awanturka 03.08.10, 12:56 Czy ktoś trafił na naprawdę dobry pasztet z soi? nie spodziewm się smaku mięsnego pasztetu - jestem realistka. Oczekuję, że będzie dobrzy przyprawiony i będzie smaczny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: pasztetyz soi 03.08.10, 21:31 Zwyczajny, taki w Carrefour - wersja z ziołami. Mi smakuje. Odpowiedz Link
jhbsk Re: pasztetyz soi 04.08.10, 09:26 Kupne mi jakoś nie smakują. Ale robione w domu jak najbardziej. Może spróbuj? Odpowiedz Link
awanturka Re: pasztetyz soi 04.08.10, 13:12 A jak to się robi? Włśnie jestem na etapie prób przejścia na wegetarianizm. To na początku wcale nie takie łatwe, na razie się przymierzam i nie jem mięsa, ale ser i jajka na razie tak. Odpowiedz Link
kkokos Re: pasztetyz soi 04.08.10, 19:45 broń boże polgruntu - paskudztwo znacznie lepsze są firmy sante - dla mnie najlepszy z koperkiem, ale jest wersja z pomidorami, pieczarkami i zwykły. no i pyszny paprykarz sojowy też sante - zwykle stoi na półce razem z tymi pasztetami dobre są też pasztety w słoiczkach - firmy nie pamiętam, żadna z tamtych dwóch - mają luźniejszą konsystencję od tamtych. nie widywałam ich w hipermarketach, na pewno są w bomi. i nie wiem, czy przypadkiem nie nazywają się "pasta sojowa". i jest większy wybór smaków Odpowiedz Link