finesse co to w ogóle za zwrot.. 17.06.12, 17:03 Nie mam pyska, żeby komukolwiek pyskować i nie lubię tego zwrotu, zwłaszcza gdy używają go dorośli, bo uważają się wówczas za wyższą sferę, której nie można nadskakiwać... Jestem ugodowa, ale lubię wyrażać swoje zdanie, a nawet walczyć o nie, jeśli nie zgadzam się ze zdaniem przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja9970 Re: Pyskujecie ????? 02.07.12, 12:46 Chyba każdy pyskuje do kogoś. Jak ktoś podnosi na nas głos to automatycznie zaczynamy się denerwować i też krzyczeć i pyskować. Czasem się uspokajam przypadku nauczycieli, do rodziców pyskuje ale wydaje mi się, że to taki wiek Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Pyskujecie ????? 08.07.12, 23:38 tak. najczęściej jak ktoś mi coś wmawia. a do nauczycieli mogłam pyskować ile chciałam, bo mimo tego iż z uwag wychodziło mi ok. -30 punktów z zachowania, to wychowawca nawet mi ich nie podliczył i skończyłam gim. z zachowaniem wzorowym, lol. wiem, że to złe, ale jak już zaczynam to robić mimowolnie ofc, to lubię komuś tak powiedzieć, żeby nie wiedział co odpowiedzieć albo się zaplątał. rawwwwwr Odpowiedz Link Zgłoś
emosusie Re: Pyskujecie ????? 12.07.12, 20:30 do nauczycieli raczej nie,ale do rodziciców się zdarza,ze pyskuje. Odpowiedz Link Zgłoś