-
Wirtualna Polska opublikowała niedawno artykuł popularyzujący dietę hCG:
kobieta.wp.pl/kat,26381,title,Dieta-hCG-przelom-w-odchudzaniu,wid,13119052,wiadomosc.html
Trochę jest tam przekłamań, ale zainteresowani dotrą do rzetelnych informacji.
-
Witam,
Temat diety hcg jest dla mnie jeszcze dość nowy ale przeczytałam gdzieś, że absolutnie nie należy stosować kremów, mleczek, fluidów czyli wszystkiego co zawiera tłuszcz. Niedługo chciałabym rozpocząć odchudzanie ale jakoś nie wyobrażam sobie dnia bez kremu /mam suchą cerę/ . Jeśli ktoś mógłby wskazać mi jakieś produkty kosmetyczne /głownie kremy/ byłabym bardzo wdzięczna.
pozdrawiam
-
Dziwnym trafem otwarłam tą stronę.... nooo i zaintrygowało mnie na maxa!!! Właśnie zakupiłam książkę i mocno zastanawiam się nad tą - kolejną dietą. Już się tak nie napalam, staram się być realistką. Mam sporo do zgubienia, dużo diet za sobą / ostatnia proteinowa przyniosła niewielkie efekty/ . Jak przeczytam książkę i podejmę decyzję dam znać.
-
W wątku tym zamieszczał będę w uporządkowanej i zwartej formie odpowiedzi na najczęstsze pytania kierowane do mnie w mailach lub sygnalizowane na forum oraz rozwiązania typowych problemów związanych z dietą hCG.
-
Proponuję, aby osoby które wypróbowały już dietę hCG pochwaliły się na forum swoimi osiągnięciami oraz doświadczeniem - ile schudły, jak to się odbyło, czy udało im się utrzymać wagę i podobnymi uwagami.
-
Witam!
Wlasnie przyjelam pierwsza dawke 0,2ml hcg. Moze macie jakies rady na poczatek?
Jakm wasza skora? Jestem po cc, mam "flaka" ale i mase tluszczu. Waze ok.69kg przy 167cm, a przed ciaza 58...
Ile zrzuciliscie na diecie?
-
Hej dziewczyny i chłopcy:) Jestem nowicjuszka, dzis zaczynam przygode z Hcg.
Bede opisywala swoje spostrzezenia.
Mam takie pytanie moj trener mowi ze powinnam zaczac diete HCG po okresie ale ja juz chce ja stosować od dzisiaj. Okres zacznie mi sie 20-24 lutego ..a wiec co mam robić? chcialabym już dziś wstrzyknac swoja pierwsza dawke.