Forum Zdrowie Dieta 1000 kcal :)
ZMIEŃ
      diety

diety

(52 wyniki)
    • Jak podają niezależne źródła 95 % osób stosujących dietę 1000 kcal po czterech latach odzyskuje swoją wagę i tyje dalej.
    • powinno się całkowicie zrezygnowac z pieczywa,makaronow i ryzu ?Nie mam pomysły co jadac na sniad i kolacje,hmm
    • słyszeliście o czymś takim? ogolnie chodzi w niej o to, że wykonuje się badanie na nietolerancję pokarmową i na podstawie tego badania układa się spersonalizowana dietę - jedyną w swoim rodzaju - eliminują z niej produkty, który szkodzą organizmowi. co ciekawe, dieta, to nie żadna głodówka, a wręcz przeciwnie - je się spore ilości jedzenia - bez produktów nietolerowanych. ktoś próbował? badanie nazywa się kod metaboliczny, czy coś w tym rodzaju. może ktos miał stycznośc i może polecić, bo doś...
    • Hej, czy macie jakąś konkretną dietę odchudzającą (chodzi mi o gotowe zestawy). Szczerze mówiąc bardzo waham się między dietą 1000 kcal, SB i kopenhaską - chciałabym coś zrzucić, bo moja pulchność zaczyna mi doskierać :( Macie jakiś pomysł na dietę? M.
    • jestem tu nowa i bardzo mi sie podoba tylko dlaczego tak rzadko ktos tu pisze. wiec ja jestem na diecie 1000kCal od 3 tygodni(sama sie dziwie ze tak dlugo):) i moge wam napisac co jem itd, ale czy ktos ma moze jakies fajne przepisy na smaczne obiadki??bo mi sie pomysly koncza:)a moze ktos by chcial sie ze mna 'odtluszczac' jestem bardzo chetna do wspolpracy:p
    • RADY DLA CHUDNĄCYCH Do czego doszła medycyna po latach zmagań dietetycznych, fizykoterapeutycznych i farmakologicznych z tkanką tłuszczową? 1. Osoba z dużą masą ciała nie musi planować osiągnięcia optymalnego BMI. Dla uzyskania wyraźnych korzyści zdrowotnych wystarcza schudnąć 5-10 kg, ale w sposób trwały(!). 2. Diety "cud", mogą co najwyżej przynieść organizmowi straty (białka, witamin, mikroelementów etc.). 3. Niezależnie od stosowania wspomagającego leczenia farmakol...
    • Czy ktos moglby udzielic mi informacji nt diety 13-dniowej / szwedzkiej / kopenhaskiej ??? :)
    • Witam wszystkich, piszę tutaj przede wszystkim po to by się jakoś zmotywać do przestrzegania diety... Diety którą zacznę dopiero jutro. Jej głównym założeniem jest nieprzekraczanie 1500 kalorii + jakieś ćwiczenia fizyczne, by rozbudować tkanke mięśniową. Mam nadzieje że w końcu mi się uda, i uzyskam w końcu swą wymarzoną sylwetkę. Nie podaję swojej wagi, bo nie mam czym się zważyć - nie posiadam odpowiedniej aparatury, ale przecież nie o to chodzi, ważne jest by efekty były zauważal...
    • 2 BULKI 400KCAL POL SERKA 75G OK 150 KCAL
    • no i jakoś mi idzie..heh dziś zjadłam: -jogurt naturalny z pomidorem -jabłko -odtłuszczony jogurt -szkalnka mleka z musli owocowym jak myślicie czy to dużo??czy za mało??pierwszy raz zaczełam stosowc diete i szukam wszędzie jakichkolwiek informacji, zeby zdrowo i w miare szybko zrzucić moje nielubiane 5 kilo:( a moze ktoś sie dołączy do mnie, i poda mi swoje sposoby na diete?? pozdrawiam :)
    • czy ktoś byłby zainteresowany? Próbowałam SB, ale niestety bardzo dokuczliwy był dla mnie brak węglowodanów (chlebek razowy, makaron razowy, ryż). O Duncanie pisze się źle. Przestudiowałam wszystkie diety i widzę, że moge się portaować jedynie dietą, ktora dostacza organizmowi wszystkich składników (z wyłączeniem cukrów prostych).
    • CIEKAWE JAK NAM BEDZIE SZLO:) BEDE PELNA PODZIWU JAK TO PRZETRWA...HIHIHHI GORZEJ JAK JA( AMATORKA ODCHUDZANIA ) PODDAM SIE SZYBCIEJ OD NIEGO!! HMMM TO MNEI ZMOBILIZUJE!!! AMBICJA WEZMEI GORE;) POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:)
    • skuteczne odchudzanie z AyurSlim ? Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum, przyznaje bardzo ciekawym i jest parę tematów, które chciałbym poruszyć . Mianowicie odchudzanie przy pomocy suplementów diety. Jest wiele wypowiedzi, które sugerują nieznajomość tematu względem problematyki odchudzania. Generalnie w skrócie. Po pierwsze - różnica między otyłością a nadwagą. Po drugie - wyszukanie dobrej diety i sumienne zastosowanie się do niej. Po trzecie - zwiększyć ruch...
    • Witam forumowiczki! Własnie po raz kolejny przymierzam sie do diety... Ostatnio wytrzymałam dwa tygodnie jedzać po... 500kalorii... Ale poczułam nieodparta pokuse na kebab i to był koniec diety... Od tamtego czasu minął niecały miesiać a mnie sie zdaje ze znowu "jest mnie wiecej". Nie mam chyba silnej woli, a same checi to troche mało. Wiecie, nie moge juz na siebie patrzec, na swoje ciało. Ale wiem że w takich przypadkach jak moj potrzebna jest mi jakas pomoc, bo uwazam ze jed...
    • Od jutra zaczynam dietę 1000kcal, trochę zmodyfikowaną. Zamierzam przez 2 tyg schudnąć 4-5 kg. To chyba realny cel? :D Mam zamiar oprócz stosowania diety brać tabletki Turbo Slim 24+ i ruszać się minimum 30min dziennie. Kiedy uda mi się to osiągnąć chcę się przerzucić na inną dietę żeby do lutego schudnąć 10-12kg (moje wymiary : 60kg przy 165cm wzrostu) Razem łatwiej więc piszcie!! :):*
    • Wiatm! Ponieważ nie jestem wogóle konsekwentna i nigdy nie wytrwałam na żadnej diecie, zgłaszam się tutaj, żeby mi było wstyd jak coś zglucę. A wstydzić się nie lubię. Od trzech dni liczę kalorie, ma być ich tysiąc. Wychodzi narazie troszkę więcej. Od dziś zaczęłam 6 weidera, bo dorobiłam się brzuszyska po dzieciach. Piję herbatkę slim. Będę szczęśliwa jak zrzucę 10 kg za jakiś czas nie wiem jaki to będzie u mnie. Teraz mam około 74 kg( nie mam wagi, ale zakupię w najbliższym czasie)Ach...
    • jestem ciekawa bo głodzę się już ok tygodnia a na wadze nic...
    • dieta jakoś idzie, ćwiczonka też i efekty widać, oponka znika , spodnie luźne sie robią i o to mi chodziła, pragnę jeszcze pozbyć sie 5 kg...
    • niedlugo wychodze za maz i musze schudnac:)))))))))))
    • cześć,jestem tutaj nowa!jestem w trudnej sytuacji i musze prosić was o pomoc! chcialabym schudnąć 5 kg do sylwestra,przez tydzień na diecie kapuścianej schudłam 2 kg!czy ktoś mógłby mi pomóc?nie wiem na jaką diete mam przejść aby szybko zgubić tych pare kilogramów...Licze na waszą pomoc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się