kupa.kazi 25.11.09, 23:22 www.rp.pl/galeria/9131,1,397205.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undocumented.alien Re: a ja pamietacie? 25.11.09, 23:55 Marusia Ogoniok ??? czyli Pola Raksa ? Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.pazi Re: a ja pamietacie? 26.11.09, 01:41 undocumented.alien napisał: > Marusia Ogoniok ??? czyli Pola Raksa ? wygrales glowna nagrode,pieczonego indyka w maslance,fundatorem jest gassarbeiter aha zapomnialem dodac dostawa w piatek po ogryzieniu ostatniej kosci no i jedna butelka po winie ale za to jakim? kalifornijskim Odpowiedz Link Zgłoś
purkacz Re: a ja pamietacie? 26.11.09, 01:31 tu mieszkali zdaje sie najpierw gdzies na Dolnym Slasku, chyba w Jeleniej Gorze. Miala siostre, ktora zachorowala na Heine Medina (tak, szczepionki). Byl to osobisty dramat dla Poli. Szatan z Siodmej klasy, niezapomniany. Odpowiedz Link Zgłoś
undocumented.alien Re: a ja pamietacie? 26.11.09, 01:51 no ale gassssarbeiter lubi cieple wino californijskie, a przed jego domem stoi zaparkowany jeep marki GM ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.pazi Re: a ja pamietacie? 26.11.09, 02:01 undocumented.alien napisał: > no ale gassssarbeiter lubi cieple wino californijskie, a przed jego domem stoi > zaparkowany jeep marki GM ???? a co za roznica czy butelka po winie bedzie ciepla czy schlodzona?wazne,ze gnaty po inyku mozna jeszcze przetworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
purkacz Re: a ja pamietacie? 26.11.09, 07:15 www.hare-today.com/product_info.php?products_id=69&osCsid=mwghihkc Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: a ja pamietacie? 26.11.09, 09:41 dopiero teraz zakumalem po co maslanka hehehe purkacz napisała: > www.hare-today.com/product_info.php?products_id=69&osCsid=mwghihkc Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx High Life 26.11.09, 03:43 hehehehehehehehehehehe kolejne krapolskie konesery 1998 Dom Perignon tylko dla kogo produkuja w kRaju wina o nazwie "Wino" czy inny "czar PGR-u" i kto sprowadza z niemieckich zlomowisk calkiem jeszcze dobre bo tylko 10 letnie strupy buahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
purkacz Re: High Life 26.11.09, 07:17 ty, swiety javox, jaboli w polsce nie obalales? Z ciebie taki sam swietopierdzacy jak synek na wakacjach u tatusia na wsi (o k., GRABIE!) Odpowiedz Link Zgłoś