gooska 17.12.04, 10:56 czy mozecie mi Dobre Duszki poradzic cos na poprawe nastroju i powrot ochoty na sex.... ten brak ochoty spowodowany zlym nastrojem, depresja? chyba jeszcze nie. klopoty, problemy, niemoc. z gory, dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: podly nastroj 17.12.04, 11:32 Boże. To tak, jakbyś przyszła do kogoś i powiedziała "podrap mnie tam, gdzie mnie swędzi" i nic poza tym. Nie ma kulki homeopatycznej w buteleczce z napisem "problem. zły nastrój" 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
patchwork30 Re: podly nastroj 17.12.04, 14:43 hej Gooska, ochota na sex jest w bardzo prostej linii wyrazem energii zyciowej i zdrowia. Natura sobie wymyslila tak, ze efektem seksu sa dzieciaki. Zeby przejsc przez ciaze i wychowac potomstwo trzeba miec zdrowie i energie. Jak tej energii nie ma (przyczyny bywaja najrozniejsze, homeopata stara sie ja znalezc), to natura sobie mysli: "eee...lepiej oszczedzac te energie i nie dawac powodu zajsc w ciaze" - co sie odczuwa jako obnizona ochote na seks. Wiem, ze to brutalnie naiwne uproszczenie, ale jakos mi nic intelektualnego do glowy nie przychodzi;-))) Homeopatia poprawia libido jako jedna z pierwszych rzeczy. Ale wywiad musi i tak dotyczyc calosci. Ola Odpowiedz Link
mamaadama4 Re: podly nastroj 17.12.04, 14:51 Mnie na to wszystko o czym piszesz (i nie tylko na to) pomogło rozpoczęcie leczenia himeopatycznego i dobrze dobrany lek konstytucyjny. Odpowiedz Link
monika2821 Re: podly nastroj 17.12.04, 15:13 najlepiej jest znalezc przyczyne takiego stanu rzeczy?czym to jest spowodowane- w moim przypadku bylo tak ze bralam tabletki hormonalne i w drugiej fazie cyklu mialam to co i ty teraz masz-lekarz zamienil mi zatem lek na inny-POMOGLO!!! i mysle ze tego sie nie da wyleczyc nie znajac przyczyny! pozdrawiam Odpowiedz Link