Dodaj do ulubionych

Klaus Kinsky

22.01.13, 12:45
- Gwałcił mnie przez 14 lat, bił, rzucał o ścianę. Nigdy nie miał wyrzutów sumienia z tego powodu. Nigdy mnie nie przeprosił - mówi córka słynnego aktora, której książka ze wspomnieniami z dzieciństwa wywołała prawdziwy szok...
film.onet.pl/wiadomosci/publikacje/artykuly/klaus-kinski-genialny-potwor,1,5399807,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Klaus Kinsky 22.01.13, 13:00
      Degenerat. O jego skłonnościach (jeśli mozna je tak delikatnie określić) mówiono od lat, mówiła też o tm Nastazja, no ale przecie wielkim artystą był...
      • jedzoslaw Re: Klaus Kinsky 22.01.13, 14:34
        Skurwiel.
    • keepersmaid Re: Klaus Kinsky 23.01.13, 20:26
      Jakos mnie to nie dziwi, bo przeciez to bylo wiadomo od lat - przynajmniej w przypadku Nastassi - od czasow Tess... (w kontekscie Polanski przytulil nastolatke wykorzystywana przez wlasnego ojca).
    • jan.kran Re: Klaus Kinsky 29.01.13, 17:52
      Po niemiecku ... piekna ostatnia scena z filmu Wernera Herzoga o Kinskim:

www.youtube.com/watch?v=lZmKhpVMOEQ
      Kinski jest mom ukochanym aktorem.
      Mam piec filmow Herzog - Kinski na DVD plus film My Best Fiend oryginalny tytul lMein liebster Feind.
      Tym ktorzy naprawde chca sie czegs dowiedziec o Kinskim polecam poznanie Go jak aktora , byl genialny.
      I obejrzenie filmu Herzoga.
      Pnewaz znam niemiecki dokladnie tak samo jak polski poczytalam sobe reakcje niemieckej prasy na temat sensacji Jego corki , starzejacej sie , nieudanej aktorki ktora postanowila zrobic sobie reklame przy pomocy oskarzen slawnego ojca.
      On juz nie zyje i nie moze sie bronic... ciekawe czemu Pola tak dlugo czekal z rewelacjami.
      Byl kontrowersyjny , byl genialny.
      Dla mnie jest obrzydliwe wyciaganie po latach brudow , zwlaszcza ze Jego dwoje pozostalych dzieci nie szarpia tatusia zza grobu.

• 1zorro-bis Re: Klaus Kinsky 29.01.13, 18:04
        chce zaistniec w mediach....
        Proste.smirk
        • sibeliuss Re: Klaus Kinsky 29.01.13, 18:50
          A może musiała to powiedzieć. Nie byliśmy tam, nie wiemy.
          • loczek62 Re: Klaus Kinsky 29.01.13, 18:55
            sibeliuss napisał:

> A może musiała to powiedzieć. Nie byliśmy tam, nie wiemy.

To samo pomyślałem. Może wreszcie jakaś "blokada" puściła...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka