12.07.12, 17:15
Czesci24.pl to największy sklep w Polskim Internecie. Oferta niższa o 20-30% niż w sklepach detalicznych. Ponad 1 500 000 szt. NOWYCH części do wszystkich marek tylko o sprawdzonej jakości pochodzących tylko i wyłącznie od sprawdzonych producentów. Aż 90% towaru dostępne na naszych magazynach od ręki w ciągłej sprzedaży!

Należymy także do Sieci Naprawczej PZU. Nasze części rekomendują wszyscy ubezpieczyciele. Dostawa w 24h, 16 metod płatności, 10 dni na zwrot. Obsługujemy zarówno klientów detalicznych jak i hurtowych. Wysyłka na terenie całej Unii Europejskiej. Kładziemy bardzo duży nacisk na jak najlepsza i profesjonalną obsługę klienta. Nasi wykwalifikowani mechanicy służą zawsze pomocną.

Atrakcyjne rabaty i Gratisy do zamówionych części. Tuning, kosmetyki, akcesoria, blacharka, układy termiczne, hamulcowe, zawieszenia, układy kierownicze, elektryczne, CB RADIO, amortyzatory, wyposażenia warsztatów, świece i wiele wiele innych. System płatności internetowych w tym również karty kredytowe dzięki któremu z każdego banku przelew jest u nas w 10 minut a realizacja zamówienia w ten sam dzień.czesci24.pl
Obserwuj wątek
    • wojpan1979 Re: Części 28.11.17, 11:42
      Cześć wszystkim forumowiczom :) Czy znacie może jakąś naprawdę sprawdzoną firmę oferującą części samochodowe? Faktem jest, że w Internecie jest całe mnóstwo tego typu ofert i właśnie głównie ze względu na to ciężko jest się na coś konkretnego zdecydować. Na czym by mi na pewno zależało, to że chciałbym te części móc zobaczyć na własne oczy przed zakupem. Więc jakaś sprzedaż wysyłkowa odpada. A jeszcze lepiej by było, gdyby dana firma oferowała dojazd z tymi częściami do Klienta. Z tego co się w Internecie rozejrzałem, raczej niezbyt dużo jest firm tego typu.

Jedną, którą znalazłem w mojej okolicy, czyli w Katowicach jest autoserwis.pl/ Trzeba przyznać, że ich oferta naprawdę wygląda dość ciekawe i przede wszystkim kompleksowo. Kuszące jest, żeby korzsytając z tej firmy korzystać w zasadzie też z innych jej usług, jak holownie, mobilna myjnia samochodowa, skup aut, pomoc w sprawdzeniu auta przed zakupem i tak dalej. Co o tym sądzicie? A może znacie jeszcze jakieś inne firmy, które zajmują się tego typu usługami w województwie śląskim? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie porady w tym obszarze tematycznym :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka