Gość: kitty IP: *.vx.pl 23.06.09, 15:13 Jestem jedynaczką.Znacie wiazdy które są jedynaczkami lub jedynakami? a wy jesteście? piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ox Re: Jedynaczki. 23.06.09, 15:16 osobiście mam rodzieństwo :siostrę..........bardzo się z tego cieszę i mamy między sobą suprer relacje ale znam kilka osób które są jedynakami ...hmm...z gwiazd .....ehh..nie nie znam jedynaczek ale pewnie jest ich sporo ....... Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Jedynaczki. 23.06.09, 15:23 ja nie jestem jedynaczkom mam rodzenstwo) a ze sławnych gwiazd to jedynaczką jest Selena Gomez` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja14 Re: Jedynaczki. IP: *.range86-159.btcentralplus.com 29.06.09, 22:45 ja jestem,ale ma 2 kuzynki ktore sa dla mnie jak sis Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: Jedynaczki. 23.06.09, 17:16 Ja mam rodzeństwo. Jednego brata starszego o 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Jedynaczki. 23.06.09, 17:24 . ja też jestem jedynaczką . ; dd . i właśnie ze sławnych gwiazd to Selena jest jedynaczką . i dalej to nie wiem.. ale jest jeszcze dużo .. tylko trzeba pomyśleć . x ] Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Jedynaczki. 24.06.09, 21:18 ja mam 2 braci i siostrę bliźniaczkę najstarsza jestem bo siostra była 15 minut później niż ja a mam 15 lat a bracia 10 cieszę się że jak jestem najstarsza to mogę wszystko np: siedzieć na komputerze cały dzień ... Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Jedynaczki. 23.06.09, 20:45 ja nie jestem jedynaczką i mi z tym bardzo źle gwiazda która jest jedynaczką to chyba np. Demi Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Jedynaczki. 24.06.09, 08:58 majson napisał(a): > ja nie jestem jedynaczką i mi z tym bardzo źle gwiazda która jest jedynaczką to > chyba np. Demi ..Demi nie jest jedynaczką ma 2 siostry!! "Ma dwie siostry, Dallas Lovato, która również jest aktorką i piosenkarką, i przyrodnią siostrę Madison De La Garza." Odpowiedz Link Zgłoś
shocek Re: Jedynaczki. 24.06.09, 18:40 ja mam trójkę rodzeństwa.ja ci trochę współczuję bo musisz sama sprzątać xD Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Jedynaczki. 24.06.09, 15:50 nie ja mam brata.i dobrze jak bym była jedynaczką to bym chyba zwariowała. A jak ty wytrzumujesz? ja bym tak nie mogła! Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Jedynaczki. 24.06.09, 16:01 Ja jestem i nie powiem, czsami jest mi z tym źle ,,, xd ale to ma też swoje dobre strony Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Jedynaczki. 24.06.09, 18:48 Ja mam brata i siostree ! xdd fajniee tyle ze mlodsi ! . siostraa ma 5 ! brat 8 ! a ja 14 ! ;d niby fajnie ,alee chociaz ma to zle strony ;d alee czaem fajnie porzadzic ! ogoolnie sie ciesze nie moglabym byc jedynaczka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jedynaczki. IP: 83.2.232.* 24.06.09, 19:10 Ja jestem jedynaczką. I to w dodatku szczęśliwą. Teraz, jak mam 15 lat to mi ciężko wyobrazić sobie, że mogłabym mieć rodzeństwo... Chociaż jakbym miała mieć rodzeństwo, to wolałabym mieć siostrę (młodszą o rok, starszą o rok, albo bliźniaczkę) i dwóch braci, najlepiej jeden starszy o rok, a drugi 2 lata. Tak to sobie wymyśliłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzynlik Re: Jedynaczki. IP: *.range86-159.btcentralplus.com 29.06.09, 22:44 mam 14 lat.ja mam 3 siostry[2,9,16 lat]i 4 braci[4,6,10,23 lata]i jest luxmieszakamw duzym domu jest wesolo.mama chce jeszcze raz zajscw ciaze Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Jedynaczki. 24.06.09, 19:45 Także nią jestem i nie przeszkadza mi to. Dużo osób mówi, że ludzie, którzy nie mają rodzeństwa wyrastają na egoistów i samolubów. Ale to nieprawda. Nigdy nie byłam "córeczką tatusia" czy "mamusi". Traktowali mnie normalnie, nieraz miałam gorzej. Teraz nie mogę sobie wyobrazić życia z rodzeństwem. Widocznie tak miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Jedynaczki. 24.06.09, 23:08 ja mam młodszą siostrę nie chcialabym byc jedynaczką gdy jade gdzies z rodzicami a siostry nie ma czuje sie jak jakis rozpieszczony bachor xD nie wiem tak jakoś mam ale już się do niej przyzwyczaiłam wiec nie marudze ze chcialabym byc jedynaczka a ci co są jedynakami tez sie juz przyzwyczaili i nie potrzeba im rodzenstwa bo oni juz sami wiedza jak sie soba zajac a nie wiem czy ashley tisdale ma rodzenstwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Jedynaczki. IP: *.aster.pl 25.06.09, 23:16 Ludzie przeczytajcie sobie tytuł !!! Mieli tu pisać tylko jedynacy , wiec won mi z tad !!! >: Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Jedynaczki. 26.06.09, 00:20 do klaudysia - ashley ma rodzeństwo . sprawdź sb na wikipedii . xd . też myślałam, że ona , Demi nie mają, a jednak . xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Jedynaczki. 26.06.09, 00:31 'aha żeczywiście ma Jenifer Tisdale ;D Ale ash ładniejsza xd. Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Jedynaczki. 27.06.09, 13:19 Ja jestem jedynaczką. A która z gwiazd nią jest to nie wiem. Selena Gomez chyba ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
muse Re: Jedynaczki. 29.06.09, 11:56 też jestem jedynaczką. x dd a z gwiazd to tak , selena gomez. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna09 Re: Jedynaczki. 19.07.09, 22:47 Też jestem jedynaczką mam 13 lat ale mam wujka który ma 18 lat niby nie mieszkam z nim ale kiedyś mieszkałam z nim tzn.u babci wyprowdziłam się moi rodzice się wybudowali gdy mialam sześc lat.Mój wujek jest dla mnie jak brat (w sumie on też nie ma rodzeństwa bo jego rodzeństwo jest od niego o tyle starsze 16,11,10).Więc bijemy się dokuczamy sobie i rozumiemy się jak rodzeństwo ile razy przez niego płakałam albo miałam podpite oko ile razy pomagał mi w zadaniu ile razy mnie rozsmieszł.Kocham go jak brata a on mnie jak sis.Czyli tak po części jestemjedynaczką.Acha i zwierzamy się ze swoich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś