tomaszage 23.03.10, 21:56 czy ktoś ubezpieczył się w Hestii korzystając z Ekonta? Krótkie info o produkcie znajdziecie tutaj: www.youtube.com/watch?v=PPuQ4EHW5t4 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z17 Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 23.03.10, 22:56 Po co ci to ekonto, możesz przecież ubezpieczyć się przez agenta! hestia i allianz mają najlepsze polisy komunikacyjne moim zdaniem. Zero problemów w ASO przy likwidacji szkód, czego nie można powiedzieć o licznej konkurencji. Odpowiedz Link
lisia312 Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 26.03.10, 22:08 z17 -a co wiesz o AC w Generali? Odpowiedz Link
z17 Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 27.03.10, 00:22 Generali nie znam. Natomiast AC w Allianz i Hestii jest honorowane w bezgotówkowych rozliczeniach ASO większości głównych marek np. Mercedesa i Toyoty. Ich rzeczoznawcy też są na miejscu w ASO, więc przy likwidacji szkody idzie wszystko ekspresowo i bezstresowo. Oczywiście, taka wygoda kosztuje Odpowiedz Link
lisia312 Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 27.03.10, 22:05 AC w Generali : - likwidacja szkód w autoryzowanych serwisach WSZYSTKICH marek - wypłata za oryginalne części - wybór sposobu likwidacji przy zgłoszeniu szkody- bez dodatkowej składki - przy szkodzie do 3000 zł i zgodzie ubezpieczonego na tę kwotę wypłata odszkodowania w ciągu 48 godz. - wykupienie amortyzacji w autach pow. 10 lat Odpowiedz Link
madmaj Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 28.03.10, 13:38 Witam Przed ubezpieczeniem samochodu można skorzystać z porównywarek ubezpieczeniowych. W ciągu kilku minut można wyliczyć składkę w różnych towarzystwach.Najbardziej znane to:inseco, ubezpieczeniaonline,wygodnie. Pozdrawiam Tanie ubezpieczenia Odpowiedz Link
lisia312 Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 29.03.10, 21:57 raczej nie polecam kupowania SKŁADKI, bo w ten sposób często kupuje się ubezpieczenie " dla miecia" ( żeby mieć- niekoniecznie dobre) Odpowiedz Link
financecontrol.pl Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 08.04.10, 13:10 hestia jest spoko nie ma problemow z wyplatami ale czy to bedzie najtansze to juz zalezy od konkretnego samochodu Odpowiedz Link
airjanek82 Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 12.04.10, 19:16 Hestia jest w miarę ok, choc jeśli chodzi o solidność i wypłacalność to oczko wyżej bym jeszcze pzu postawił, szczególnie ,że teraz proponują sporo opcji pozwalających zmniejszyć koszty. Odpowiedz Link
white_mouse Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 17.04.10, 17:44 Tez bym poleciła pzu Odpowiedz Link
airjanek82 Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 29.04.10, 23:47 Minicasco wydaje się być dobrym rozwiązaniem dla osób chcących zredukowac koszty. Odpowiedz Link
ampulek Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 25.06.10, 11:52 Ja kupiłem przez Internet. Troche poszukałem bo nie chciałem wtopić. Generalnie nie przelewa mi się na tyle, żeby tracić na utrzymywaniu firm ubezpieczeniowych, nie mając pewności, że dobrze kupiłem i że mam dobrego i niekoniecznie drogiego ubezpieczyciela. Dużo czasu spędzam online tak wiec ostatecznie zrobiłem sobie wyliczenie za pom. kalkulatora na ubezpieczenie.pl a potem tam kupiłem. Przy okazji troche pocztałem, bo maja słownik pojęc ubepzieczeniowych i FAQ. Przydaje sie to Odpowiedz Link
automobilka Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 05.07.10, 14:26 Według mnie tez jest to dobre rozwiązanie (szybkie i bezproblemowe). Zrobiłam kalkulację i wybrałam dla mnie najlepszą ofertę na ubezpieczenie.pl. Za kilka dni dostałam polisę pocztą i mogłam dalej śmigac moim autkiem. Odpowiedz Link
magda-inc Re: Polecam AXA 07.07.10, 22:20 witam, ja polecam AXA, szybko przez internet wyliczysz składkę lub podaj tel. do siebie to oddzwonią; dodatkowo miałam szkodę i szybko wypłacili środki, żadnych problemów; przeszłam do AXA z polecenia dostając kupon od znajomego który dał mi 100 zł zniżki; jak zechcesz podaję nr BA/1907049/00 spróbuj na stronie www.axa.pl - wpisać ten numer w pole: Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"? - TAK i podaj nr poniżej, a zobaczysz, że składka będzie niższa o 100 zł jak będzie to OC + AC, a o 50 zł mniej - jak tylko OC. Ja osobiście polecam i pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link
ampulek Re: muszę podjąć decyzję gdzie ubezpieczyć samoch 16.07.10, 09:34 Kilka dni temu trafiłem na dobry artykuł nt ubezpieczeń. Zaczęły się wakacje i wiele osób jeździ autem po Europie. Ja tez już byłem kilka razy autem i nie miałem świadomości o tym, jak ubezpieczenie jest ważne przy takich wyprawach. Polecam poczytać www.inwestycje.pl/ubezpieczenia/autem_na_wakacje__ale_tylko_z_dobrym_ubezpieczeniem;93734;0.html Odpowiedz Link