Dodaj do ulubionych

nowe objawy

30.12.06, 03:57
do tego calego bolu rak nog skory zdretwialych palcy lękow doczepily sie bole
glowy 6 dzien cierpie bol brzucha z prawej strony w okolicy wyrostka moze
jajnika nie umie okreslic dokladnie (wyrostek mam usuniety) mam dokuczliwe
zaparcia nie pomogly ziola na przeczyszczenie
jem codziennie len platki owsiane no duzo blonnika ale nic z tego nie
wychodzi martwi mnie ten brzuch bo boli mnie juz kilka dni mam kamien w
woreczku ale wydaje mi sie ze tak nisko nie moze promieniowac bol w okolicy
woreczka zolciowego no-spa nie pomaga
napewno pojde do lekarza jak mi nie przejdzie ale trzy dni musze wytrzymac bo
w tym roku juz przychodnie nieczynne a tak zle sie nie czuje zeby isc na
pogotowie wytrzymam a moze przejdzie
Obserwuj wątek
    • elka-black Re: nowe objawy 30.12.06, 10:01
      cześć. bóle głowy to dla mnie normalka, bez nich nie ma dnia. ostatnio troszkę
      mi przeszły, ale to po sterydach, wrócą! a bóle brzucha i inne dolegliwości o
      których piszesz to jeden z objawów fibro. są to tzw. dolegliwości gastryczne,
      myślę ze to ci dokucza. tzreba zastosować lekką dietę, jeść więcej owoców(tarte
      jabłko na zaparcia) i leczyć objawowo. przeszłam to nie raz. odwagi!!!!
      • jagoda85 Re: nowe objawy 30.12.06, 15:47
        Prawdopodobnie masz Zespól Jelita Drażliwego, który przy tej chorobie jest
        raczej normalny. On się objawia albo biegunkami, albo zaparciami. Te twoje
        bóle, to mi wyglądają na ból jelita grubego, no i te zaparcia, wszystko na to
        wskazuje, znam takie bóle z autopsji. Niemniej jednak powinnaś pójść z tym do
        gastrologa. Zrób sobie kompot z suszonych śliwek, taki dość mocny. Mojej mamie
        robiłam w takich wypadkach kefir lub jogurt naturalny z otrębami owsianymi,
        tylko ta mikstura musiała postać z godzinę, żeby otręby trochę napęczniały. U
        mojej mamy to skutkowało. Możesz dołożyć sobie jeszcze herbatkę z sensem.
        Przede wszystkim powinnaś jeść bardzo dużo surówek i owoców.
        • myalgan Re: nowe objawy 31.12.06, 04:11
          dzieki za wasze porady dostosuje sie napewno bo juz mam dosc tych cierpien
          wszystkie porady sa ok ale tych herbatek nie moge niestety pic bo bardzo zle
          sie czuje jestem oslabiona poce sie i mam wysoki puls ok 120
          otreby zjadam niekiedy na sniadanie ale nie regularnie
          to moze byc tez jajnik izapalenie pecherza bo bardzo boli przy oddawaniu moczu
          wlosy deba staja niekiedy mam tez klopoty z piaseczkiem w nerkach
          zespol jelita drazliwego juz przechodzilam na samym poczatku choroby to on mnie
          doprowadzil do depresji bo myslalam ze mam raka rok sie meczylam zanim lekarz
          wpadl na to ze to zjdpotem juz bylo lepiej a potem to juz samo przeszlo potem
          znow przysza inna dolegliwosc i tak sie kreci dookola
          niekiedy to mam dosc kurcze zawsze cos nie ma dnia zeby nic nie bolalo a bylo
          juz tak fajnie tak tak poczekam znowu przyjda lepsze dni ale kiedy
    • majka_64 Re: nowe objawy 30.12.06, 16:07
      tak,bol glowy ostatnio tez mnie nie opuszcza,jakis czas byl spokoj ale wtedy
      dolegalo mi co innego i tak w kolo brrrr iproblem z jelitami tak jak i Ty mam
      tego dosc kiedy to sie skonczy???????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka