jozefosmenda 20.05.09, 11:00 Patrzcie tylko jak to wszystko się kręci: www.polskatimes.pl/dziennikzachodni/opinie/117119,2,id,n.html Wystarczy w tym tekście zmienić nazwę Katowice na Rudę Ślaską i wszytko się zazębia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: Aglomeracja ! 20.05.09, 15:13 No Jozek mze najpierw pogadamy o twoim honorze?! www.tvs.pl/informacje/10896/play A jaki uklad byl miedzy toba a Stania w sprawie Bozenki? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Aglomeracja ! 20.05.09, 22:58 Gregor przestań tutaj pieprzyć farmazony! Ta sytuacja to typowy przykład metody na odwrócenie uwagi od siebie w kierunku kogoś innego. Tylko jest jedno ale! Nie mówimy o czasie przeszłym lecz teraźniejszym.A w tym przypadku to już jest totalne dno czyli inaczej: "wielu mistrzami się stało jak mówić prawdę niecałą"! Ale kto mieczem wojuje ten od miecza ginie.Czego wam wszystkim serdecznie życzę! Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Aglomeracja ! 20.05.09, 23:10 Ale kto mieczem wojuje ten od miecza ginie.Czego wam wszystkim serdecznie życzę No nsa razie zyczenie to ciebie dotyczylo. No i jak Bozenka dostala ta fuche? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Bytom to też Aglomeracja ! 20.05.09, 23:24 Fuchę to otrzymał z rąk twojego drugiego klasowego kolegi pewien talent nad talentami.W nagrodę za to, że odpuścił posadę w innym mieście chyba za wzorcowe kierowanie jakąś tam spółką! Oczywiście ten pierwszy kolega nic nie wiedział, ze mu taki numer wywinęli a potem borok za nich musiał się w telewizyji tłumaczyć. A pomyśleć, że jakbyś tutaj dalej siedział to by do takich nieporozumień nie dochodziło? Na pohybel Gregor! Na pohybel! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Jozek nie idz na waleta 20.05.09, 23:49 Teraz godomy i tam przed kamera bylo godane o ukladzie w sprawie twojej baby.Tu jest problem ze uklad dotyczy dwoje ludzi w jakiejs tam sprawie i tu chcemy sie dowiedziec jaki to byl uklad? Nu tu cie juz twoje smrodki okrzykli jako bohatyra tego reportazu ale wedlug mnie /choc to bylo robione pod twoj scenariusz /to wypadles blado i wystraszony. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Lepiej na waleta...... 21.05.09, 00:29 ...niż na ci...! Blukosz jak zwykle Gregor! Ale jedno ci musza przyznać! Imponujący jet ten twój ciąg do cygaństwa i krętactwa. Twój kolega klasowy ma tak samo ale nazywa to dyplomacją.Ty przynajmniej walisz prosto z mostu no ale z drugiej strony nie ma się co dziwić bo to cechuje ludzi prostych i prymitywnych. Ale czy ty wiesz, że obaj za to będziecie się w piekle smażyć? Mnie jako ateiście to nie grozi i z tego mam największą radochę! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Lepiej na waleta...... 21.05.09, 00:42 Imponujący jet ten twój ciąg do cygaństwa i krętactwa. Twój kolega klasowy ma t > ak samo ale nazywa to dyplomacją.Ty przynajmniej walisz prosto z mostu no ale z > drugiej strony nie ma się co dziwić bo to cechuje ludzi prostych i prymitywnyc > h. No pewnie tylko ty jestes prawdomowny i honorowy co widzimy na tym filmie. A tak Jozek powiedz mi dlaczego Zydy i komunisty jak sa zepchnieci na banderola to sobie przypominaja nauki kosciola? Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris e=mc2 21.05.09, 00:54 ponieważ, jak mniemam z definicji p. Józefa, katolicy u koryta całkowicie zapominają nauki- nie tylko kościoła ihahahah Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Lepiej na waleta...... 21.05.09, 14:33 Gregor wyjaśnij mi ten wątek o żydach,komunistach i banderoli bo tego nie rozumiem? No i co to ma wspólnego z moją osobą bo ani jednym ani drugim nie jestem,nie byłem i nie będę! I wiedz ty ćwoku, że nie każdy musi być "ubabrany" przez twojego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 [...] 22.05.09, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Lepiej na waleta...... 23.05.09, 00:10 wyjasnilem i to w sposob taktowny a hepik wycial to niech ci teraz on powie co tam stalo. Odpowiedz Link Zgłoś