczac od nic nierobienia , opalic sie, posurfowac tym razem na desce > z zaglem, > trzymajcie sie cieplo, > aniutek wiesz ze teraz spasionym swiniom licza podwojnie , za dwa siedzenia . nie ma przepros. ciebie macioro do samolotu nie wpuszcza jak cie zobacza dopoki nie zaplacisz za siedzenie obok heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 22:08 aniutek napisał(a): > sraczka????? a co?.masz ochote sprobowac? Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 22:14 aniutek napisał(a): > zabolalo co > > heheheheheheh sraczka nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 22:12 tez bym chciala, ale nie w tym roku. Moze kiedys w zyciu tez tam pojade. No to masz fajnieeeeeee . Wybierz ten hotel o ktorym opowiadalas. Nie zapominaj o wianku na szyi jak bedziesz na plazy . Kup sobie jakas plyte z nagraniami hawajskimi, to bedziesz miala co wspominac pozniej, bo jakis Hawajczyk grajacy na ukulele chyba nie wchodzi w gre ? ))))))Napisz nam kartke hawajska, pleaseeee PozdrawiamK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Long Re: hawaje ::)))))) -> baw sie dobrze.. IP: *.104.252.64.snet.net 06.07.02, 22:12 i zapomnij o forumowych idiotach-malotach -> skoncza sie wakacje,mama zabierze internet. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: hawaje ::)))))) -> baw sie dobrze.. 06.07.02, 22:14 Pozdrawiam, kartki sle ) Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: hawaje ::)))))) -> baw sie dobrze.. 06.07.02, 22:14 Gość portalu: Long napisał(a): > i zapomnij o forumowych idiotach-malotach -> skoncza sie wakacje,mama zabier > ze > internet. to masz przejebane gosciu. wspolczuje . Odpowiedz Link Zgłoś
___aniutka-terminator___ Re: hawaje ::)))))) -> baw sie dobrze.. 06.07.02, 22:15 uwazaj long bo mama internet zabierze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
___aniutka-terminator___ Re: hawaje ::)))))) -> baw sie dobrze.. 06.07.02, 22:16 aniutek napisał(a): > chcialoby sie co hehehe oczywiscie tylko z ta roznica, ZE JA SOBIE NA TO ZAPRACUJE a nie puszcze z pierwsza lepsza bogata kurewka (odpowiednik twojego meza) i to by bylo na tyle obiboku-obzeraczu Bede trzymal kciuki za rekiny! i niech cie walna podwojnie za bilet Odpowiedz Link Zgłoś
jaczytam Re: hawaje ::)))))) 06.07.02, 22:59 aniutek napisał(a): > jade odpoczac od nic nierobienia , opalic sie, posurfowac tym razem na desce > z zaglem, > trzymajcie sie cieplo, > aniutek A w tlumaczeniu na polski: na chuju do raju? Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Re: hawaje ::)))))) palcem po mapie 07.07.02, 00:36 Czytam i czytam i oczom nie wierze ???? !!!! ale jaja !!!!!!!!! ale jaja !!!!!! ale jaja !!!!!!! ale jaja !!!!!!!!!! pekam ze smiechu !!!! ,ale jaja !!!!! jeszcze do tego doszla Karelia ktora od 16 lat siedzi w Szwecji i raz do roku jedzie do Polski ,bo to najtaniej promem przez Baltyk !!i do babci w Zamosciu na ogrodek posiedziec,a tu pierdolenie o Hawajach !!!,hihihihihih !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szakazulu Re: hawaje ::)))))) palcem po mapie 07.07.02, 00:54 Mozna i po mapie, Hawaje nie sa tak kosztowne jakby sie moglo wydawac. Hawaje sa spedem turystycznym jak np. Majorka albo i gorzej. Oczywiscie zalezy w jakim hotelu sie przebywa, prawde powiedziawszy to szkoda tam jechac, tluc sie wiele godzin przez stany a potem wiele godzin nad woda, zeby zobaczyc horrendalne ceny w sklepach i knajpach. Albo TLUMY na Waikiki. Z okna hotelowego wychodzacego na druga strone czyli smietnik. Jest to taka wspolczesna wersja Sodomy i Gomory, albo Gomory i Sodomy - nie jestem pewien. Osobiscie doradzam bardzo ten palec i mape. Taniej, spokojniej, zdrowiej i szybciej. Poza tym kurwa i zlodziej. Tych drugich jakby wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaczytam Re: hawaje ::)))))) palcem po mapie 07.07.02, 01:16 szakazulu napisał(a): > Mozna i po mapie, Hawaje nie sa tak kosztowne jakby sie moglo wydawac. Hawaje > sa spedem turystycznym jak np. Majorka albo i gorzej. Oczywiscie zalezy w jakim > > hotelu sie przebywa, prawde powiedziawszy to szkoda tam jechac, tluc sie wiele > godzin przez stany a potem wiele godzin nad woda, zeby zobaczyc horrendalne > ceny w sklepach i knajpach. Albo TLUMY na Waikiki. Z okna hotelowego > wychodzacego na druga strone czyli smietnik. Jest to taka wspolczesna wersja > Sodomy i Gomory, albo Gomory i Sodomy - nie jestem pewien. Osobiscie doradzam > bardzo ten palec i mape. Taniej, spokojniej, zdrowiej i szybciej. Poza tym > kurwa i zlodziej. Tych drugich jakby wiecej. Mr Szakazulu, to gdzie to ty nie byles i czego to ty nie robiles? Brzmisz jak... profesor tego Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: wow! Hawaje! IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.07.02, 01:50 Z ktorej strony wyspy bedziesz? I ktorej? Moze cie podpatrzymy jak sie do wody gramolisz z deska i rodzinka? Jest tam sporo live cameras. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: wow! Hawaje! IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.07.02, 02:37 Nie mialam nic zbereznego na mysli, Aniutek. Tylko moglabys pomachac lapka w kierunku kamery, co? Odpowiedz Link Zgłoś
_aniutek Re: wow! Hawaje! 07.07.02, 02:42 nie bede do nikogo machac lepiej sie zajmij swoja restauracja i nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: wow! Hawaje! 07.07.02, 02:42 Gość portalu: Renka napisał(a): > Nie mialam nic zbereznego na mysli, Aniutek. Tylko moglabys pomachac lapka w > kierunku kamery, co? jaka lapka? to l a p a . wyobraz sobie teraz to machniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: wydaje mi sie.. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.07.02, 02:46 ze aniutkowi chyba password ukradziono i to ktos inny, bo prawdziwy aniutek nie jest taki kasliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: wydaje mi sie.. 07.07.02, 03:46 Gość portalu: renka napisał(a): > ze aniutkowi chyba password ukradziono i to ktos inny, bo prawdziwy aniutek nie > > jest taki kasliwy. oj renka. zdejmij wreszcie te klapki z oczu .renka , renka boj sie Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
zambouni Re: wydaje mi sie.. 07.07.02, 04:12 asylum.subnetcentral.com/cards/milk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kowal68 usta galetika 07.07.02, 04:12 zambouni napisał(a): > <a href="http://asylum.subnetcentral.com/cards/milk.jpg"target="_blank">asylum. > subnetcentral.com/cards/milk.jpg</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: wydaje mi sie.. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.07.02, 04:13 o co chodzi, jakie klapki, moze nauszniki miales na mysli..rzeczywiscie, chodze ostatnio w nausznikach, bo za duzo sie nasluchalam i to sie nie podobalo pewnym osobistosciom z podworka. Odpowiedz Link Zgłoś
zambouni Re: wydaje mi sie.. 07.07.02, 04:31 www.subnetcentral.com/cards/nobreath.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: wydaje mi sie.. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.07.02, 04:45 A to ty tam lezysz przygnieciony, biedaku zambouni? Odpowiedz Link Zgłoś
zambouni Re: wydaje mi sie.. 07.07.02, 04:45 www.subnetcentral.com/cards/washass.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anusek Re: wydaje mi sie.. 07.07.02, 04:51 www.subnetcentral.com/cards/supremes.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anusek a teraz lap sie za serek 07.07.02, 05:40 www.subnetcentral.com/cards/snap.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana1 Re: hawaje ::)))))) nie przejmuj sie tak 07.07.02, 17:26 aniutek napisał(a): > jade odpoczac > Dali Ci tu do wiwatu, ale żeby zaraz tak sie tym przejmować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: hawaje ::)))))) nie przejmuj sie tak IP: *.ab.hsia.telus.net 07.07.02, 19:06 Witam Sloneczka Wy moje.Na Hawaje teraz nie radzilabym jechac - trwa tam sezon deszczowy.Najbardziej rozwesela mnie latem Europa, ale jest to oczywiscie kwesia osobistych upodoban.Pa.Ide zaraz nad jeziorko poplywac na lodeczce- piekna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś