Dodaj do ulubionych

Pytanie do UKE

08.05.13, 13:00
Mam pytanie dotyczące jednej platformy cyfrowej.

Złożyłem reklamację dotyczącą tego że w lutym tego roku zdzwoniłem do konsultanta w sprawie wyłączenia części pakietów tv. Kosultant zapewnił że dyspozycja została złożona.

W marcu dostałem kolejną fakturę z której wynikało iż pakiety te nie zostały wyłączone!

I tu nadmieniam że pracuje w Berlinie i ta rozmowa z konsultantem była wykonywana z zagranicznego zastrzeżonego numeru telefonu !

Dostałem negatywną odpowiedz i której operator napisał że w ewidencji rozmów nie było rozmów wykonywanych z numerów 51893...... i 61868.... widniejących na moim koncie abonenckim.

Odwołałałem się o tej decyzji informując ponownie że dzwoniłem z zagranicy z numeru zastrzeżonego który podałęm
Niestety po dokładnie 30 dniach otrzrymałem negatywną odpowiedz w której znowu operastor napisał że nie było wykonywanych rozmów z numerów ble ble ble które widnieją na moim koncie abonenckim i że nie podałem dokładnej daty kiedy dzwiniłem !!!

Parodia jak ja mam pamietać co było 3 miesiące temu i kiedy dokładnie dzwoniłem !

Co mogę z tym fantem zrobić ????
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka