czas

(213 wyniki)
  • od razu piszę że faza 3 bo takie coś raczej nie będzie wskazane dla osób które są w fazie odchudzania, ale moim zdaniem lepsze to niż najeść się byle czego :) a w dzisiejszym odcinku będzie o chałwie :)) mam słabość do chałwy do tego stopnia, że potrafię zjeść za jednym posiedzeniem chałwę z Lidla 250g. nie jest to zbyt mądre zważywszy że taki klocek zawiera 1300 kcal i 100g węgli, ale co jeszcze mnie wpienia w słodyczach ze sklepów to "olej roślinny" albo co gorsza "utwardzony olej rośli...
  • to na dole robi mi sie twardy bolacy brzuszek, najłatwiej wytłumaczyć to hmmm ze nie moge wciagnac brzucha poprostu mnie wywala ale boli przy wciaganiu ...w domu tego nie mam za to prace mam siedzącą i czasami mysle ze to z jedzenia i braku ruchu przez 8 godzin;( co moze pomagac? nospa nie ponaga czasami espumisan lub sylimarol ale niewiem dklandie z czego to sie robi bo roznie jem...walsnie od jutra wracam na SB i zobaczymy cz tez bede miala takie rzeczy jak teraz bo nie pamietam czy...
  • Dzisiaj rozmawiałam z Ceres i doszłśmy do wniosku, że z naszego poprzedniego powrotu i poprzedniego wątku nic nie wyszło ;/ ..... A żeby się nie demotywować może zacznijmy od nowa o(",)o Obiecałam Ceres, że dzisiaj będzie już "jedynkowo" i obiecałam, że rozdam owocki co do pracy kupiłam ale nie wyszło ;p sorki, ale jutro będą już ogóry i pomidory :) Za to w ramach "brania się za siebie" wyciągnęłam dzisiaj rower z piwnicy i niedawno wróciłam. Ciesze się, że wogóle dupsko ruszyłam, ale wyn...
  • wprawdzie 15 tydzien zacznie się od poniedziałku, ale przedstawiam wyniki moich zmagań: waga początkowa - 84,5 kg, waga obecna - 70,5 kg początkowy obwód pasa - 114 cm, obecny - 80 cm początkowy obwód bioder - 116 cm, obecny - 100 cm początkowy rozmiar - 46, obecny - 40 ( juz wciskam się w 38 ) to na zachętę dla wszystkich odchudzających się i myślących o tym :)))) do zrzucenia zostało jeszcze 6 kg, wiem, ze z tym będzie najtrudniej, ale chocby mi to mialo zając pól roku to nic, c...
  • Witam wszystkie milosniczki znikajacych kilogramow. Po raz pierwszy rozpoczynam swoj forumowy pamietnik odchudzania. Naczytalam sie o Was w kafaterii, forum ilonki, tutaj, no i zaczynam dzis. *** sroda 8.00: 3 parowki berlinki z serem (wiem, ze niebardzo plazowe ale nie mialam nic wiecej) i pol papryki czerwonej 11.00 orzeszki archaidowe 13.00 2 parowki berlinki i pol papryki no i pozostaje cos w domu, pewnie bedzie to jajo z pieczarkami. *** koniec menu Na jutro lepiej sie pr...
  • Witam Co chiwla czytam w internecie ze to super dieta i ktos schudnal,wiec moze i tego sprobuje? Ile schudyscie i w jakim tempie na tej diecie?
  • Po jakim czasie widac pierwsze efekty ??
  • Witam Wszystkich, dawno mnie tu nie było. Dosyć burzliwy okres przechodziłem, tak w życiu zawodoym, ale przede wszyskim osobistym. Rok temu wskoczyłem na SB, przy wadze 120 kg. Dzisiaj jest 95 kg, choc raz bylo juz 93, pozniej byla tez 100:), ale jest teraz 95 kg. Bilans jest zatem taki, że w rok nie mam 25 kg. czuje się fizycznie dużo lepiej. Okres od kwietnia do czerwca był okresem folgowania, ostatnio wzmozylem ruch fizyczny i wskoczylem na orbitreka:) bartek8241, izawit, paolinka86...
  • Witam wszystkich .Jestem tu nowa. Postanowiłam pzrejść na sb od jutra. dlaczego od jutra? bo dziś wypiłam już kawę. czy na tej diecie łatwo jest zrzucić brzuszek?
  • Witajcie Forumowiczki i Forumowicze. W tym wątku chciałbym przedstawić swoją prywatną ocenę co doprowadziło mnie do wyniku 147 kilo - samoanaliza być może ułatwi wytrwać w nowej wadze do której dążę od pół roku. Jako dzieciak byłem 'normalnej' budowy. Po tacie odziedziczyłem grube kości i szeroką klatkę piersiową. Ojciec też uprawiał różne sporty (niewyczynowo) - pływanie, tenis, piłkę. Na szczęście mam to po nim. Moje problemy zaczęły się gdy wolny czas spędzałem z dziadkiem. Dziadek c...
  • 6x tygodniowo wysiłek. 3x aerobowy, 3x siłowy + 30 min po siłowym aeroby. Efekt? 3 cm w pasie po 14 dniach. Waga w prawdzie mało bo 1 kg ale ... te centymetry. Ciekawy jestem jak będzie dalej... siłownia mnie wciagnęła na dobre :) Mój tydzień wygląda mniej-więcej tak. Poniedziałek rano - siłownia od 9 do 11.30. Wtorek - luz :) Środa rano siłownia 9-11.30, 20:00 - 20:45 basen. Czwartek 20:00 - 20:45 basen. Piątek siłownia 9:00 - 11.30. Sobota - football od 20:30 do 22:20. Niedziela - jakiś lig...
  • Witajcie, Od 15.06 jestem na DSB. W tym czasie straciłam równie 6 kg (z wagi początkowej 84,4 kg na 78,4 kg). Ten rezultat jednak utrzymuje się już od 2 tygodni, czasem pójdzie na chwilę w górę, potem znowu spadnie. Ważę się codziennie, żeby kontrolować zmiany wagi i zapisuję wyniki. Mam coraz większe problemy z motywacją i coraz częściej zdarzają mi się grzeszki. Pomyślałam, że wrócę na 1 fazę, ale wytrzymałam tylko 1 dzień (od razu na wadze 0,4 kg mniej) a potem sięgnęłam znowu po p...
  • Witam:) Zaglądam na to forum regularnie i cały czas znowu przymierzam się do SB. Mam ok. 5-7 kilo do zrzutu, bo po ostatnim dietowaniu niestety się rozpuściłam.....:// Ważę ok. 75 przy 173 wzrostu. Czuję się dobrze już z wagą 72, ale nie ukrywam, że chciałabym zobaczyć 6 z przodu;). I stąd pytanie o ćwiczenia. Chcę w końcu połączyć dietę z ćwiczeniami, wciągnąć się w "sport", bo niestety pracę mam siedzącą, do pracy dojeżdżam autem - nie z wygody a z konieczności - jakoś nie wyobrażam sob...
  • Czesc!! w środę kończę pierwszy etap. Poki co zeszło 3,5kg, myślę że przez te 3 dni osiągnę jeszcze trochę ;-) czytałąm sobie dziś zalecenia na drugi etap z ksiązki Agatsona i mam mały mętlik... słuchajcie jak to jest, myślałam, że tu się nie łączy a tam przepisy makaron z kurczakiem itp... boję się, że przytyję na tym.. kto z was ma doświadczenia z drugim etapem już? Ja powiem, że nigdy nie robiłam 2 etapu tak jak on każe. Zawsze byłam na zmodyfikowanym pierwszym, czyli jedynie rano by...
  • Mam pytanie, czy jako forme deseru stosujecie gaaretki owocowe, ale te typowe i pewnie maja zawartosc cukru??? I nigdzie nie widzialam galaretek bez cukru... Ja zamiast zjesc coś słodkiego, to raz na jakis czas robie galaetke owocowa z owocami - aktualnie z truskawkami i polewam ja joigurtem naturalnym.
  • Witajcie w zasadzie zaczelam od wczoraj. do zrzucenia mam ok 10 kilo, nie wiem dokladnie bo sie nie wazylam - ze strachu. około 2 tygodnie temu wazyłam 71.5kg jeszcze rok temu 59 kilo po innej diecie. jedynie winie siebie za to zaniedbanie. jest mi zle ze soba, wstydze sie ludzi, którzy widzieli mnie o 10 kilo chudszą. mam pracę z ludzmi więc musze też dbac o swój wizerunek. póki co to czuje sie cały dzień najedzona, zjadam 3 główne posiłki i do tego 2 lub 3 przekąski. dodam, że jestem...
  • Jestem na 1-wszej fazie SB. Staram sie nie jesc po 18 stej ale jest mi strasznie ciezko, poniewaz z roznych powodow chodze spac okolo 3 nad ranem. Wstaje okolo 11, wiec pierwszy posilek mam praktycznie o 12 popoludniu.. Zeby miec conajmniej 4 posilki musialaby jesc co poltorej godziny. Czy ma ktos dla mnie rade, jak to wszytsko rozlozyc w czasie ? pozdrawiam Monika
  • Mam pytanie czy nawet po zakończeniu 2 fazy już nigdy nie będe mogła zjeść frytek, pączka czy pizzy? Czy jeśli zjem coś takiego raz na jakis czas to od razu waga zacznie wzrastać? I czy juz zawsze bede musiał kupować jogurt 0%, czy serków typu danio nie bede mogła zjeść, a co z makaronem takim zwykłym? tez odpada na zawsze?
  • Ciekawa jestem czy wystepuje po tej diecie efekt jojo? wie ktoś coś na ten temat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się