Dodaj do ulubionych

ropomacicze :(

30.06.11, 21:10
Powiem tylko tyle, że w życiu nie myślałam, że spotka to właśnie mnie :( Moja bidulka wczoraj rano zaczęła popiskiwać i coś jej zaczęło lecieć ze sromu, kolor przeźroczysto-żółty, nawet nie chciałam myśleć, że to ropa... no ale USG pokazało, że to jednak ropa w macicy :( od razu Pan Doktor kazał dzisiaj przyjechać na zabieg, no i tak zrobiłyśmy, Layla o 12 została wysterylizowana na szczęście wszystko poszło bez powikłań, o 13.30 już byłyśmy w domku. Muszę wam powiedzieć, że jak ja odbierałam to nawet siedziała w kojcu i czekała :) teraz smacznie śpi :) jutro rano wizyta kontrolna: kroplówka, leki przeciwzapalne i przeciwbólowe, no i oczywiście zmiana opatrunku. A najlepsze jest to, że umówione byłyśmy na sterylizacje za miesiąc, a tu wyszło inaczej....Trzymajcie za nas kciuki !!!!
Obserwuj wątek
    • agatek28 Re: ropomacicze :( 30.06.11, 22:49
      Ojjj:( Faktycznie się przytrafiło...Trzymamy...pewno , że trzymamy!!!
    • maby-baby Re: ropomacicze :( 30.06.11, 22:51
      Ojej! Pewnie,że trzymam kciuki!
      • an3czka2 Re: ropomacicze :( 30.06.11, 23:55
        Trzymam kciuki i to bardzo, to strasznie przykre. Biedna na bank cierpiała. Dobrze że zauważyłaś że coś nie tak jest z małą. Swoją droga ile ona ma?. Czeka cię pewnie kilka ciężkich dni z małą, moja przy przepuklinie dobę dała mi popalić. Na drugą już dokazywała jak się masz, tylko latałam i ściągałam ją z foteli, kanap itd. Na szczęście nic jej nie puściło(znaczy szwy nie puściły):), czego i lajli życzę z całego serducha, będzie dobrze. Musi być !!! Pozdrawiam z lilką:)
    • marta13sar Re: ropomacicze :( 01.07.11, 08:18
      Trzymam kciuki. Ja strasznie panikowałam po sterylce (na szczęście bez ropomacicza), ale wszystko jest ok. Dużo zdrówka i pozdrawiam.
      • annrez Re: ropomacicze :( 01.07.11, 08:34
        jak dzis sie czujecie ?
        • anita_nr1 Re: ropomacicze :( 01.07.11, 09:01
          No właśnie niedawno wstałyśmy, spała ładnie całą noc ani razu się nie obudziła, wczoraj wieczorem zrobiła siusiu i kupkę, więc chyba dlatego też dobrze jej się spało, dzisiaj już byłyśmy na trawce zrobić siusiu, no i dzisiaj dopiero mogłam jej dać trochę karmy, zjadła jak "schabowego" aż się uszy trzęsły :) o 10 jedziemy do weta. Layla 3 lipca skończy dopiero 10 miesięcy i już taka przygoda ją spotkała:( Dzięki za wsparcie :)
          • agatek28 Re: ropomacicze :( 02.07.11, 11:10
            Dzielna z niej dziewczyna..a z ciebie odpowiedzialna właścicielka. Będzie dobrze kobitki!!!
          • an3czka2 Re: ropomacicze :( 02.07.11, 18:44
            Anita wszystko będzie dobrze, życzę wam tego z całego serducha:). Trzymam kciuki nadal:) Ania.
          • anita_nr1 Re: ropomacicze :( 04.07.11, 09:50
            Dzuieki jeszcze raz za wsparcie :) U nas wszystko w porządku, ale niestety to juz 5-ty dzień po zabiegu i zaczynaja swędzieć szwy :( dzisiaj w nocy dała mi popalić wierciła się chyba do 1-szej a obudziłą mnie 4.30.... masakra, no ale wybaczam jej :) ja juz dzisiaj musiałam wrócić do pracy, ale na szczęście bratu mogę ją porzucać na cały dzień na szczęscie śiwetnie się dogadują :) boje się, żeby nie zaczęła się teraz drapać trzeba miec ją na oku :) ma śmieszny kubraczek w którym chodzi od operacji, ale na szcęście nie chce go ściągać. Pozdrawiam wszystkich !!!!!
            • an3czka2 Re: ropomacicze :( 04.07.11, 10:25
              Super, wszystko się goi ładnie. Dobrze że kubraczka nie ściąga, będzie dobrze. Pozdrawiamy z lilką:)
              • annrez Re: ropomacicze :( 05.07.11, 09:23
                niech sie szybko goi i nie swedzi!
                • anita_nr1 Re: ropomacicze :( 05.07.11, 11:56
                  Oj zaczęło swędzieć i to intensywnie, na szczęście na razie pogoda sprzyja gojeniu się rany bo nie jest za gorąco :) pilnujemy, żeby Layla się nie drapała, w sobotę idziemy na zdjęcie szwów :) pozdrowienia :)
                  • an3czka2 Re: ropomacicze :( 05.07.11, 14:46
                    Super!!!, będzie okey:) Pozdrawiamy Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka