22.06.04, 12:58
Jakie mogą być argumenty za kupnem corolli
oprócz słynnej niezawodności oczywiście?
Obserwuj wątek
    • j.k.01 Re: Corolla 22.06.04, 13:03
      Pytam dlatego bo wsiadłem przymierzyłem się i nic mnie nie zachwyciło,
      dosłownie nic.
      • etom Re: Corolla ??? 23.06.04, 00:22
        j.k.01 napisał:

> Pytam dlatego bo wsiadłem przymierzyłem się i nic mnie nie zachwyciło,
        > dosłownie nic.

Tez nie bylem zachwycony jak pierwszy raz ja zobaczylem.Wiedzialem z opowiadan
        innych,ze dobrze sie prowadzi,nie zwiedzie mnie w zadnej sytuacji i nie bede
        mial z nia zadnych klopotow.Zaryzykowalem i jestem zadowolony z wyboru.Oby tak
        dalej.

PS
        dla niedomyslnych - oczywiscie nie chodzi o samochod :-)))
        ale zycze wszystkim ,aby mogli tak samo mowic o swoich samochodach

pozdrawiam
    • lupus99 Re: Corolla 22.06.04, 23:57
      Powiem ci jakie sa przeciw. Kupilem sobie w 1997 roku corolle 1,4 z salonu (nówke sztuke) pod koniec ubieglego roku zobaczylem ze zaczely sie pojawiac pęknięcia wokół kielichów amortyzatorów ( a auto nie mialo żadnych przejść blacharsko-lakierniczych) jako że w perspektywie miałem to że zawieszenie wyleci mi na zewnątrz przez kalpe silnika sprzedalem auto jako uszkodzone. (nie służyły mu pewnie polskie drogi). Proponuje ci poszukać honde civic. o niebo lepsze materialy i wykonanie za podobne pieniądze.
      pozdrawiam Lupus99
    • chris.w1 Re: Corolla 22.01.18, 21:49
      j.k.01 napisał:
      > Jakie mogą być argumenty za kupnem corolli

jeżdżę 13-letnią, w tym miesiącu byłem z samochodem na przeglądzie technicznym TÜV (obowiązkowej co 2-lata kontroli w Niemczech), nie stwierdzono żadnej usterki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka