myalgan Re: O WSZYSTKIM 05.11.07, 16:35 czy ktos przejzal moje starania o rozruch waszych smutnych dni pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 04.11.07, 05:59 wiem wiem jestem bardzo upierdliwa dalej tu siedze nikt sie nie zlitowal wszyscy spia no i slusznie o tej porze sie spi juz pogralam w moja gre juz obczytalam co mnie interesowalo teraz czekam moze jakis domownik sie zlituje i wstanie to pogadamy pozdrawiam juz nie bede medzic zycze wszystkim milej niedzieli pa an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 05.11.07, 16:06 halooo wy piszcie tu cos ja was pozdrawiam serdecznie buziaczki na cale popoludnie an Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 05.11.07, 16:59 Aniu ja probowalam i wczoraj i dzis ale wyswietla mi ze nie mozna znalezc strony no i sie nie posmialam szkoda pa Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 05.11.07, 17:16 A ja miałam ostatnio trudny bardzo okres.Nawet sobie nie wyobrażacie.Raz to że strasznie spuchłam gdy zab nie bolał tylko dziąsło ale już przeszło po antybiotyku a dwa najgorsze to to ze mój Kubuś -piesio bardzo zachorował.Nagle zaczął zwracać i potem go czysciło.Lało się z niego z przodu i tyłu.Dzisiaj szósty dzien nic nie je.Jeżdziliśmy z nim do weterynarza po 3 razy na dzien.Dostaje kroplówki i leki.Myslałam juz że z nim bedzie najgorsze ale jest chyba troszke lepiej. Nareszcie nie zwraca wody i go nie czyści ale jeszcze nic nie je.Całe noce nie spałam -jeszcze czegos podobnego nie widziałm ilez to sie z niego wylało i nocami i w dzień.Zaraz jadę znów do weterynarza.Ciekawe co powie ?Pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 08.11.07, 13:57 ewax100 napisała: > A ja miałam ostatnio trudny bardzo okres.Nawet sobie > nie wyobrażacie.Raz to że strasznie spuchłam gdy zab > nie bolał tylko dziąsło ale już przeszło po > antybiotyku a dwa najgorsze to to ze mój Kubuś -piesio > bardzo zachorował.Nagle zaczął zwracać i potem go > czysciło.Lało się z niego z przodu i tyłu.Dzisiaj > szósty dzien nic nie je.Jeżdziliśmy z nim do > weterynarza po 3 razy na dzien.Dostaje kroplówki i > leki.Myslałam juz że z nim bedzie najgorsze ale jest > chyba troszke lepiej. Nareszcie nie zwraca wody i go > nie czyści ale jeszcze nic nie je.Całe noce nie > spałam -jeszcze czegos podobnego nie widziałm ilez to > sie z niego wylało i nocami i w dzień.Zaraz jadę znów > do weterynarza.Ciekawe co powie ?Pozdrawiam ===================================================================== zab napewno juz ok ale co z tym twoim pieknisiem wyzdrowial bo tak bardzo sie meczyl czy leki mu pomogly to jest piesek tej rasy o ktorej marze dlatego tym bardziej mi go szkoda to sa tak delikatne pieski pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 07.11.07, 02:44 czesc wszystkim wczoraj zaczol padac u nas pierwszy snieg ale brzydasna pogoda zimno i nieprzyjemnie i tak juz bedzie nastepne dni no jak juz spadnie cos konkretnego gdzie tak 20 cm to mnie pocieszy oczywiscie bedzie to pierwsza zima od wielu lat ktora moze zapamietam i z ktorej bede sie cieszyc bo coraz czesciej moje usta maja katki uniesione w gore pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 07.11.07, 02:52 czy wam tez zle wchodza strony ktore chcecie wyswietlic czy znowu ja sobie cos poprzestawialam pozdrawiam an Odpowiedz Link
jolac171 Re: O WSZYSTKIM 08.11.07, 12:00 U mnie wszystkie humorki się otworzyły. Najlepszy ten z bąkiem. Jak to ktoś skojarzył? Myalgan, a Ty sama masz tyle smutków i jeszcze innych umiesz pocieszyć, jest to naprawdę godne podziwu. Tak trzymaj i śpijże trochę dłużej, bo w końcu przestawisz się na noc do życia , a dzień do spania.Pozdr. Jolka. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 08.11.07, 13:54 tak tak ja to juz tu urzeduje i w nocy i za dnia coraz mniej spia cos mi nie wychodzi to spanie a glowka nawet dobrze pracuje to chyba powoli nie bede musiala juz wcale spac ale to tak troche przesadzam bo z ranka kolo 7 poloze sie jeszcze niekiedy na godzinke pozdrawiam an Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 08.11.07, 15:36 Aniu ,super stronki znalazłaś ,dawno się tak nie uśmiałam ,dzięki Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 08.11.07, 23:37 tak wiec ja juz nie spie siedze sobie przy szlkaneczce maslaneczki (moze to powinien byc dobry drink)to by mi sie spac zachcialo tak zacznie switac to mi sie spac zachce (normalne)jak to przestawic to nie wiem wiec o tym czasie to pora na jakas bajeczke hm nic mi do glowki nie wchodzi ale chwila moze cos sie wykluje to popisze zeby wam sie nie nudzilo an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 09.11.07, 02:36 nadal nie spie juz chyba dzis z tego nic nie bedzie przysmazyl mi sie teraz kot od swieczki zawsze sobie zapalam swieczuszke na stole dla spokoju i ponoc niweluje dym papierosowy ale to przysmazenie lewego boku kota zabilo calkowicie dym papierosowy tak jak ja nie spie tak ten wstreciuch lazi po kuchni i pokojach wola mnie spac i tlumacze pancia nie idzie spac bo jej sie nie chce to on tez nie pojdzie to ma za swoje a jak sie niuchal po tym przypieczonym boczku nie nie nie oparzyl sie tylko troche klaki przypalil a wiadomo jak kudly smierdza jak sie pala juz wlasciwie jest 2;30 to normalna pora na mnie ale to co mialam napisac wlasnie teraz zrobilam o plnocy i tera kicha nie ma co pisac a ja to i tak same bajki wam wciskam ale mysle ze wam to nie wadzi trzeba sie rozerwac troszke prawda maslanke juz wypilam teraz biore sie za kawusie pogram troche na kompie i oprawie nowe zdjecia w ramki i do 6 zleci jak nic potem juz musze odstapic moje malenstwo innym pragnacych poczytac i tez sie troszke zabawic dzis mam zamiar umyc kafle w lazience sa po sufit to jest co robic a potem jak znajde sily(hihihi ciekawe gzie je zjajde)to umyje sufit w duzym pokoju (mamy kasetonki)a wypada juz go zahaczyc bo w zeszlym roku nie dalam rady ale czy ja to zrobie to sie wszystko okaze nozki kreca na ta pogode i wogole jakos tak mi inaczej a ten sen to przyjdzie napewno tylko nie mam pojecia kiedy oj tam wyspie sie po smierci hm dlugo to jeszcze ale jakos przetrzymam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 09.11.07, 05:22 czesc przespalam sie dokladnie godzine myslalam ze zarwana noc uspi mnie przynajmniej do 9 a tu masz 5;10 juz pospalam a w srodku te nerwy buzuja jak diabli ale nie bede juz nudzic pozdrawiam milego dnia zycze an Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 09.11.07, 09:24 puść dziecko za plecy ,żeby czytało co piszesz-to będziesz mieć robotę.mam zrobić sweterek bla barbi i czapeczkę i czort wie co jeszcze,nie ważne że druty trzymałam w łapach ze 2 lata temu-mamusiu ,uda się ,na pewno się uda itd.wrrr.Dzisiaj już nic nie mówi ,tylko podchodzi z lalką w łapce i patrzy tymi wielkimi ślepiami z proszącym uśmiechem.no i muszę spróbować ,dam Zuzce szydełko ,niech też próbuje.Może mi palców w supełki nie wygnie? Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 10.11.07, 04:00 wczoraj po obiadku troszke sie zdrzemnelam jakies 2 godzinki ale umylam nareszcie te kafelki w lazience sufit w pokoju czeka pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 10.11.07, 04:05 ezuza1 napisała: > puść dziecko za plecy ,żeby czytało co piszesz-to będziesz mieć robotę.mam > zrobić sweterek bla barbi i czapeczkę i czort wie co jeszcze,nie ważne że druty > trzymałam w łapach ze 2 lata temu-mamusiu ,uda się ,na pewno się uda > itd.wrrr.Dzisiaj już nic nie mówi ,tylko podchodzi z lalką w łapce i patrzy > tymi wielkimi ślepiami z proszącym uśmiechem.no i muszę spróbować ,dam Zuzce > szydełko ,niech też próbuje.Może mi palców w supełki nie wygnie? ===================================================================== zrobisz zrobisz a ciesz sie ze to tylko barbie a nie mis co ma metr wysokosci i grubasny jest bo to bys mogla sie zalamac ale taka lalunia to powinno ci sie udac zima idzie niech laluni bedzie cieplo jak chcesz ubrac lalunie w welenke to proponuje rekawiczki za 2 zl jeden paluszek utniesz -bedzie czapeczka z reszty rekawiczki kombinezonik jak trzeba a druga bedzie na nastepny rok pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 10.11.07, 14:05 wstalam normalnie no 3 byla ale dzis sie tak dobrze czuje ze nawet nie spalam za to umylam te kasetony w duzym pokoju mmmm ale bielutkie cos was tu malo a sobotka jest gdzie wy sie podziewacie a w dodatku brzydka pogoda to siedzimy w domu to co robicie jak was tutaj nie ma co male sprzatanko na weekend pozdrawiam milej sobotki an Odpowiedz Link
jolac171 Re: O WSZYSTKIM 11.11.07, 22:32 U mnie wszystko idzie w ruchu ciągłym. Niedziela nie niedziela. Korzystam z 2 taryfy i odwalam prasowanie, bo jutro znów do Babci i obiadek, a jeszcze trzeba róże obsypać. Jakoś nia ma końca tym robotom. Kiedyś się walnę na wszystko i zrobie sobie dzień własny, tylko i wyłącznie. Będę sobie robic co dusza zapragnie, byleby nogi sprostały! Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 12.11.07, 03:06 przez moje kuchenne okno widze piekny osniezony las wlasciwie tylko szczyty drzew bo mi blok postawili przed moim blokiem i to co najpiekniejsze chowa sie wlasnie za nim jednak wyobraznia przedstawia mi go w calosci placyk przed blokie meszcze tak swiezo osniezony jeszcze taki dziewiczy nie zdeptany bo wszyscy spia samochody na parkingu tez sa sliczne wszystkie w jednym pieknym bialym kolorze wiem wiem przyjdzie mi moje odsniezyc zeby gdzies wyruszyc ale to sama przyjemnosc a przy okazji lekka rehabilitacja bo jednak trzeba lapkami troche pomachac od wielu lat pierwszy znowu raz ciesze sie z tego jak dziecko ten snieg ta atmosfera zimy to mnie cieszy moze bardziej niz tegoroczne lato chociaz tez nie nazekam juz pamietam mniej wiecej co sie dzialo przez te ostatnie miesiace wiecie ciesze sie juz na swieta na bialy obrus na stole zastawe pieknie wypolerowana na serniki i inne makowce nie mam co liczyc tego roku bo no wlasnie bo mam dietke i podobno nici ze slodkosci ale to ja przygotowuje w tym roku wigilie i swieta(jak dam rade)to jakies tam ciasto machne takie dietetyczne(hihihihi)moze piernik taki z kremem co to nie idzie w nim okreslic ilosci kalorii bo jest tak mniamusny a pierniki uwielbiam prezentu chyba nie dostane bo obliczajac te wszystkie co zebralam przez caly rok na rzecz gwiazdkowego to chyba wystarczy ostatnim byl aparat fotograficzny ktory powoli rozpracowuje oj ta dzisiejsza technika no ale glowka jakos pracuje to powinnam dac rade pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 12.11.07, 04:07 koncze na dzisiaj bo chyba macie mnie dosc jednak mimo to pozdrawiam milego pogodnego dnia zycze wszystkim lepiej i gorzej sie czujacym oby tych pierwszych bylo wiecej an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 16.11.07, 04:15 oj oj bo dawno mnie tu nie bylo jakos musze zaczac wygladam przez okno jest piekna biala pokrywa sniezna jakies 25cm mowie wam jest pieknie ciemnosc rozjasnia bialy puch i dalej pokrywa sniegu rosnie bo pieknie leca te biale platki na wszystko co nie osloniete dachami usmiech i radosc kroi sie na twarzy szczegolnie jak w domku cieplutko wczoraj po miesiacu oddania komorki do naprawy dowiedzialam sie ze nie sposob jej naprawic dostalam zwrot pieniedzy za ten telefon i moglam za doplata kupic nowy w tym sklepie nooo wiecie nie dla idiotow wybralam sobie dosc taki fajny latwy w obsludze bo to dla mnie wazne przeciez niekiedy nie wszystko kumam dzis opanuje podstawowe funkcje jeju ale pierdoly pisze ale sie ciesze jak male dziecko wiecie ze wszystkiego oj jakie to piekne uczucie r a d o s c tak bym chciala zeby juz bylo tak zawsze pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 17.11.07, 03:50 jejuniu mnie tu jest wszedzie pelno no ale ktos musi wyciagac z was jakies wiadomosci bo ciezko wam to idzie pozdrawiam an Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 17.11.07, 18:22 Aniu-cieszę się że tryskasz radością.Tak to ja rozumiem można tu pisać.Ja jednak mam smutne wiadomości,jest mi bardzo cięzko.Nie chodzi tu o mnie tylko o mojego psa.Chorwał 2 tygodnie na biegunke i jakoś po trudach wielkich wyszedł z tego. od wczoraj znów cos mu sie stało i nie może chodzić-chodzi jak pijany,przewraca się biedny.Juz trzeci tydzien jeżdżę do weterynarza a to wiadomo kupa kasy.I jeszcze niewiadomo czy z tego wyjdzie bo wygląda to fatalnie.Najpierw weterynarz myślał że to sprawy neurologiczne,potem że wątroba ale dzisiaj zrobil badania krwi i wyszło że watroba w miare dobra tylko mocznik ma podwyższony 77do 45 ale żeby od tego? mówi że mocznik daje takie objawy "jak pijany"Dał mu antybiotyk bo miał leukocyty 24 a norma 19 i musze czekac co będzie? jutro znów do lekarza. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 18.11.07, 03:41 ewax100 napisała: > Aniu-cieszę się że tryskasz radością.Tak to ja > rozumiem można tu pisać.Ja jednak mam smutne > wiadomości,jest mi bardzo cięzko.Nie chodzi tu o mnie > tylko o mojego psa.Chorwał 2 tygodnie na biegunke i > jakoś po trudach wielkich wyszedł z tego. od wczoraj > znów cos mu sie stało i nie może chodzić-chodzi jak > pijany,przewraca się biedny.Juz trzeci tydzien jeżdżę > do weterynarza a to wiadomo kupa kasy.I jeszcze > niewiadomo czy z tego wyjdzie bo wygląda to > fatalnie.Najpierw weterynarz myślał że to sprawy > neurologiczne,potem że wątroba ale dzisiaj zrobil > badania krwi i wyszło że watroba w miare dobra tylko > mocznik ma podwyższony 77do 45 ale żeby od tego? mówi > że mocznik daje takie objawy "jak pijany"Dał mu > antybiotyk bo miał leukocyty 24 a norma 19 i musze > czekac co będzie? jutro znów do lekarza. ===================================================================== jak czytalam twoj watek to wlasnie sie tak domyslilam ze chodzi o yo twoje najukochansze stworzenie wiesz ewcia moj kot mocznik mial zawsze wysoki nerki tez mial uszkodzone kilka razy ratowalismy mu zycie pomagalo przeszedl na diete niskobialkowa (takie specjalne suche jedzonko dla kotka czy psa z obnizonymi mineralami) zyl 13 lat oczywiscie czesciej byl u lekarza niz ja (a do zdrowych nie naleze)pieniadze tez dosc duze zostawaly w kasie weterynarza ale co nie zaplacisz jak ratujesz swojego pupila (ile on ma lat) antybiotyki powinny zadzialac jeszcze nic straconego ja cie rozumie to jest gorsze od choroby czlowieka bo ten przynajmniej potrafi sie pozalic a te nasze zwirzatka to maja takie biedne oczka i cierpia w ciszy a jeszcze toto ogonem merda nawet ze chore to jest najbardziej przykre musisz muslec pozytywnie moze sie uda pozdrawiam cie an Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 18.11.07, 13:29 Aniu jesli masz jakies doswiadczenia to napisz.Czy Twój kotek przy podwyższonym moczniku chodził jak pijany?jakie miał objawy? Mój wyszedł juz z tej biegunki i wymiotów-dobrze je i sie załatwia i wtedy dobrze chodził.Po 2 dniach zaczął się przewracać,głow a mu sie kiwa,jak pijanemu aż dziw że je.Weterynarz mówi że to od mocznika ale 77 to nie az tak duzo bo zwierzeta mają więcej często.Biegunka i wymioty tez mówi ż eto mogło być od tego ale wiesz niewiadomo czy w ogóle ma rację czy trafił.Nie bardzo juz wiem co dawac mu jeść bo drobiu on nie lubi a o suchej karmie nie wspominał.On je Hepatic Royala na watrobę bo to lubi.Czego nie mogę mu dawać? pewnie sera białego a to lubi.Chodzę jak półprzytomna a jak na niego spojrzę to płakac sie chce.Na moje zdrowie tez zle to wpływa.Niby weterynarz mówi ze to przejdzie po kilku dniach ale czy można w to wierzyć?Masz rację Ty wiesz jak to jest jak spojrzy tymi oczętami to az coś człowieka przeszywa.Czy ten koszmar kiedyś minie? Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 18.11.07, 13:45 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2549e50ba730a5d4.html Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 19.11.07, 09:36 ewax100-kot mojej koleżanki miał podobne objawy i okazało się ,że ma cukrzycę.Czy badaliście poziom cukru we krwi? Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 19.11.07, 13:49 Nie to nie cukier-badania wszystkie miał robione.Oby nie zapeszyć ale dzisiaj jest troszkę lepiej-Kubuś ma nawet apetyt i chodzi już prawie normalnie.Głowa tez mu już nie kiwa się.Dzisiaj znów na kroplówki -może dojdzie do siebie.Może faktycznie to od tego podwyższonego mocznika.Pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 22.11.07, 03:32 ewax100 napisała: > Nie to nie cukier-badania wszystkie miał robione.Oby > nie zapeszyć ale dzisiaj jest troszkę lepiej-Kubuś ma > nawet apetyt i chodzi już prawie normalnie.Głowa tez > mu już nie kiwa się.Dzisiaj znów na kroplówki -może > dojdzie do siebie.Może faktycznie to od tego > podwyższonego mocznika.Pozdrawiam ===================================================================== ewa nic nie piszesz jak tam psina no ale sie doczekalas nie pytam co u ciebie tylko u pieska ale jesli on zdrowieje to przypuszczam ze i tobie nie jest bardzo zle pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 20.11.07, 06:16 teraz.com.pl/smieszne_filmiki,zwierzaczki,7,1,szczesliwe_zwierzaki,10.html Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 20.11.07, 06:41 teraz.com.pl/smieszne_filmiki,niesamowite,10,1,plywajace_niemowle,24.html Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 20.11.07, 14:25 moja 3 komorka jest popsuta dzis znowu musze isc sie klucic o wymiane to dziadostwo robia a wcale nie taka taniocha chyba 400zl bez tam zadnych bajerow Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 21.11.07, 03:32 myalgan napisała: > teraz.com.pl/smieszne_filmiki,niesamowite,10,1,plywajace_niemowle,24.html kule moze ktos rzucil okiem na te filmy i sie przynajmniej przez chwile posmial pozdrawiam milego dnia an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 21.11.07, 03:08 wymienili telefon na nowy teraz mam nokie czwatry telefon w ciagu 10 miesiecy 3 w ciagu tygodnia kazdy byl innej marki bo niby kazdy dobry a jednak nie chyba ze znowu ja cos psuje w tej technice i nie chce dzialac w moich delikatnych raczkach z tego jestem narazie zadowolona chociaz bylam go wymienic po 18 -ej jeszcze nie wiem jak dziala bo bylam padnieta po takiej wyprawie do sklepu i jeszcze jest w pudeleczku ale dzis bedziemy sie zaprzyjazniac ciekawe czy wytrzyma moja radosc pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 22.11.07, 03:29 chcialam sie pochwalic ze jednak te zepsute telefony to moja zasluga a wlasciwie to nie tak moja jak karty startowej jest poprostu uszkodzona i psula komorki a ja juz wszystkie renomowane firmy wyzwalam od dziadow (przepraszam) stanelo na noki dzis ide po duplikat karty wlasciwosci telefonu poznam po wymianie karty pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 23.11.07, 02:14 czesc mam nowa karte teraz rozpracowuje telefon ale z moim tepym rozumem to troche potrwa szczegolnie zapamietanie czegokolwiek dobrze ze se skopiowalam numery pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM do maria.50 23.11.07, 02:51 dziewczyno nie jest az tak zle samo czytanie i rozwoj kazdego watku zwsze prowadzi do jakiegos cieszacego oko i nie tylko watku sjedne przygnebiaja ale sa i takie ktore zaskakuja poprawa chociaz na chwile i wtedy wszyscy sie tu cieszymy jak komus jest zdziebko lepiej z lekami zabiegami i uczestnictwem na naszym forum da sie przetrwac kazdy dzien pozdrawiam czekamy na twoja historie choroby pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 24.11.07, 03:13 czesc dzis znowu sobota no wlasnie nie spodziewam sie duzych wpisow bo wy gdzies giniecie w weekendy pozdrawiam zycze milej spokojnej soboty an Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 24.11.07, 08:10 cześć,paskudna ta sobota ,buro-ponuro,z nieba kapie. Dziś wstałam o 2-ej i tak się snułam po domu,a raczej kuchni-żeby dzieciaków nie pobudzić. Kręci mnie wszystko jak diabli,kolana ciutkę lepiej-czyżby zabiegi zaczeły działać?-ale reszta do bani.Znów wylazła mi jakaś "gula",nad piętą,jak bym sobie na ścięgnie przyczepiła pół piłeczki do pingla.twarde to-to,znów poprzykładam kapustę tłuczoną to może zniknie.Ze 2 lata temu miałam takie coś tylko mniejsze na palcu u ręki i też się pojawialo i znikalo samo.Miałyście coś takiego? Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 25.11.07, 07:11 zycze wszystkim milej i spokojnej niedzieli an Odpowiedz Link
maria.50 Re: O WSZYSTKIM 25.11.07, 13:01 Myalgan,pozdrowka niedzielne!!! Przedzieram się po waszych wątkach i poznaję wasze cierpienie w chorobach a jednoczesnie WAS i to jest dla mnie coś nowego!Zaskakująco interesujące odkrycia i przypuszczenia(boler.,chlam,can.)badania,leczenie!!!szok!!! Przyznasz,ze nie jest to lektura"rozrywkowa"zwłaszcza dla osób miękkich(przyznaję się,ze ja!jak gowno) po lekturze pierwszego dnia,nie zmruzylam oka.Dodam,ze przez wiele lat wypracowywałam"własną metodę"walki z chorobą z róznym powodzeniem,ale najwazniejsza byla psychika,która dawala mi popalić!!!a jednak nie jestem na lekach psycho!(byłam,krótko)opowiem-moze-na moim watku.Powiem krótko,staram się uciekać od wszystkich,wszystkiego co powoduje"reakcję"mojej psychiki.Nie mysl proszę,ze z wygodnictwa,gruboskurnosci czy innych takich...Zyję juz na tylu długo,ze poznałam siebie jak nikt inny!Istotne w tym poznawaniu siebie,byla prof.kardiologii,ktora powiedziala mi,ze muszę pomuc sama sobie!!!i powiedzenie"jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma!"-to nie dla mnie!dodając,p.Mario wiem,ze jest to prawie nie osiągalne!ale jak nie znajdzie sie furtki by ją wreszcie zamknąc!albo otwozyć!to równia pochyla będzie tylko krótka.Nie mogę powiedzieć,ze jest tak jakbym chciala"cacy"ale cos we mnie pękło-przepoczwarzylo sie i jest mi z Tym lepiej!Moją furtkę otworzylam w takim kierunku,ktory jest lepszy dla mnie i ją za sobą zamknęlam! I to działa!w moim przypadku! Nie wiem czy po takich zwierzeniach,mam co tu jeszcze do szukania?!a jeszcze samo stukanie jednym palcem po klawiaturze powoduje potok brzydkich slówek-z niemocy i natury jest to wysiłek ponad moje mizliwosci-czasowe bardziej. Pozdrawiam Cie serdecznie i tym bardziej,iz jestesmy ziomy z Zabrza,20 lat tam mieszkalam! Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 27.11.07, 03:07 maria.50 napisała: > Myalgan,pozdrowka niedzielne!!! > Przedzieram się po waszych wątkach i poznaję wasze cierpienie w chorobach a > jednoczesnie WAS i to jest dla mnie coś nowego!Zaskakująco interesujące odkryci > a > i przypuszczenia(boler.,chlam,can.)badania,leczenie!!!szok!!! Przyznasz,ze nie > jest to lektura"rozrywkowa"zwłaszcza dla osób miękkich(przyznaję się,ze ja!jak > gowno) po lekturze pierwszego dnia,nie zmruzylam oka.Dodam,ze przez wiele lat > wypracowywałam"własną metodę"walki z chorobą z róznym powodzeniem,ale > najwazniejsza byla psychika,która dawala mi popalić!!!a jednak nie jestem na > lekach psycho!(byłam,krótko)opowiem-moze-na moim watku.Powiem krótko,staram się > uciekać od wszystkich,wszystkiego co powoduje"reakcję"mojej psychiki.Nie mysl > proszę,ze z wygodnictwa,gruboskurnosci czy innych takich...Zyję juz na tylu > długo,ze poznałam siebie jak nikt inny!Istotne w tym poznawaniu siebie,byla > prof.kardiologii,ktora powiedziala mi,ze muszę pomuc sama sobie!!!i > powiedzenie"jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma!"-to nie dla > mnie!dodając,p.Mario wiem,ze jest to prawie nie osiągalne!ale jak nie znajdzie > sie furtki by ją wreszcie zamknąc!albo otwozyć!to równia pochyla będzie tylko > krótka.Nie mogę powiedzieć,ze jest tak jakbym chciala"cacy"ale cos we mnie > pękło-przepoczwarzylo sie i jest mi z Tym lepiej!Moją furtkę otworzylam w takim > kierunku,ktory jest lepszy dla mnie i ją za sobą zamknęlam! I to działa!w moim > przypadku! > Nie wiem czy po takich zwierzeniach,mam co tu jeszcze do szukania?!a jeszcze > samo stukanie jednym palcem po klawiaturze powoduje potok brzydkich slówek-z > niemocy i natury jest to wysiłek ponad moje mizliwosci-czasowe bardziej. > Pozdrawiam Cie serdecznie i tym bardziej,iz jestesmy ziomy z Zabrza,20 lat tam > mieszkalam! ===================================================================== tu wszystko jest dozwolone byle nie obrazliwe narazie jest wszystko ok moja furtka niestety jest jeszcze nie domknieta raz bardziej sie rozwiera raz mniej ale jeszcze nie mam sily jej zamknac nadal jest luka ale luka jest coraz mniejsza a jesli czytalas moje watki to wiesz ze furteczka chciala sie zamknac z tej ciemnej strony ale udalo mi sie ===================================================================== caly czas czekamy na twoja historie choroby an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM-do baska192 26.11.07, 03:13 wiesz cici to cici to to co mi teraz opiera sie o brzuszek bo stracilo na wartosci a jak sie podskakuje to tak dziwnie w brode wali hihihi a masowac nie ma kto oj chyba dobre te mysli masz a i dowiedzialam sie ze to jednak miesnie to bede cwiczyc i masowac napisze jeszcze tak narazie to mi to cici stoi tylko jak myje podloge na kolanach alez ile mozna na kolanach lazic jak nozki bola pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM-do baska192 26.11.07, 03:31 myalgan napisała: > wiesz cici to cici to to co mi teraz opiera sie o brzuszek bo > stracilo na wartosci a jak sie podskakuje to tak dziwnie w brode > wali hihihi > a masowac nie ma kto > oj chyba dobre te mysli masz > a i dowiedzialam sie ze to jednak miesnie to bede cwiczyc i masowac > napisze jeszcze tak narazie to mi to cici stoi tylko jak myje > podloge na kolanach alez ile mozna na kolanach lazic jak nozki bola > pozdrawiam > an ===================================================================== i.lawka.pl/graf/zdjecia/org/1074.jpg j.luxlux.pl/l1957/e087f4100007ee544508807b/000443.jpg te pierwsze to cici nie masowane te drugie masowane raz w tygodniu a takie cici to lubie najbardziej www.depesz.com/wp-content/uploads/Image/kurczak-w-porach/kurczaki-surowe.jpg mam nadzieje ze mi sie udalo to objasnienie pozdrawiam to jest baska zart moje cici poprostu nazywam cici Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM-do baska192 26.11.07, 10:04 aniu dobre te ciciszczególnie nie masowane a i mojemu Komarkowi sie podobały chociaż to kalectwo ale sie uśmiałam aż sie popłakałam hihihi Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM-do baska192 27.11.07, 02:21 gosia_biedrona napisała: > aniu dobre te ciciszczególnie nie masowane a i mojemu Komarkowi sie > podobały chociaż to kalectwo > ale sie uśmiałam aż sie popłakałam > hihihi przypuszczam ze komar to jak sie przylozy to na jednym siadzie i sie zmiesci ze to taka komarowa drobnica lubi takie rozmiary pozdrawiam an Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM-do baska192 26.11.07, 11:44 O rany....przy takich to nawet moje to są wypryski:))))...hahahahah..dziewczyny...niezły temat:)))) Odpowiedz Link