Gość: kuzni IP: *.rz.izeto.pl 08.12.09, 11:23 polski przykład www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8ae56a23455fbd4d.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Fayah Re: Kameleon IP: 93.175.80.* 08.12.09, 14:01 Taaaa, wyjatkowo polski xD, ale u mnie w miescie jest korporacja taxowkowa, ktora obkleja swoje samochody (mysle ze w podobny sposob), ja charakterystyczny dla siebie kolor, tj. zolty. Tylko zamiast ferrari posiadaja glownie dacie logan xD i jakies passaty, jak to na taxowce ;D Link Zgłoś
Gość: owoc Re: Kameleon IP: 82.160.252.* 08.12.09, 14:22 Szacunek dla ludzi ktorzy to robili ale oklejanie takiego dziela sztuki folia to poprostu wiocha! Nielepiej kupic bylo czarne F430 :-) Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kameleon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.09, 14:47 HEHEHEHHE przypomniały mi się naklejki przypominające tą folię tyle że tam była imitacja włókna węglowego :D Wiejski tuning pełną gębą. BTW. Wie ktoś gdzie taką profesjonalną folię kupi. W sumie można spróbować ;) Na pewno fajna zabawa. Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kameleon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 16:02 Folia "profesjonalna" wymaga również profesjalnego jej położenia. Taka impreza wcale nie jest tania, i już z tego powodu moim zdaniem nie podpada pod wiejski tuning. A profesjonalnie zrobią to m.in panowie z b3studio.eu to oni o ile mi wiadomo odpowiadają za to czarne lambo z pierwszego linka. Link Zgłoś
Gość: Frycek Re: Kameleon IP: *.xdsl.centertel.pl 08.12.09, 19:09 Nie wiem nie znam się na producentach takowych folii, ale ja jestem fanem matowych samochodów. Sam mam zamiar przemalować swojego Mini na czarny mat i po jakimś czasie dodać coś karbonowego... Ale puki co zawieszam wzrok na Lambo i Ferrari :D Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: kuzni Re: Kameleon IP: *.rz.izeto.pl 08.12.09, 19:54 wyczytałem gdzieś że ta folia miała być zabezpieczeniem lakieru przed burzą piaskową i już mu tak zostało Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kameleon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 08:40 @kuzni To lambo widywałem ostatnio w kolorze białym... Ponadto, w sieci były dostępne zdjęcia z "procesu" obklejania tego cuda własnie w firmie b3studio. Oryginalny lakier miał kolor...czerwony. Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kameleon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 08:46 images47.fotosik.pl/200/b14ddff9800f45e4med.jpg Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Kameleon IP: *.ghnet.pl 13.01.10, 11:09 zirkusmusik knie | chat magdeburg | malvorlage baufahrzeuge | as106 roboter | youtube razzia | wechselkurs thb | busenbilder moms | ariba hamburg | regenwasseranlage beton | bauanleitungen holz | voissa voyeur | badezimmer ausbauen | vans mountainbike | danska garner | maxi mounds | windeln teens | basteln osternest | ulm erotic | hausfrauen reif | antik garten | tiersex dvd | pluspunkt.info berlin | zahnimplantation kosten | zitronenbaum pflegen | kartenlegen berlin Link Zgłoś