j.k.01 22.06.04, 12:58 Jakie mogą być argumenty za kupnem corolli oprócz słynnej niezawodności oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.k.01 Re: Corolla 22.06.04, 13:03 Pytam dlatego bo wsiadłem przymierzyłem się i nic mnie nie zachwyciło, dosłownie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
etom Re: Corolla ??? 23.06.04, 00:22 j.k.01 napisał: > Pytam dlatego bo wsiadłem przymierzyłem się i nic mnie nie zachwyciło, > dosłownie nic. Tez nie bylem zachwycony jak pierwszy raz ja zobaczylem.Wiedzialem z opowiadan innych,ze dobrze sie prowadzi,nie zwiedzie mnie w zadnej sytuacji i nie bede mial z nia zadnych klopotow.Zaryzykowalem i jestem zadowolony z wyboru.Oby tak dalej. PS dla niedomyslnych - oczywiscie nie chodzi o samochod :-))) ale zycze wszystkim ,aby mogli tak samo mowic o swoich samochodach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lupus99 Re: Corolla 22.06.04, 23:57 Powiem ci jakie sa przeciw. Kupilem sobie w 1997 roku corolle 1,4 z salonu (nówke sztuke) pod koniec ubieglego roku zobaczylem ze zaczely sie pojawiac pęknięcia wokół kielichów amortyzatorów ( a auto nie mialo żadnych przejść blacharsko-lakierniczych) jako że w perspektywie miałem to że zawieszenie wyleci mi na zewnątrz przez kalpe silnika sprzedalem auto jako uszkodzone. (nie służyły mu pewnie polskie drogi). Proponuje ci poszukać honde civic. o niebo lepsze materialy i wykonanie za podobne pieniądze. pozdrawiam Lupus99 Odpowiedz Link Zgłoś
chris.w1 Re: Corolla 22.01.18, 21:49 j.k.01 napisał: > Jakie mogą być argumenty za kupnem corolli jeżdżę 13-letnią, w tym miesiącu byłem z samochodem na przeglądzie technicznym TÜV (obowiązkowej co 2-lata kontroli w Niemczech), nie stwierdzono żadnej usterki Odpowiedz Link Zgłoś