Gość: Iza ;] IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.09, 19:17 Chciałabym ulepszyc swój język angielski.Słyszałam ze najlepszy sposób to rozmowa. ja nie mam takiej możliwości , ale mogłabym z kimś popisać.Moze znacie jakies stronki na ktorych mozna popisac z ludzmi po angielsku???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blah___rock Re: Angol;] 23.05.09, 19:57 MyspaceIM cos jak gg tylko że ma go więcej osób z USA ja piszę cały czas i mówie biegle po angielsku ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Angol;] 25.08.09, 21:37 Mi się wydaje że dobrze mówię po angielsku Chodzę na dodtakowy i do takiego anglika Całą lekcję poprostu gadamy po angielsku Naprawdę pomaga ale też np. oglądam filmy po angielsku Czy filmiki na YouTube Albo czytam książki po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia ;d Re: Angol;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 20:00 Yyy ja nie. x] Ale ja mam z Angola 6 na koniec mowie bardzo dobrze a to mój nr. gg 6763728. Jak chcesz to napisz popiszemy sobie czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angollll Re: Angol;] IP: *.jmdi.pl 24.05.09, 21:09 To możemy tu pogdac {mam 6 z angola,choć czy jest, dobra}??? To lecimy od podstaw Hello!What's your name??? Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Angol;] 24.05.09, 21:19 Mogę się przyłączyć . ? :d Hi! xD My name is daga xd and you? xd Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Angol;] 25.05.09, 08:05 i hermiona13 się pomyliła. Powinno być "My name is daga, what about you?" Chyba xD Poprawcie mnie jak coś A teraz ja : My name is karolina how old are you, dude? xD Odpowiedz Link Zgłoś
mags Re: Angol;] 25.05.09, 20:03 I'm twelve. Have you got any favourite subject in school? Which one? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia ;d Re: Angol;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 13:11 Wow you're good. Are you going anywhere on Holidays.? Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Angol;] 26.05.09, 14:46 In summer, I will go to the lake and the seaside with my parents and older sister. Also I will go for a few weeks to the family. Odpowiedz Link Zgłoś
mags Re: Angol;] 26.05.09, 18:29 Cat and dog. I can't judge which one I like the best. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Angol;] 29.05.09, 08:47 hej! jestem w 6 klasie podstawowej i mam 6 z angola na koniec roku, jestem najlepsza uczennica z angole w calej szkole..hieee mozemy popisac a ile masz lat?i w ktorej jestes klasie? Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina YT, MS, zagraniczne strony! 25.08.09, 22:34 najlepiej jest zalapac angirelski sluchajac. ja sama chyba dobrze mowie po ang ;] polecam Ci filmiki na YT szczegolnie wywiady z gwiazdami ;] wtedy mozna duzo zalapc ;] poza tym na My Space mozesz pisac z zagranicznymi osobami a jesli chodzi o rozmowy... to moze znajdz choc jedną osobę, ktora dla zabici czasu rozmawialaby z toba po ang? ja z przyjaciolkami zawsze zabijamy tak nude! tym smieszniej jest kkiedy ktoras przekreci slowo! bedzie wiele smiechu ale i nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: YT, MS, zagraniczne strony! 25.08.09, 22:55 omegle.com - świetna stronka. w sensie czat z osobami z różnych stron świata. nieźle można się podszkolić i poznać ciekawych ludzi. Sama poznałam chłopaka z Anglii, piszemy na msn do teraz i można powiedzieć, że jest moim przyjacielem ;] a mój angielski jest o niebo lepszy.. Odpowiedz Link Zgłoś