wesele

(4926 wyników)
  • wiem, że zespołów o tej nazwie jest kilka, ale chodzi o taki, co ma do wyboru trzy składy (jest jeszcze family band i swing trio). znacie, słyszałyście, któraś z was była na weselu, gdzie grali? ich strona wygląda ładnie, demo też niczego sobie, w sumie wszystko nam odpowiada, ale lepiej wiedzieć, jak zespół sprawdza się w praktyce... [dostaję już szału od słuchania weselnych kawałków w internecie, ale przecież zespół znaleźć trzeba. ci wydają się sensowni, ale gdzieś przeczytałam jed...
  • Witam, W przyszłym roku z moim narzeczonym planujemy ślub i słyszeliśmy, że hitem tegorocznych imprez jest fotobudka. Czy ktoś może miał na swoim weselu takie urządzenie? Co myślicie o wynajęciu fotobudki? Będziemy wdzięczni za odpowiedzi.
  • Wesele mojego syna odbędzie się 100 km od miejsca zamieszkania, Moich gości weselnych przywiezie i odwiezie autokar( ktory będzie czekał na gośći ) W domu weselnym są pokoje gościnne (260 zł za dwuosobowy pokój), owszem zarezerwowałam kilka pokoi, dla mnie, świadków , Babci, ale nie stać mnie, żeby wynająć dla 60 osób. Mój siostrzeniec właśnie oświadczył mi że na wesele wybierze się z niespełna 2- miesięcznym niemowlęciem.. Początkowo myślałam , że to żart, ale pozostała część rodziny w tym ...
  • bo krzyczą, piszą, biegają, rodzice są ukatowani, wychodzą wcześniej, łażą je usypiać w samochodzie, gorzej się bawią i w ogóle. spotka się to ze zrozumieniem rodziny, jak sądzicie? przy dawaniu zaproszeń powiedziałabym, że bez dzieci i tyle.
  • Witam, Mam pytanie - czy organizował ktoś wesele w Villa Park Otwock? Ewentualnie bawił się tam jako gość? Polecacie to miejsce?
  • Planujemy wesele i stwierdziliśmy, że nie będziemy brać kamerzysty na wesele. Chcemy uwiecznić na filmie tylko samą ceremonię ślubu, a później zostanie sam fotograf. Myslę, że goście dzięki temu będą czuli się swobodniej. Spotkaliście się z takim rozwiązaniem? Myslicie, że to dobry pomysł?
  • Czy byliście kiedyś na weselu, gdzie nie było alkoholu? Nic a nic? Dobrze się bawiliście? Miła jest wizja trzeźwych panów, bez upocenia, czerwonych twarzy i śmierdzących przytulanek, sprośnych żartów. Tylko czy Polacy potrafią się dobrze bawić bez procentów, hulać, śmiać się i tańczyć?
  • Polecam z czystym sumieniem Dj Art, www.art-dj.pl głównie za świetnie dobraną muzykę i profesjonalne podejście. Powiem szczerze, że spodziewaliśmy się, że to będzie obiad weselny z opcją tańców, ale Dj tak dał czadu, że wyszła z tego mega impreza.
  • z narzeczona bierzemy slub na wiosnę (dokładnie kwiecień 2015) i mamy na oku zespol muzyczny, ale zastanawiamy sie jeszcze nad wyborem dj-a, ktory rozbawi towarzystwo? Czy to sie sprawdzi? ORganizowal ktos wesele z dj-em? Jak sie bawi szczegolnie ta "starsza" czesc gosci? co myslicie o tyn pomysle? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi i pomoc
  • Planuje wesela w warszawie lub w okolicach na wrzesien 2006. Moze macie jakies lokale w ktorych wiecie ze moga byc wolne miejsca - planuje tak zrobic na 70 osob.
  • Proszę o opinie na temat Soplicowa w Łodzi może byłyście tam na weselu ,zastanawiam się jeszcze nad Odyseją ,poważny problem.a może podpowiecie ciekawą sprawdzoną salę na 50 osób.
  • Poszukuję osób które miały wesele lub były na weselu w karczmie rycerskiej w Lęborku. Jakie było jedzenie i ile, obsługa, czy jesteście zadowoleni? Proszę o opinie
  • tak w ramach porady antyzapaleniowelonikowej crosspost z forum Kobieta: Re: Co sie wlasciwie robi na weselu? six_a napisała: > to, co u cioci na imieninach, tylko bardziej.
  • Szukamy kamerzysty/ekipy na wesele, która nagra błogosławieństwo, ślub w kościele, wesele. Najlepiej gdyby ekipa była z okolic Włocławka/Brześcia Kujawskiego. Zainteresowanych proszę o komentarz.
  • hej Gdzie najtaniej kupic wódkę na wesele - w supermarketach, w hurtowni czy moze u producenta? Ile m-cy wczesniej robicie ten zakup? Jaka polecacie w miare niedroga wódke?
  • Całą sobotę spędziłam na czytaniu wpisów na tym forum i przyznam, że jestem w szoku. Swój ślub i wesele miałam 25 lat temu, a to lata świetlne w porównaniu z tym, co przeczytałam, jeśli chodzi o organizację wesela. Córka za granicą, ślub we wrześniu i mi przypadło zadanie znalezienia miejsca na wesele i wszystkiego co z nim związane. Potrzebuję wszelkich podpowiedzi, a początek to miejsce. Czy ktoś może mi dać wskazówki, gdzie można zorganizować takie na ok. 60 osób? Zależy mi, żeby było w ob...
  • Witam. Mam pytanie, za ile najtaniej można zorganizować wesele? Impreza ma być na ok 30 osób (1 wieczór, bez poprawin), nie liczę DJa, bo mój przyjaciel zagra za przysłowiowe friko. Alkohol planuję przywieźć z wolnocłowej strefy w Livignio. Polecacie jakąś wypożyczalnie sukien ślubnych (moja wybranka, na szczęście, nie jest za kupowaniem sukni tylko na jeden wieczór). Miejscówka też nie musi być super droga ;) (w okolicy Nowego Targu). Oczywiście chcę żeby goście dobrze wspominali uroczy...
  • Witam. Tak jak w tytule poszukuję zespołu weselnego na wesele 26 czerwca 2016 na terenie Warszawy. Interesuje mnie zespół który zabawi gości , będzie wstanie grać na wesele 12 godzinnym od 17 do 5. Nie interesują mnie zespoły disco polowe. Poszukuję zespołu grające fajne, taneczne kawałki z różnorodnym repertuarem, potrafiącym rozbawić gości tych młodych jak i starszych. Jeżeli ktoś ma doświadczenia z takimi zespołami proszę o pomoc. [b]Info do reklamujących się zespołów[/b] , jeżeli już...
  • Po przeczytaniu któregoś wątku doszłam do wniosku, że chyba nie pasuję do współczesnych standardów i wstydu sobie narobię... Otóż sprawa ma się tak - finansowo stoimy kiepsko (wynajmowanie mieszkania itd). Podejrzewam, że przez najbliższych kilka lat może jeszcze tak być. I nam biedakom zachciało się ślubu i wesela! Hmm może nie wesela, ale zabawy. I tak czytając sobie te wypowiedzi dochodzę do wniosku, że może źle kombinuję. Otóż - chcemy wynająć salę na działkach, zatrudnić kucharkę i zr...
  • Ostatnio bardzo często można się natknąć na opinię że nachalne próba imponowania (szpanowania) innym swoimi pieniędzmi to wstyd dla tego co to robi, czyli obciach. Co sądzicie? Czy takie podejście ma szansę przyjąć się na weselach? Czy lokale kapiące złotem i mieniące się diamentami przestaną być popularne, a zaczną skromniejsze ale stylowe? Jakie jest wasze zdanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się