czas

(67 wyników)
  • czy ktoraś z pań może sie oficjalnie pochwalić swoimi osiągnięciami?? ile kg i cm ? na jakim etapie i po ilu dniach?? piszcie proszę, bo to może bardzo mocno motywować innych !! z góry dziekuję.
  • witam drogie współtowarzyszki:) Jutro mój START!! boję się, ponieważ już kiedyś zażywałam magiczne torebki i kiepsko było- tzn. rzeczywiście schudłam ale nie dotrwałam a pożniej raczenie się wieczornymi przekąskami z moim chłopakiem zrobiły swoje:( Tak czy siak trzymajcie kciuki. Ps. może znajdę osóbkę, która także jutro zaczyna wielka bitwę:) czekam na odp
  • Najpierw troche historii: z CD mialem (tak, tak, to nie pomylka – rodzaj meski...) do czynienia na powaznie 2 razy. Zawsze zaczynalem z CD, a pozniej kontynuowalem po swojemu. Efekt – szczegolnie za drugim razem – byl baaardzo pozytywny: ze 116 kg (przy wzroscie 178 to calkiem sporo...) na efekt koncowy 82,5 kg. Oczywiscie, to nie tylko zasluga CD, ale spory jej udzial w poczatkowej fazie to i owszem! Z tzw biegiem czasu jednak zaczelo sie znowu nawarstwiac tu ...
  • kurcze czy ktos tu jeszcze zagląda? jestem tydzien na sicislej, jakos specjalnie nie widze efektowzy widac jakas zmiane to kazdy mowi hm.....hm....to chyba jeszcze za wczesnie, nic nie widze przykro mi...(tzn tyle ze ubrania zrobily sie troche luzne, ale jak pytam rodzine czy znajomych c, mam mega dola czy ja wogole kiedys schudne?? smutno mi po prostu i zjadlabym wielkie lody z bita smietana polewami..... :-)
  • Sukces! Samopoczucie swietne! Pol kilo mniej!
  • Hej! Długo mnie tu nie było...pisze do was dzisiaj bo mam niesamowitego doła, juz dawno takiego nie miałam. Nienawidze siebie za to ze jestem gruba! nie potrafie schudnąć! 2 lata temu odchudzałam sie Dietą Cambridge schudłam 20 kilo jednak potem szybko spowrotem przytyłam. Potem byo coraz gorzej, coraz wieksza depresja z tego powodu, wstyd i plotki ludzi jak ja wyglądam. Panicznie bałam sie ze znowu przytyje jesli zaczne sie odchudzac, nie bylo dla mnie sensy sie odchudzac wiedz...
  • moze ktoras z Was mi pomoze. mam potezny problem..nie moge sie zebrac w sobie i zaczac. jem bez opamietania:(((( przechodzilam bulimie...dawno. wyszlam z niej calo ale co mi zostalo to opychanie sie. z ta roznica ze nie zwracam i nie mam wyrzutów sumienia. moj facet sie oglada juz za innymi, pyta kiedy w koncu zaloze sukienke a ja jestem coraz grubsza. torebki leza..czasrem zjem rano 1 po czym ide na dól do kiosku i kupuje pączka. ratujcie mnie..jak ja mam sobie poradzic z tym zeb...
  • Dziewczyny, mam pytanko, czy w chwilach wiekszego oslabienia moge zjesc dodatkowo jedna porcje wiecej albo pol batona(mam168cm)???Poza tym cholernym oslabieniem, ktore mnie codziennie dopada z mniejszym lub wiekszym natezeniem to calkiem niezle przechodze ta dietke.Nie wiem jak sie ma ketoza do mojego wzrostu i czwartej torebki... czasem po prostu wloke noga za noga i nie wiem czy sie nie przewroce :/
  • zjadłam sniadanko hihi obiad a na kolacje poprostu az mi sie cogneło.Moze dolewać więcej wody???
  • Planuję zacząć DC od piątku lub soboty. Problem w tym że szykuje mi sie wyjazd weekendowy, którego nie mogę przełożyć który wypadnie po 2tyg. diety. Co radzicie - zrobic 2tyg. DC, potem wyjazd, ewentualnie do konca tyg. zrobić 100kcal (tak żeby pełen tydzien być na 100kcal) a potem dokonczyc 1 tydz. DC? Czy 2tyg. DC, potem tydzień 1000kcal, a potem pełne 3tyg. DC. Czy najlepiej poczekać do powrotu i zacząć DC wtedy - nie ukrywam, że mam dużo do zrzucenia (17kg) i zależy mi na cza...
  • Witam mam do was taka prośbę proszę o wsparcie mam 27 lat moja waga to 150kg a wzrost 169cm Kiedyś byłam na diecie Cambridge ale niestety nie miała pieniędzy na konynuacje. wtedy moja wyjściowa waga była 120 doszłam na tej diecie do 112 i niestety brak pieniędzy. Teraz po porodzie moja waga wyjściowa jest troszkę hmmmmmmm wieksza Dostałam od mikołaja wage elektroniczną do 150kg i powoli nabieram siły na diete ponieważ mój zegar biologiczny bardzo szybko bije i chcę zajść w ciąż...
  • Niedziela była smutnym dniem. Nie myślałam ani o sobie, ani o tym, że nie jem. Myślałam o Papieżu i, że kończy się jakaś epoka. I uswiadomienie sobie, że jestem szczęściarą, że przyszło mi zyc w czasie pontyfikatu polskiego Papieza. a poza tym....cięzko mi było przygotować obiad. Wszystko pachnie potysiąckroć mocniej. Ogórek świezy spowodował ślinotok. To nie głód. To zdecydowanie łakomstwo. A ziemniaki odsmażane to po prostu bajka............ niedostępna. Cięzko było, ale prz...
  • JESTECZKU - wracaj - zobacz jaka CISZA !!!!!!! wyglada na to, ze sie nie nadaje na prowadzącą - wszyscy umilkli jak zaklęci....... strach sie bac co bedzie za tydzien albo dwa....... papapapa
  • mam pytanko, gdzies wyczytałam, że pomidorową można zmieszać z koncentratem pomidorowym?? Prosiłam moją konsultantkę, czy by mi nie zamieniła tej jednej torebki - dwie wsunełam, ale to był koszmar!!! Niestety, powiedziała, ze nie ma takiej możliwości. To mogę zmieszać ją z koncentratem, bo inaczej się... Aha, i jeszcze jedno. Podobno w trakcie tej diety nie można zażywać zadnych leków - w tym przeciwbólowych, no i nie brać żadnych witamin. Mam prawdopodobnie niedobór magnezu - t...
  • bo zostalo mi juz kilka koktaili ktore trzymam bo moze kiedys mnie przypili jakas nadmierna ochota a czasu bedzie brak na jedzenie w pracy wiec leza.... a ja waze juz 63 kg (165 cm wzrostu i bylo 77 kg) i chudne dalej tak 0,5 kg tygodniowo przy pomocy Diety South Beach. Zycze wszystkim Odchudzakom pozadanych efektow i trzymam kciuki Ewa
  • Witam, jestem szczęśliwą mama dwóch wspaniałych chłopaków (5 i 2 latka). Młodszego miesiąc temu odstawiłam od piersi. Teraz czas dla mnie :). Dziewczyny kochane! Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że znalazłam to forum!!! POMOŻECIE? pozbyć się 10-13 kg matce-Natce? ;-) Poczytałam trochę forum i tak sobie wymyśliłam, że zacznę od diety mieszanej, coby potem, jeśli stwierdzę, że dam radę, przejść na ścisłą. Czy to jest dobre rozwiązanie? I jeśli tak, to ile powinna trwać mieszana...
  • Nie wiem jak ludzie potrafia wytrzymac 3 tyg na tym swinstwie:(Podziwiam Was:)
  • zastanawiam się,bo ja stosowałam dc 2 razy w życiu,a wiem,że są tzw."stara gwardia" ma większe doświadczenia.ja pierwszy raz zastosowałam tę dietę 6 lat temu,a drugi ostatnio (przez całe 6 lat trzymałam wagę,a przez ostatni rok zaniedbałam sport przez nadmiar pracy i od razu 10kg w górę).mimo,że minęło tyle czasu (pewnie to nie czas ma tu znaczenie) za pierwszym razem poszło mi lepiej tzn. schudłam na ścisłej 7kg-3 w pierwszym tyg.,2 w drugim i 2 w trzecim.a teraz 2 w pierwszym,2...
  • w ten poniedziałek - moje urodziny tak na marginesie;) rozpoczęłam bój z wagą i dieta cambridge mnie wspomaga:D stosuje ją moja mama od tyg. więc do niej dołączyłam a we 2 łatwiej :) tylko trochę mialam gadania w domku, bo.. zdaję nową maturę i mam się uczyć i żebym czasem gdzieś tam nie zemdlała.. ale na tej diecie nie jest tak źle :) albo się waga psuje albo już 2kg zrzuciłam :) pozdrowienia i życzę wytrwałości innym :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się