stres

(35 wyników)
  • Właśnie uczę się od 3 godzin, ale w zasadzie to jeszcze nie wystartowałem. Robię wszystko inne, żeby tylko się nie uczyć, więc o jakim stresie tu mowa? ;]
  • a tak sobie pomyslalam,ze to w sumie ciekawe co sie komu dzieje(oprocz zapominania wszystkiego wlacznie ze swoim imieniem) bo ja np.mam strasznie zimne dlonie,i ogolnie trzese sie czasem wydaje mi sie ze jest okropnie zimno i mam scisniety maksymalnie zoladek,az czasem do nudnosci :/
  • Jak w temacie- proszę o wasze porady, jak sobie z tym radzicie. pzdr
  • hej zaczynam strasznie sie denerwowac przed matura. slyszalam ze sa jakies specjalne kursy odstresowujace. znacie moze jakies? bede wdzieczna za jakies namiary pozdrawiam paulina
  • Dzień dobry państwu. Nie jestem osobą reklamującą przecieki maturalne 2008, czy też jakieś śmieszne testy po 10zł sprzed trzech lat. Nie jestem osobą która reklamuje jakiś serwis czy forum. Nie jestem osobą która podaje kogoś numer w celu zrobienia komuś na złość. Jestem osobą od dawna zajmującą się umysłem ludzkim, od dawna interesującą się charakterami oraz czymś takim jak 'stres' itd. Jeżeli chciałbyś lepiej występować publicznie, lepiej rozmawiać z komisją, czy też nie stresow...
  • jak sobie radzic ze stresem?? lek przed matura polozyl mnie do lozka na dobry tydzien i nie bylam w stanie nawet ruszyc reka:( tak dziala stres przed matura:(
  • Nie wiesz jak odreagować stres? zapomnieć o listach zakwalifikowanych, rezerwowych, procentach i punktach? PIECZ CIACHA! ;D Przepis po przegranej na UG i UMK: sernik czekoladowy według Nigelli Lawson! 1. 125g herbatników rozdrobnij na okruszki i połącz z łyżką kakao + dodaj 1/4 kostki masła (otrzymana masa powinna wyglądać jak plażowy piasek po deszczu :) 2. na dnie blaszki ugnieć z otrzymanej masy spód i włoż do lodówki 3. do 500g twarogu (przemielonego - możesz go kupić, nie trze...
  • Nie radzę sobie ze stresem. Żadne wdechy i wydechy nie działąją. Probowałam brać deprim...ale on tylko porawia nastrój. na egzaminie każdy dźwięk mnie rozprasza, nie jestem w stanie się skoncentrować. Na angielskim byłam tak przerażona,że nie zdam tej matury...że musiałam w 50% strzelać żeby cokolwiek zaznaczyć. Nie wydaje mi sie ze to wynika z braku wiedzy z ang. Na probnej z podstawowej dostałam 96% a na rozszerzonej 80%. Co robić??Czy wy macie pobobny problem>Jak sob...
  • A jak tam u was, drogie maturzystki(no chyba że panowie też są zainteresowani), wizja matury przekłada się na wagę? mi się poszczęściło, że nie poszło w drugą stronę i nie przytyłam a zgubiłam 5 kg =) [uwaga: przygotowana jestem na wszelakie docinki od tych, którzy lubią być wiecznie niezadowoleni. zresztą przyznaję, że temat nie jest poważny, ale czy koniecznie musi?]
  • Witam, mam takie pytanie (z góry proszę o poważne podejście do sprawy, bo jest to dla mnie duży problem) otóż na maturze z matematyki nie przeniosłam odpowiedzi na kartę odpowiedzi :( Czy moje odpowiedzi z arkusza zostaną jednak uznane? Za pośrednictwem szkoły wysłałam już prośbę w tej sprawie, ale jednak nadal żyję w niepewności.. :( Spotkaliście się już z taką sytuacją?
  • Hej! wy tez sie stresujecie rekrutacja,czy to tylko ja jestem taka nerwowa? zanim cos wypelnie,to czytam polecenie 2 razy,jak niedorozwinieta:| i wymyslam soebi problemy(tak mi sie wydaje).chcialabym,zeby juz bylo po wszystkim,zero wycieczek na uczelnie(przynajmniej tymczasowo;)),zero stresu i indeks w łapce.
  • Witam wszystkich Maturzystów:)) Jak samopoczucie??? Stresujecie się już bardzo??? Ja tak... Jeszcze praca i powtórki... ciężko jakoś... czas szybko mija... Co zrobić by nie zwariować? Zdaję polski, ang i wos... Boję się:(
  • stres??(5)

Czy tez tak macie,ze przed matura strasznie duzo jecie??Ja niestety tak mam...Po maturze bede wielka jak szafa! :(
  • No tak ja już jutro mam wyniki i nie mam pojęcia co z sobą zrobić. Obojętnie co zrobię ciągle myśle o tych wynikach. Podpowiedcie mi jak wy radzicie sobie z tym stresem ??
  • dlaczego są opinie ludzi z "czwórki", każdy wie, że ta szkoła to dno- nie to co 5 LO :)
  • www.pewniaki.vav.pl no co powiem... po 10 minutach dostałem... cool...
  • by móc napisać ją wystarczająco zadowalająco? Czas wyrzucić z siebie gorzkie żale,że to przez stres było;) Strach sparaliżował,stres zmobilizował,jak to było z Tobą?:P
  • bo dzisiaj mam polaka ustnego i z niczego zaczal mnie tak napie..c brzuch ze ciagle chodze do klopa;p poza tym czuje jak bym mial zaraz wymiotowac. Ale staram sie zachowac spokoj i wydaje mi sie ze dobrze mi to w miare wychodzi..;p nie wiem wiec czemu mam takie dolegliwosci ;/ Moze Wy wiecie,co?!
  • Witam Jutro niestety mam ustny z polaka i...cholernie sie denerwuje :( Boje sie ze jak tam wejde to zapomne wszystkiego co mam mowic.Z reguly jak mam cos ustnie prezentowac to sie denerwuje i wtedy wszystko mieszam, zapominam itp.Na dodatek nie umiem mowic tak plynnie, zacinam sie, zastanawiam. Powiedzcie mi, czy tam trzeba mowic plynnie? Czy trzeba nawijac jak katarynka? Co zrobic jesli zgubie calkowicie watek? Nie bede zupelnie wiedzial co powiedziec? Jak wybrnac z takiej sytua...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się