Dodaj do ulubionych

Iwicki łowca trofeów!

23.10.14, 19:55
Iwicki ma śmiechy z Zaręby, że trofea zbiera a sam się chwali jakimiś pucharami. To jest odgrzewanie kotletów i przypisywanie zasług, na które się nie miało wpływu. Prymitywny gość. Tonący brzytwy się chwyta. Nawet radni, co od niego startują nie wierzą w jego szanse na wygraną. Śmieją się z niego bo wszystkim opowiada jaki on bezpartyjny, a on w PiSie był i ten PiS z niego nie wyszedł tylko Zaręba go oszukał. Bieaczysko.
Obserwuj wątek
    • starix62 Re: Iwicki łowca trofeów! 23.10.14, 20:33
      Ja, bym naPISał biedaczysko. Nara
    • jacek-wisniewski Zarębowa wyprawa po "złote runo" 23.10.14, 20:52
      Ale nikt nie wymyślił od 1990 roku takiego patentu, że po dyplomik opłacony jedzie 3 osobowa delegacja i strzela sobie fotkę na banerze od innej nagrody. To tylko jacyś zakompleksieni "obciachowcy" mogli coś takiego wykonać. I do tego sprzedawać gawiedzi jako WIELKI SUKCES. To już nawet nie tylko buty ze śmiechu spadają. To ze śmiechu obcasy mogą się odkręcić od podeszwy smile
      • lechujarek69 Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 23.10.14, 21:24
        Dlatego zamierzam zmienić WÓJTÓW i poprzeć Panią Szarek, tak jak Pan, Panie Jacku.
        • michal-105 Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 23.10.14, 21:57
          To pani Szarek ma już cztery głosy. Wasze, swój i męża. Może być krótko.
          • jacek-wisniewski Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 23.10.14, 22:11
            Jak to od tej "buskowianki" dowcip się wyostrza smile. Pośmiejemy się razem 1 grudnia smile.
          • lechujarek69 Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 23.10.14, 22:12
            Poparcie krajowe PSL to prawie 10%. Dolicz do tego ludzi zniechęconych trzema tenorami.
          • opozycjonista14 Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 23.10.14, 23:02
            Słodki Michałku! Na 105 - przepraszamwink chyba pani Szarek ma dwoje dorosłych dzieci to dolicz jeszcze dwa głosy. A jeszcze może jakieś sympatie te dzieci posiadają to dodatkowo 2 głosy. No i jak widać się uzbiera. Może nie 95% jak w naszej gminnej kanalizacji ale zawsze to coś wink
            • g.o.s.i.a.1 Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 24.10.14, 08:04
              znajdzie się trochę więcej osób, które oddadzą głos na Panią Celinę
              • michal-105 Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 24.10.14, 09:44
                Jak PSL ma 10% a ma faktycznie 6% poparcia, to w Raszynie ma zawsze połowę z tego, to wychodzi, że 3 %. I z czym do ludzi? Ale cieszymy się startem dwóch pań, bo podzielą głosy. Pani Koper odbierze pani Szarek, a pani Szarek pani Koper. Jedna pani drugiej pani. Kto Wam doradza? Pan Jacek? Zgadłem?
                • starix62 Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 24.10.14, 10:16
                  Ciekawe spostrzeżenie, większego idioty, to ja w życiu nie czytałem ! Szarek, wedle twojej teorii, ma 3 % ? To ile ma zareba, co to wedle banerów, jest najlepszym wójtem od brania kredytów, które udupiły Raszyn, na dwie dekady ! Temu wójtowi, marzy się druga kadęcja ! To dla Raszyna, wyrok śmierci. Ten obiekt, to zwykła chodzą porażka. Marzy mu się wybudowanie hali sportowej i pytanie nasuwa się samo ; za co ?
                • lechujarek69 Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 24.10.14, 10:49
                  Michał, elektorat Pani Henryki nie pokrywa się z tym od Pani Celiny.
                  Polska czy Raszyn Razem to prawica Gowina czyli coś pomiędzy PO a PiS, bliżej tego drugiego ugrupowania.

henrykakoper.pl/

A PSL to partia centrowa, nigdy ani lewicowa ani prawicowa. Dbająca o rolników, o wsie, ale nie tylko.

celinaszarek.pl/
                  • opozycjonista14 Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 24.10.14, 13:34
                    Co by nie było może wreszcie w Raszynie czas na rządy kobiet. Obie panie niezbyt lubiane przez obecnego "Polityka" (tak tak,"szokujący opis "postaci" na facebooku). Trochę łagodności,, wzajemnego szacunku, zgrania by się w naszej Radzie przydało.
                    • lechujarek69 Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 24.10.14, 17:39
                      Trzem tenorom dziękujemy. Siłę kobiet docenimy.
                      • starix62 Re: Zarębowa wyprawa po "złote runo" 24.10.14, 19:35
                        Kobiety kocham, kobiety popieram ! Nara.
    • lechujarek69 Re: Iwicki łowca trofeów! 06.11.14, 20:01
      Jak uważacie, czy uczciwym jest, że kandydat ma profil na facebooku, w którym używa herbu naszej gminy i obok napisane jest "Raszyn
      Społeczność i Rząd"
      ?

Nie wiem jak Wy, ale ja czuję, że ktoś mnie wprowadza w błąd, że jest to profil gminy Raszyn, a nie jego osoby.

KWW Celiny Szarek nie widzę, żeby stosował jakieś brudne numery i sztuczki. Kawa na ławę. Program, kandydaci. Całe nasze osiedle wie, na kogo i dlaczego głosować smile Zresztą byłem u pruszkowskiej wróżki wczoraj, bo chodzę raz na jakiś czas po wypłacie. Nigdy zgadniecie co powiedziała o kandydatach w naszej gminie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka