bird_man 01.06.04, 08:51 drodzy forumowicze, co to jest waszym zdaniem MBA? co sie pod tym skrotem kryje? wasz ptaszek PS. Trudniejsze niz sie wydaje.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba sama z siebie 01.06.04, 09:21 nie wiem. A jak wrzuce na google to rozne rozwiazania podaje. Wiem jedynie co to jest NBA:))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: MBA 01.06.04, 10:01 bird_man napisał: > drodzy forumowicze, > co to jest waszym zdaniem MBA? > co sie pod tym skrotem kryje? > wasz ptaszek > PS. Trudniejsze niz sie wydaje.. ********* Birdie, na pierwszy rzut oka Master of Business and Administration, ale poniewaz zaznaczasz ze trudniejsze niz sie wydaje, to wietrze zdrade i zaczynam glowkowac........ :)))) O, juz wiem. Malo Blyskotliwy Antagonista (zna sie te mundrobrzmiace wyrazy... ;))))) Czirs, Jutka :) Odpowiedz Link
bird_man Re: MBA-rozwiazanie zagadki 01.06.04, 10:38 rozwiazanie: - jak pyta w Azji mezczyzna -> paatrz odpowiedz Jutki - jak pyta w Azji kobieta -> MBA=married but available...:-) zycie jest piekne.. ptaszek Odpowiedz Link
jutka1 Re: MBA-rozwiazanie zagadki 01.06.04, 10:53 bird_man napisał: > - jak pyta w Azji kobieta -> MBA=married but available...:-) ********** A jak pyta nie w Azji kobieta? MAU? :)) > zycie jest piekne.. > ptaszek ********** Birdie, zaczynam sie niepokoic... czy Ty jakichs glupstw nie masz na mysli?? ;))))))) (joke alert! :) Odpowiedz Link
xurek co na to samo wychodzi :)))) 01.06.04, 11:26 by byc married but available trzeba byc prawidziwym master of business and administration :))))) Xurek Odpowiedz Link
jutka1 Re: co na to samo wychodzi :)))) Xurku..... ;))) 01.06.04, 11:41 xurek napisała: > by byc married but available trzeba byc prawidziwym master of business and > administration :))))) *********** XUREK! Szapoba! ;))) Dokladnie tak! Odpowiedz Link
bird_man Re: brawo dziewczyny.. 01.06.04, 11:45 jak pytajaca jest ladna to ja tez odpowiadam zem master (c.n.d) pozdrawiam ptaszek Odpowiedz Link
basia553 Re: MBA 01.06.04, 13:04 No popatrzcie jak nam sie forum wzbogacilo o Ptaszka Co To Wie, ze my o tym tak bardzo lubimy gawedzic! Ptaszku, czynisz to przednio. Tak trzymac:))))) Odpowiedz Link
pawel_z_melb ? 02.06.04, 21:01 najpopularniejsze rozwiniecie to oczywiscie 'Masters of Business Administration'' ale moze byc tez 34,578 innych rozwiniec jak chocby 'Multifunctional Bar Android' Odpowiedz Link