daro78 29.04.08, 21:26 Ktoś używał. Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wypowiedz.eksperta Re: soczewki biofinity 30.04.08, 20:13 Witam, bardzo proszę o podanie producenta soczewekbędę mogła,podać charakterystykę produktu. Pozdrawiam Emilia Dębińska - Bis Odpowiedz Link Zgłoś
facet_81 Re: soczewki biofinity 22.05.08, 20:29 wypowiedz.eksperta napisał: > Witam, > bardzo proszę o podanie producenta soczewekbędę mogła,podać > charakterystykę produktu. > Pozdrawiam > Emilia Dębińska - Bis Firma Cooper Vision Miała Pani z nimi do czynienia? Podobno dobrze sprawują się z wrażliwymi, suchymi oczami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optix Re: soczewki biofinity IP: *.komputersat.pl 24.05.08, 23:08 Też słyszałem że są rewelacyjne, ale nigdzie nie moge ich dostać. W jednym sklepie internetowym widziałem, ale nie ma mocy dla dalekowidzów:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamillo Re: soczewki biofinity IP: *.aster.pl 02.09.08, 21:12 Są rewelacyjne - noszę soczewki od 10 lat, zmieniam co jakiś czas firmę/markę, ale jeszcze nigdy nie trafiłem na coś tak rewelacyjnego. Oczy nie pieką nawet po całym dniu pracy w klimatyzowanym biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
atabe_s Re: soczewki biofinity 25.09.08, 19:31 a ja nie powiem, żeby była to rewelacja, dla mnie takie sobie, nie beznadziejne, ale bez rewelacji, o wiele lepsze sa dla mnie Proclear tej samej firmy co Biofinity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ridi Re: soczewki biofinity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 16:24 Mam je i dochodzę do wniosku, że lepiej nie mogłam trafić. Można je dostać u poszczególnych okulistów (tak było ze mną), bo faktycznie z tego co wiem, w Polsce są całkiem od niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: soczewki biofinity IP: 83.238.22.* 29.10.08, 21:38 do tej pory funkcjonawałam jako osoba nie "tolerujaca soczewek" niestety straciłam 2 pary okularów jednocześnie i musiałam założyć soczewki akurat gdzieś je kupiłam i rewalacja!! toolerancja doskonała przy suchym oku , polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś