22.04.04, 13:08
jeśli to możliwe - prosiłabym Cię o niezakładanie nowych wątków poetyckich,
bo faktycznie wszelkie wątki merytoryczne <których na Rudzie jak na
lekarstwo> nikną w tym gąszczu.. a może faktycznie warto by założyć nowe
forum np. "śląskie poema" i tam je wszystkie przenieść? jestem pewna, iż
czytelników by nie zabrakło.. a na Rudzie pisz nadal - o problemach miasta..
w wątkowym gąszczu aż trudno się połapać, aż oczopląsu dostaję.. nie chcę się
czepiać ale widzisz jakieś inne rozwiązanie? można by poprosić Maas by dała u
góry linka do tego nowego forum z poezją..
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Bronku 22.04.04, 13:44
      padła jeszcze propozycja ze strony Tebe, byś założył bloga na www.blox.pl i
      zostaniesz zalinkowany np. na Katowicach..
    • edzioszka Re: Bronku 22.04.04, 14:14
      najlepszym rozwiązaniem myślę byłoby utworzenie podforum ze śląską fraszką na
      Rudzie i zamieszczenie tam Twej poezji..
    • pejsaty moja propozycja jest nastepujaca: 22.04.04, 14:23
      stworzyc forum prywatne o nazwie np. "śląska fraszka", ktorego wlascicielem
      bylby bronek i ktore stanowiloby podforum ruda slaska, a takze moze innych
      miast np. katowic czy tarnowskich gor i do ktorego przeniesione bylyby watki
      typu "Ślonski słownik " czy "Tyn Gorny konsek Ślonska". przeciez cos podobnego
      w swoim czasie proponowal sam bronek i mysle, ze powinien sie zgodzic.
      oczywiscie bronek dalej moglby umieszczac fraszki na forum ruda slaska, ale
      dotyczace codziennych spraw rudy, natomiast watki takie jak te ktore wymienilem
      dla przykladu bylyby na podforum stanowiacym czesc rudy. dodatkowym
      udogodnieniem byloby to, ze bronek nie musialby kopiowac takiego samego watku
      na roznych slaskich forach i przez to narazac sie na zarzut spamowania. bronku
      co ty na to?
      • hepik1 Re: moja propozycja jest nastepujaca: 22.04.04, 14:46
        he,he,he-kombinujecie jak dwa gorolskie konie pod góra a Bronka mowa bydzie
        krótko-skoczcie mi na ...pukiel. Już koło 23 sie dowiycie, to co jo juz wiym
        teraz.he,he,he
        • edzioszka Re: moja propozycja jest nastepujaca: 22.04.04, 14:54
          a Ty już lepiej nie podjudzaj! poza tym nie jesteś adresatem wątku :P
          • hepik1 Re: moja propozycja jest nastepujaca: 22.04.04, 19:10
            Znaczy -morda w kubeł? Gdzieś,kiedyś już to słyszałem. Czyż to nie byl jakiś
            przedstawiciel niebieskich służb mundurowych jakis czas temu? Musze sobie
            przypomnieć dokładnie szczegóły tego incydentu.
            • slovianecka Re: moja propozycja jest nastepujaca: 22.04.04, 19:24
              dobra, już przestań marudzić i zajrzyj na prywatę, cosik Ci tam jako kukułka
              podrzuciłam ;)
              • hepik1 Re: moja propozycja jest nastepujaca: 22.04.04, 19:50
                Przepraszam -a my się znamy? A kropelki ładne,kobieto o stu twarzach...
                • miltonia Re: moja propozycja jest nastepujaca: 22.04.04, 22:27
                  Eda pogielo Cie? Wladza do glowy uderzyla? Przyszlas tutaj co by Bronek mogl
                  spokojnie tworzyc a Ty juz zaczynasz go ustawiac. No wiesz!!!!!!
                • broneknotgeld Re: moja propozycja jest nastepujaca: 22.04.04, 22:45
                  Hehe. Po prowdzie to richtig ta propozycjo mie zadziwio. Widza że nawet
                  moderatory czegoś niy umiom zrozumieć. Te fraszki to niy prywata. Jo to robia
                  niy skiż siebie, a skiż Rudy Ślonski w kery miyszkom. Na tym te forum urosło i
                  tako może lecieć dali. Tympiynie tego to jest tympiynie obywatelski postawy
                  miyszkańca tego miasta. Edzioszko, ty mie szokujesz, cosik mi to zaś
                  ciymnogrodym śmierdzi. Co do nowych wontkow "literackich", to musisz wiedzieć,
                  że ich niy łotwiyrom. Roz żech łotwar nowy wontek, jak pojawiyła sie tu
                  moja "podrobka". Za to chyba mie żodyn niy potympi.
                  No, ale som żech tukej proponowoł podfora tymatyczne ze fraszkami. To jest
                  dobre rozwionzanie. Ło to mi tu szło przeca łod samego poczontku.
                  Polecom moderatorom i adminom tyn tymat
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9660264
                  Swojom drogom chyba cynzura w GW richtig jest łostro. Wroco stare, a możno
                  zowdy było.
                  • hepik1 Re: moja propozycja jest nastepujaca: 23.04.04, 05:24
                    broneknotgeld napisał:

Te fraszki to niy prywata. Jo to robia
                    > niy skiż siebie, a skiż Rudy Ślonski w kery miyszkom. Na tym te forum urosło i
                    > tako może lecieć dali. Tympiynie tego to jest tympiynie obywatelski postawy
                    > miyszkańca tego miasta. Edzioszko, ty mie szokujesz, cosik mi to zaś
                    > ciymnogrodym śmierdzi.

He,he,he-teraz już wiysz-to jest misja a Notgeld mo w tyj misji określone
                    zadanie-Mesjasza rudzkiej fraszki.
                    • w36 hepik paranormalny? 23.04.04, 06:17
                      Może sobie nie zdajesz sprawy z tego, ale masz zdolność przewidywania przyszłości.
                      Bronek jeszcze nie przeczytał postu a ty już wiesz co i kiedy napisze. Kiedyś
                      już po moim poście do Bronka, też udało Ci się przepowiedzieć odpowiedź.
                      Myślałem wtedy, przypadek. Ale teraz to już pewne.
                      Szkoda żeby taka zdolność się marnowała. Prześlij mi mailem liczby, które będą
                      wylosowane w najbliższym totolotku. To oczywiście tylko tak, dla naukowego
                      potwierdzenia.
                      • ciupazka Re: hepik paranormalny? 23.04.04, 08:58
                        Kie mo zdolności nadprzyrodzone, to co on tu robi? MARNUJE SIE! Trza
                        posukać mu inksyj , barzyj intratnyj roboty. Kie wchodzimy do UE, to taki
                        bedzie bars potrzebny, bo moze przewidzieć, fto, kie i ka fce nos
                        okobzicyć w niyj. Tam tam taki by sie bars przydoł. On sie tu po
                        prostu marnuje
                        Telo.Pozdr.
                  • tebe Bronku 23.04.04, 10:41
                    ...mam proste pytanie. Czy interesuje Cię, któryś z tych wariantów:
                    1. Zakładasz forum prywatne na fraszki i linkujemy je z Rudy Śląskiej. Masz
                    licznych zwolenników, na pewno będzie chętnie czytane.
                    2. Zakładasz bloga i w nim publikujesz fraszki. To idealne miejsce - też możemy
                    go zalinkować.
                    Napisz tylko, że 1 albo 2 albo żaden.
                    Pozdrawiam
                    • broneknotgeld Re: Bronku 23.04.04, 10:55
                      Dziynki za tyn zaszczyt i propozycjo, ale to już robi sie nudne.
                      W łodpowiedzi polecom tyn wontek
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9660264
                      • edzioszka Re: Bronku 23.04.04, 11:08
                        a czy zamiast wykręcać się jakim cytatem - nie mógłbyś udzielić konkretnej
                        odpowiedzi? jesteś za powstaniem podforum "śląska fraszka" na Rudzie czy nie?
                        jedno słowo i koniec tematu!
                        • edzioszka Re: Bronku 23.04.04, 11:14
                          i nie odbieraj powyższego jako ataku na swą osobę - to jeno propozycja, a
                          ostatnie słowo do Ciebie należy..
                          • broneknotgeld Re: Bronku 23.04.04, 12:45
                            Hehe, Edzoszko, ciyngym czegoś niy rozumisz. Moja osoba jest w tym mało ważno.
                            Jo jest taki zwykły szary robol, kery na razie mo z czego żyć, bo mo robota i
                            to czasym aż za wiela. Bestoż tyż niywiela robia sie z atakow na mie. Przeżoł
                            żech tu pora forumowych "wojynek". Możno czasym trocha wnerwioł, ale czyńści
                            tym bawioł.
                            A ło tworzynie podforum zowdy mi tu szło. Probowoł żech to rozkryńcić i namowić
                            do tego inkszych rudzkich internautow. Dobrze wiysz, że z mizernymi efektami,
                            niy liczonc poru upartych marudow, kierzy lubiom "bronczyć". Po prowdzie to i
                            łoni mie tu bawiom.
                            Ale co inkszego jo, a co inkszego fraszka ślonsko. Jak jo, rudzianin jom pisza,
                            to mo być w Rudzie. Tu jest jeji miejsce, a kaj indzi może
                            wystympować "gościnnie".

No toż Ci teroz jasno i prosto jeszcze roz szkryfna.
                            Chca żeby tukej było podforum. Zowdy żech tego chcioł i zowdy było to jasne.
                            Niy chca zaś niczego ekstra "dlo siebie", bo jo to robia dlo Rudy Ślonski.
                            • hepik1 Re: Bronku 23.04.04, 13:05
                              broneknotgeld napisał:

> Chca żeby tukej było podforum. Zowdy żech tego chcioł i zowdy było to jasne.
                              > Niy chca zaś niczego ekstra "dlo siebie", bo jo to robia dlo Rudy Ślonski.

Chyba jasno pedzioł,niy? Noo.
                              • edzioszka Re: Bronku 23.04.04, 13:17
                                dzięki za wypowiedź.. czyli jak rozumiem teraz pora pomęczyć Tebe ;)
                                • pejsaty Re: Bronku 23.04.04, 18:46
                                  noi dobrze sie wszystko ulozylo jak rozumiem - bronek sie zgodzil i w
                                  niedlugiej przyszlosci powstanie podforum z fraszkami podlinkowane do rudy.
    • edzioszka Re: Bronku 23.04.04, 10:19
      tak sobie myślę, iż właściwie mniej kłopotu sprawiła by zmiana nazwy forum na
      którym akuratno jesteśmy na "Ruda-stolica śląskiej fraszki" i umieszczenie
      postów merytorycznych - których jak na lekarstwo - na podforum ;)
      • edzioszka Hepik 23.04.04, 10:33
        zabrałbyś się solidniej za forumowanie! Klub Netoholika więdnie bez Twych
        starań ;)
      • broneknotgeld Re: Edzioszce 23.04.04, 10:36
        Chleba za dużo? Bajlagi mało?
        Ciekawie ci sie to uwidziało
        Po moji myśli jak fraszka - chlebym
        Niych jyj niy braknie pod ślonskim niebym.
        • broneknotgeld Re: Edzioszce 24.04.04, 09:05
          Hehe. Widza, że hepik już tu cołkym kryńćka dostowo i uruchomio wszyske swoje
          nicki. Szkoda mi sie go zrobiyło. Skiż tych jego tekstow AA wszyscy przeca
          wiymy, że z nerwami u niego coś niy bardzo. Bestoż dom sie mu dychnońć na
          tydziyń. Po prowdzie to tyż som se sprawdza, czy umia szczimać tydziyń cołkym
          bez włażynia na Internet.
          Ale nic sie niy bojcie. Bronek tu przidzie razym z Uniom Europejskom.
          Pozdrowiom wszyskich.
          • hepik1 Jak to u nos godajom... 24.04.04, 09:36
            ...z Panem Bogiem, bronku, z Panym Bogiem...
            • edzioszka Re: Jak to u nos godajom... 24.04.04, 09:47
              Bronek - czekamy, aż forum założysz prywatne na fraszki.. wtedy bedziesz miał
              nań pełne prawa założycielskie, a nie tylko moderatorskie.. jak mam prosić
              Tebe, by je zalinkował, skoro go nie utworzyłeś dotąd - zajmuje to aż minutę ;)
              • hepik1 Re: Jak to u nos godajom... 24.04.04, 11:09
                Napisoł ,że przez tydziyń mo wolne łod internetu? Napisoł. A jak prawdziwy hanys
                coś powiy abo napisze-to niy ma przebocz.
                • pejsaty Hepiku 24.04.04, 11:24
                  jak ty przezyjesz ten tydzien bez bronka?
                  • hepik1 Re:pejsaty 24.04.04, 12:41
                    ...już mi go brakuje...-westchnął melancholijnie hepik-komu teraz ja biedny
                    ciśnienie będę dźwigał?-zadał sobie retoryczne pytanie-a może teraz za parkę
                    ormowców sie weźmę-do głowy wpadł mu genialny pomysł ...
                    • pejsaty hepiku 24.04.04, 15:08
                      zeby dzwignac cisnienie parce ormowcow musialbys sie bardziej postarac...
                      aha prosze tego nie traktowac jako zachety do spamowania rudy. ;)
              • broneknotgeld Re: Edzioszko 02.05.04, 17:56
                Przeca dobrze wiysz, że jo niy założa tyj "prywaty", bestoż myśla że już na to
                niy czekosz. Na inkszych forach miejskich "prywatne" podfora to wyjontek. Na
                Katowicach prawie takowe zlikwidowali. Jak adminy bydom chcieli to take sami
                tukej założom. Jak niy to trudno, jakoś to przeżyja.
                • edzioszka Re: Edzioszko 02.05.04, 18:40
                  tak sobie myślę: faktycznie jeśli admini chcą powstania dodatkowego forum
                  przeznaczonego na poezję, to niechaj je założą.. a potem jeszcze Cię namówią do
                  pisania na nim.. mnie osobiście to forum podoba się takie jakie jest.. a że
                  nieco odmienne od innych forów miejskich - w tym tkwi jego urok :)
                  • edzioszka Re: Edzioszko 02.05.04, 18:55
                    fraszki pisz we wcześniej założonych wątkach, czasem jakiś merytoryczny załóż i
                    będziem kwita ;)
                    • pejsaty Re: Edzioszko 02.05.04, 18:59
                      no wlasnie. piszmy tak tak zeby zywotne watki fraszkowane nie przyslonily
                      calkiem delikatnych watkow niefraszkowanych. im tez sie nalezy troche slonca,
                      aby mogly sie rownie bujnie rozwinac. :)
                      • edzioszka Re: Edzioszko 02.05.04, 20:04
                        hyhy, Pejs - jesteś debeściarski! miałam podobne skojarzenie: z wybujałym
                        kwieciem bronkowej twórczości i delikatnymi pąkami merytoryki ;)
                        • pejsaty Re: Edzioszko 02.05.04, 20:52
                          a my sobie bedziem siedziec w morzu rudzkiego kwiecia i wycinac chwasty...
                          poczul sie bohaterem sielanki pejsaty.
                          • edzioszka Re: Edzioszko 02.05.04, 21:06
                            skoro jużeśmy tak liryczne - chciałabym kiedyś obaczyć rudzki wschód klary,
                            trza kwartyra w Rudzie poszukać ;)
                            • broneknotgeld Re: Edzioszko 02.05.04, 21:16
                              "Merytoryczne" wontki we rymach
                              Godocie - takich bronkowych niy ma

Kożdy moj tymat jaki tu leci
                              "Merytorycznym" postym sie kleci

"Merytoryczny" tyn ślonski rym
                              Czy ktosik niy chce zgodzić sie z tym?

Co dlo wos znaczy słowo "meritum"?
                              Jo ślonski śleper ło to sie pytom.
                  • w36 Re: Edzioszko 03.05.04, 04:13
                    Edzioszko. Patrząc ta na ten wątek, widzę że utraciłaś już ten entuzjazm sprzed
                    tygodnia i wpadłaś w rezygnację, widząc beznadziejność sytuacji. Ale nie mam do
                    Ciebie żadnych pretensji, przeżyłem już próbę załatwienia czegoś w tej sprawie,
                    to wiem jak to jest.
                    Ale może podzielę się pewną refleksją. Okazuje się, że sytuacja na naszym forum
                    dokładnie w sposób okresowy się powtarza i to już co najmniej ze czwarty raz.
                    Najpierw dyskusje, prośby, próby wytłumaczenia. Później, nawet wielki Tebe czy
                    Maas coś tłumaczą, jakieś załatwianie, rozmowy, klimat wzajemnego zrozumienia. A
                    na końcu wreszcie Bronek w odpowiedzi wysyła wszystkich na drzewo, kreując się
                    na ofiarę prześladowań, cenzury, wyzywając adminów od ciemnogrodu, twierdzi że
                    on tu mało ważny itp., wiesz zresztą, schemat praktycznie zawsze ten sam.
                    Przybiegają jeszcze różni, aby przy okazji się odreagować. Co prawda Bronek w
                    sobotę kiedy wszedł na forum po przerwie, od razu wyprzedzająco w pierwszych
                    postach walnął w klimacie "ciemnogród" itd. ,ale to możliwe, że to echa
                    zeszłotygodniowych propozycji i działań Twoich i Tebe. Okresowość szacuję na
                    nieco mniej niż miesiąc. Tak że możliwe że gdzieś po dwudziestym, na górze
                    zaszemrzą klawiatury adminów, coś się będzie działo, a na końcu Bronek i tak
                    zmiecie to wszystko, standardowymi :-( wypowiedziami, które już dobrze znamy.
                    Trochę już się w głowie kręci, od tego gonienia w kółko. Może by to forum nazwać
                    "Dzień świstaka", lub coś w tym typie?
                    • hepik1 Re: Edzioszko 03.05.04, 04:49
                      Dziyń Świszczoncego Notgelda-tak by to po naszymu musiało być.
                      • edzioszka Re: Edzioszko 03.05.04, 11:29
                        bo jeśli mam wybierać - wolę te kilka rymów, niźli cytowane artykuły z gazet..
                        prośba do Hepika: mógłbyć nie kopiować tak obszernych tekstów? przecie
                        wystarczy jak rzucisz linka, załączając swój komentarz!
                        • pejsaty Re: Edzioszko 03.05.04, 12:16
                          masz racje edi. zarowno co do meritum jak i do stylu rzadzenia forum. trzeba
                          bowiem czasem walnac butem w stol, inaczej gotowi sa pomyslec, ze im wszystko
                          wolno! ;)
                          • hepik1 Re: Edzioszko 03.05.04, 12:36
                            Ormowcy zwierają swoje szeregi,wystawiając tarcze do przodu i dźwigając pały w górę?
                            • hanys_hans Re: Edzioszko 03.05.04, 20:13
                              hepik1 napisał:

> Ormowcy zwierają swoje szeregi,wystawiając tarcze do przodu i dźwigając pały
                              w
                              > górę?

"ORMO czuwo ORMO radzi ORMO nigdy cie niy zdradzi"
                        • w36 Re: Edzioszko 03.05.04, 18:10
                          Masz rację z tymi długimi cytatami, mnie też się to za bardzo nie podoba. Ale tu
                          chciałbym hepika nieco usprawiedliwić. W czasach kiedy tutaj Cię jeszcze nie
                          było, były tu zamieszczane w dużej ilości cytaty z encyklopedii, czy powieści w
                          odcinkach. Była jednak to, nieco ironiczna próba zwrócenia uwagi na pewną
                          anomalię. A w tej chwili hepik, jak mi się wydaje, wychodzi z założenia, że już
                          nie może być gorzej i w tem tu panującym klimacie, to już wszystko jedno.
                          A to dlatego, że to forum, gdzie Ty i Pejsaty zostaliście moderatorami, jest
                          chore. Patologia przejawia się w tym że, chociażby dominują tu uczestnicy nie
                          związani z Rudą Śląską w żadnym stopniu, a z tego powodu również tematyka forum
                          jest dostosowywana do do ich obecności (Ciupazka to jasno wytłumaczyła). A
                          jednak jest mały kawałek dysku na agorowym serwerze, opatrzonym jasno brzmiącym
                          tytułem. A co do naszego miasta, to uważam że jest te forum ważne. Muszę
                          przyznać z żalem, że obecność Rudy w internecie, jest z pewnych przyczyn mierna.
                          Widziałaś może portal naszego miejscowego tygodnika WR? W innych miejscach też
                          nie jest dużo lepiej. Patrząc na te forum, z epoki przedbronkowej, widać jak
                          wiele różnych ludzi się ty przewijało, by trochę choćby zaznaczyć swe więzi z
                          naszym miastem, a teraz zostali wypłoszeni tą całą smutną sytuacją. Tu może
                          nasuwa się analogia, do takiego zdarzenia, jak chcąc np. się napić piwa w
                          nieznanej okolicy, wchodzimy do pubu, i zauważamy nasz błąd, bo lokal jest
                          opanowany przez dresów, karków czy inną jednolitą populację. Ale piwa się można
                          napić gdzie indziej, a tu jest jednak inaczej.
                          Patrząc na ten wątek od początku, współczuję Ci tego co Cię spotkało. Widzę
                          Twoje szczere starania, i zaangażowanie w sprawach Bronkowych, oraz późniejsze
                          fiasko. Też myślę że Bronkowa twórczość nie powinna się znajdować na takim, za
                          przeproszeniem, śmietniku, gdzie różni przychodzą załatwiać fizjologiczne
                          potrzeby.
                          • ciupazka Re: Do w 36 03.05.04, 21:02
                            Zajrzałam i znów się zawiodłam , potok słow i ani jednego zdania z sensem
                            o RUDZIE i tak za każdym razem. Wygląda na to , że Ty też załatwiasz
                            potrzeby li tylko fizjologiczne. I nad tym nie ubolewasz? Żałosne,
                            pieprzenie kotka za pomocą młotka. Telo.
                            • broneknotgeld Re: Do w 36 03.05.04, 22:49
                              Hehe - Ciupazko
                              Prowda to prowda - zowdy jest równo
                              Słowo nikerych śmierdzi jak gówno
                              Choć je łoblekom w "yntylygyncjo"
                              To przeca widać co za "potyncjo".
                              • jojo_1 Re: to jest anormalne 03.05.04, 23:08
                                Mosz recht Bronek pizło sam w ta sztela,że gowa boli.Ale jo myśla ino
                                ciyrpliwości nom trzeba bo przeca już je Unia a na dugi dystans dali sie tak
                                niy do!
                                • broneknotgeld Re: to jest anormalne 03.05.04, 23:32
                                  Ano ta Unio tyż teroz nasza
                                  I bestoż rymu jo niy wygasza
                                  W tym swoje zdanie ło tym durś mom
                                  A rudzko fraszka do UE dom.
                                  • hepik1 Re: to jest anormalne 04.05.04, 02:09
                                    Jak pedzioł tak zrobiył.A jo tyż właściwo forma i kolejność na tym forum ,żech
                                    przywrócił.Na poczontku to co jest chlebym i solom tego forum...czyli Poeta.A
                                    imię jego Bronisław.Notgeld Bronisław.
    • broneknotgeld Re: Edzioszce 04.05.04, 07:42
      Czynsto bywo "wojna" tukej
      Śladow po tym wszyndy szukej
      Spotyko mie wielko łaska
      Chcom hartować ślonsko fraszka

Dyć jak widać durś ze tarczom
      Chocioż na nia tela warczom
      Możno tego fraszce trza?
      Dobrze to jyj robi - pra?
      • broneknotgeld Re: Edzioszce 29.08.04, 22:14
        Jest ślonsko godka publicznom sprawom
        Toż tu "prywatom" yno mie bawiom.
    • broneknotgeld Re: Bronku 09.11.04, 19:21
      hehe - tyż tukej leciało piyknie
      Wspominek pewno na zima styknie.
    • kagarro Re: Bronku 23.11.04, 15:27
      eeee. więc no ja... byłabym zgodna przyznac autorce wątku rację... weszłam
      sobie pierwszy raz od kilku dni na forum a tam od góry do dólu Twoje wątki z
      głównie Twoimi postami.Rozumiem, wielki powrót i trzeba to było jakos
      zainaugurować... ale przecież nie mieszkasz w Rudzie Śląskiej sam. Jeśli w
      wątkach sa głównie Twoje odpowiedzi na swoje posty, chyba nie warto ich
      ciągnąc, a przynajmniej nie tyle?... Chciałabym móc jakoś odgarnąc spomiędzy
      Twoich wątków jakies treściwe tematy, ale nie da się, trzeba biegac po całym
      forum. Mógłbys to przemysleć, lecz nie wierszem, a prozą.
      • broneknotgeld Re: Bronku 23.11.04, 15:47
        Hehehe.
        A czy jo tu bronia komuś szkryflać?
        To przeca mie broniom.
        Kto chce niych se pisze, niych łotwiyro nowe wontki. Moga we tym nawet pomoc.
        Co za rożnica czy wciepna tukej 10 czy 20 fraszek?
        W piyrszym roku było tego cosik wele 8000 rymowanek, boch chcioł te forum
        dzwignońć. Terozki styknie mi 4000 bo to jest moja "ślonsko norma" a niy akord.
        No toż łotwiyrej nowe wontki. Pisz wiela i rozkryncej te forum. Jo sie przeca
        yno ze tego byda cieszoł.
        Pozdrowiom. broneknotgeld
      • broneknotgeld Re: Bronku 23.11.04, 16:08
        Swojom drogom napisałaś "a tam od góry do dołu Twoje wątki".
        No toż to jest przeca cygaństwo.
        Inkszo sprawa, że richtig som tu "głównie" moje posty.
        Prziznowom sie do tego "przestympstwa" - głównie jo dbom ło to coby te forum sie
        rozwijało.
        No, a że robia to po swojymu to już moja sprawa. Jednym sie to podobo, a inkszym
        niy.
        Kożdy kto chce może przeca choć sprobować rozkryńcić to po swojymu.
        Zachyncom. Zrob coś coby było tukej lepi. Przeca niy yno jo jest we ty naszy
        Rudzie. Kożdy niych se staro dać coś łod siebie.
        Szczyńść Boże.

PS. Jak niy tukej (skoro Ci wadza), to pomoż rozkryńcić te inksze rudzke forum
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16671
        Nojbardzi ucieszyło by mie to, jakby na głowny stronie regionalny były dwa
        rudzke fora. Poru internautow to co jo "wymynczoł" w rok bez problymu zrobi we
        dwa miesionce. Ino trza chcieć - jakby pedzioł Chochoł z "Wesela".
        • kagarro Re: Bronku 23.11.04, 21:14
          Dziękuje po poerwsze, że napisałeś o wszytsko tak pop rostu i nie trzeba się w
          to wczytywac :), ostatnio zaczęłam przyanwac rację ludzkom, którzy żądają by
          mówić do nich jak najprościej i najjaśniej ;), ale to nie ma nic wspólnego z
          forum RŚ i fraszkami.

> Swojom drogom napisałaś "a tam od góry do dołu Twoje wątki".
          > No toż to jest przeca cygaństwo.

Jak weszłam, dokłądnie taka zastałam sytuację. Troche mnie to zmartwiło, bo to
          mogło oznaczac, że nadal na przeków wszytskiemu i wszytskim prowadzisz
          partyznantkę :/, a chyba nie oto na forum chodzi?

> Inkszo sprawa, że richtig som tu "głównie" moje posty.
          > Prziznowom sie do tego "przestympstwa" - głównie jo dbom ło to coby te forum
          si
          > e
          > rozwijało.

Może inni tez potrzebuja troche miejsca do działania, a jak wchodza i widzą z
          góry do dołu wątki Bronka myslą sobie, że
          a)to forum prywtane, lub przynajmniej samo sie sprywatyzowało
          b)na forum istnieje terror języka, można tylko fraszka i wierszem. Bo naprawdę,
          przy szybkim przegladaniu bierzących spraw nie zawsze łatwo jest się przedostac
          przez gąszcz tego, co autor miał na mysli, jeśli juz na forum sa zamieszczane w
          pierwszym rzezie wątki wierszowane. Zanim się człowiek rozezna, że to tylko
          ludzie przyganiaja bronkowi a bronek ich tylko ripostuje (mniejsz o to, czy
          wierszem) minie sporo czasu, a myśli zostana zmącone, ogólnie wpływa to na
          wybicie z rytmu.

> No, a że robia to po swojymu to już moja sprawa. Jednym sie to podobo, a
          inkszy
          > m
          > niy.
          > Kożdy kto chce może przeca choć sprobować rozkryńcić to po swojymu.

Tu chyba nie chodzi o to, żeby cos na siłę rozkręcać? Jeżeli takim torem,
          wolnym i nudnym torem, biegnie zycie w Rudzie ŚLąskiej, po co na siłe go
          przyspieszać? Zwlaszcza na forum.

> Zachyncom. Zrob coś coby było tukej lepi.

Ale po co ma być lepiej? Po co ulepszać, korygować itd, czyli ogólnie sprawiac
          lepsze wrażenie? Mi nie przeszkadza chwilowy zastój.
          A poza tym, to może faktycznie swoimi niepowaznymi wątkami wypłaszasz takich
          ludzi, któży mają tutaj dużo więcej do powiedzenia niż ja w sparwie RŚ.
          Zreszta, wątek, jeden co prawda, ale zawsze- załozyłam .O fińskich
          domkach.Temat od razu się rozwinął na wiecej perspektyw- historyczny, muzyczny,
          architektoniczny. Można by wiecej zatem napisac, ale przeszkadza mi na forum
          brak rozumienia pewnych reguł, nie mówię o Tobie, ale ogólnie, mam wrażenie, że
          skoro prawie nikogo tu nie ma, rozwijanie wątku jest to rzucaniem grochu o
          scianę.

Przeca niy yno jo jest we ty naszy
          > Rudzie. Kożdy niych se staro dać coś łod siebie.
          > Szczyńść Boże.

No własnie. Ciekawe w takim razie, ilu nas w niej jest, skoro na pierwszej
          stronie bronek zarezerwował miejsce tylko dla siebie.
          >
          > PS. Jak niy tukej (skoro Ci wadza),
          Alez nie wadzisz mi. bronku :)))). Nazbierało mi się tylko troche uwag, od
          mojego pierwszego wejścia tutaj, poprzez z ten moment, kiedy Cię nie było,do
          teraz.

to pomoż rozkryńcić te inksze rudzke forum
          > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16671
          Z pewnością zajrzę.

> Nojbardzi ucieszyło by mie to, jakby na głowny stronie regionalny były dwa
          > rudzke fora. Poru internautow to co jo "wymynczoł" w rok bez problymu zrobi we
          > dwa miesionce. Ino trza chcieć - jakby pedzioł Chochoł z "Wesela".

Jasne, tylko jaki w tym sens? Bedzie od tego lepiej na świecie? Czy to nie
          kolejna strata energii, która niestety ostatnio zbyt szybko ze mnie pomyka, bo
          angazuje się w różne rzeczy, tylko p o to ,by "ucieszyc innych" :/?
          A nie lepiej podarowac Otylii strój pływacki z adresem do strony forum ;)))?
          Wtedy to forum by dopiero nabrało światowego rozgłosu :D.
          • broneknotgeld Re: Bronku 23.11.04, 21:53
            No coż. Niydokładnie przejrzałaś piyrszo strona. Tam jednak niy wszystke wontki
            były moje. Po prowdzie nigdy tak niy ma - cudze wontki tyż dzwigom.
            Na a czy chcesz tukej szkryflać czy niy, to już zoleży yno łod Ciebie. Miejsca
            jest tukej dość, yno "trza chcieć" to uwidzieć.
            Jo stond jeszcze nikogo niy gonioł. Raczyj jest na łodwyrtka.
            No dyć kożdy mo swoje zdanie.

Ta wolno wola kożdy mo przeca
            Ze Internetu niy yno neca.

Zakonotuj se to jednak, że nigdy ekstra niy przewijom zajty, coby kogoś
            specjalnie ściepnońć nisko.

Jo yno rymow szkryflom se wiela
            I ciepia zowdy w ta rudzko sztela.

Pozdrowiom broneknotgeld
            • kagarro Re: Bronku 24.11.04, 06:02
              Ależ ja nigdzie nie wspomniałam, że robisz to specjalnie.
              Pozdrawiam.
              I niech forum kręci sie swoim rytmem.
              k.
              • broneknotgeld Re: Bronku 24.11.04, 18:56
                No toż tyż piyknie
                Dzisioj mi styknie.
                • hepik1 Re: Bronku 24.11.04, 21:36
                  Cała szychtę nad tym pięknym dwuwierszem myslałes,Bronuś?Istne cudo Ci wyszło znowu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka