Dodaj do ulubionych

cc w Rudzie Śląskiej

25.07.05, 12:23
Proszę o informację na temat cc w Rudzie Śląskiej ( wszystkie możliwe)!
Obserwuj wątek
    • niusia1803 Re: cc w Rudzie Śląskiej 28.07.05, 11:16
      na forum szpitale jest dziewczyna nick:buzinka1, która rodziła w Rudzie
      Śląskiej. Możesz ją zapytać na tamtym forum. Ja rodziłam przez cc ale w Starych
      Tarnowicach. A u jakiego lekarza będziesz rozić w Rudzie?
      • sylviek1 Do Niusia1803 02.08.05, 22:06
        Niusia, u jakiego lekarza rodziałaś i kiedy?? Ja tam miałam cesarkę ale prawie
        szesclat temu, a lekarz którymi ją robił już tam nie pracuje..Proszę o jakieś
        namiary!!
        S.
        • niusia1803 Re: Do Niusia1803 03.08.05, 12:13
          Rozumiem, że chodzi ci o Tarnowice. Rodziłam w zeszłym roku w sierpniu i byłam
          pacjentką dr Tiszlera (jest ordynatorem). Chodzę do niego prywatnie do gabinetu
          w Zabrzu.
          • sylviek1 Re: Do Niusia1803 04.08.05, 15:34
            Hejsmile
            Chodzi mi dokładnie o ten szpital. Planujemy drugie dziecko i szukam dobrego
            lekarza. Właśnie o nim słyszałam jak tam rodziłam i w przyszłą środę mam u
            niego wizytę. Proszę npisz mi czy miałaś cesarkę na życzenie czy miałaś jakieś
            wskazania?? A jakim jest on w ogóle lekarzem?? Szukam dobrego, bo poprzednią
            ciążę całą przeleżałam.
            S.
            • niusia1803 Re: Do Niusia1803 05.08.05, 10:21
              Byłam w sumie jego pacjentką na końcówce ciąży bo chciałam rodzić u niego.
              Wcześniej chodziłam do dr Wojsy (byłam również z samego prowadzenia ciąży b.
              zadowolona). Cesarkę miałam ze względów zdrowotnych (wada wzroku). Dr Tiszler w
              skrócie: pełen profesjonalizm i godny zaufania jak dla mnie. W sumie małomówny,
              ale ja nie chodzę do lekarza na pogaduchy. Jak się go zaczynasz o wszystko
              wypytywać to wyjaśnia, ale sam jak nie ma czegoś do powiedzenia to bada i tyle.
              Jak coś nie tak to mówi jaki dalszy tok leczenia, a jak nie to po prostu
              wychodzisz. No coż taki ma styl, ale pacjentek ma multum tak więc widać, że
              wielu to nie przeszkadza. Jak masz jeszcze jakieś pytania to napisz na priva.
    • pamira Re: cc w Rudzie Śląskiej 20.08.05, 23:41
      Dobry szpital . Cięciw w ZO. lekarze Zimek , Cnota
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka