mamalgosia 11.01.06, 14:17 Macie może jakieś namiary na sprawdzone ośrodki nad morzem? Wreszcie chyba nam sie uda wyrwać na wakacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiagleb Re: nietypowo 11.01.06, 15:11 od dwóch lat jeździmy z synkiem w maju do ośrodka MURENA w Krynicy Morskiej bliziutko do morza, duży teren z placem zabaw (może nie najwyższej jakości ale pobawić się można), smaczne wyżywienie, miła obsługa, organizują np ogniska www.murena.pl polecam Kasia Odpowiedz Link
kasia_ol1 do Kasi 11.01.06, 21:15 Kasiu, a jak "Murena" wygląda od strony finansowej? aktualnego cennika nie ma jeszcze, ale moze pamiętasz ile płaciłaś w 2005r. będę wdzięczna za informację. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
kasiagleb Re: do Kasi 12.01.06, 11:21 w sprawie cen najlepiej zadzwonić do P Zdzisława na komórkę, można się targować w sezonie jest tam drogo bo jest dosłownie rzut beretem od morza ja jeżdże w maju, wtedy jest taniej, są pokoje gorsze i lepsze - po remoncie i jest spora różnica w cenie, tych gorszych przed sezonem nie polecam bo jest zimno, niby można dostać grzejnik do pokoju ale to nie zdaje egzaminu w pokoju świeżo po remoncie płaciłam (po 3.05 - bo w majowy weekend jest tam tłum i ceny jak w sezonie) 60 PLN za osobę dorosła w tym 3 posiłki, za Jasia bez wyżywienia 30 PLN, w pokoju telewizor, lodówka, pokoje są z łazienkami polecam 2-pokojowe saloniki - niestety do dyspozycji tylko 2 szerokie łóżka ale nowe meble, dużo miejsca i wielka łazienka z duża wanną, co w przypadku dzieci się przydaje pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
kasia_ol1 Re: do Kasi 12.01.06, 12:30 Kasiu, ślicznie dziękuję ja też mam synka Jasia pozdrawiam Odpowiedz Link
malgog Re: nietypowo 11.01.06, 21:50 my w ubiegłym roku byliśmy tu www.nemo.wczasowicz.pl/ było super pensjonat działa od 2 lat blisko morza, pokoje w różnej cenie i w różnym standardzie przemili właściciele pensjonat działa od początku czerwca do końca września Odpowiedz Link
malgog Re: nietypowo 12.01.06, 12:15 zapomniałam dodać, że to wymarzone miejsce na pobyt z dziećmi jest spory plac zabaw - zabawek na placu znacznie więcej niż na zdjęciu co wieczór rozpalany jest gril i ognisko, samochody na parkingu wewnętrznym, zamykanym na noc do morza na piechotkę 5 min, pensjonat zaopatrzony we wszystkie udogodnienia, które albo sa w pokojach albo na korytarzu (pralka, odkurzacz, kuchenka mikrofalowa)... jesli pokoje bez kuchni właścicele zapewniają mnóstwo zabaw dla dzieci, organizują konkursy z nagrodami panuje naprawdę miła, rodzinna atmosfera polecam bo naprawdę warto Odpowiedz Link
mader1 Re: nietypowo 12.01.06, 10:03 www.nat.pl/ kliknij w ośrodki wczasowe i obejrzyj sobie. Generalnie to miejsca, które trzymają jakość za jeszcze normalną cenę. Do tamtego roku w "Za Wydmą" była na placyku dla dzieci stara zjeżdżalnia ( mieli to poprawić), za to nowa, ładna piaskownica, mejsce na ognisko i miłe boisko do siatkówki. Obok latarnia do zwiedzania. Na terenie Jrosławca jakieś koniki i takie tam... W okolicy w Darłowie piękny Zamek Książąt Pomorskich, a w Darłówku port Odpowiedz Link
mamalgosia dziękuję 12.01.06, 11:15 Po wstępnym przejrzeniu mam dwa typy, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Ofert w internecie jest mnóstwo, ale fatalnei się to przegląda, no i pochłąnia to mnóstwo czasu. Dlatego pomyślałam,że można zapytać. Może ja też coś polecę Odpowiedz Link
mamalgosia a ja polecam: 12.01.06, 11:23 wybrzeze-rewalskie.pl/europa/ Byłam tam 2 lata temu. Sam Trzęsacz spokojny i mały, z atrakcji: ruiny kościoła, który zabrało morze (i cmentarz podmyło!).Blisko z jednej strony do pobierowa, z drugiej do Rewala. Ośrodek: śliczne i wygodne pokoje z łazienkami, tarasikami (jeśli na parterze, bo na piętrze są balkony). Do plaży blisko. Ceny nienajniższe Odpowiedz Link